سرخط خبرها

همچین چیزی وجود نداره
کاربرای استرالیایی رددیت میگن.

من اگه جای اون پلیرها بودم کلی حرص میخوردم ، فکر کنم آلمان هم یه جورایی خیلی به پلیرها و بازیهای خشن گیر میدن.
اگه اشتباه نکنم ژاپن هم به بازیهای خشن خیلی حساسه.

ولی هرچی سنم بالاتر میره بیشتر به این میرسم که انصافا باید این فیلترها وجود داشته باشه ، هرچه بیشتر بهتر.
یه طوری هم باشه که پدر و مادرها بتونن همکاری کنن و بهتر بتونن بچه ها رو کنترل کنن.
چیه بچه 10-8 ساله به کل اینترنت دسترسی داره یا به این بازیهای خشن ، خونی مالی و...
کم کم دارم فکر میکنم عجیب سانسورچی خفنی میشدم :D
حالا وریفای کردن برای ویدیو گیم مشکلی نیست ولی گیم های دیگه خیلی ضایعه س طرف با یه من ریش بره جلو دوربین برای وریفای شدن! :D

• Smile
Reactions: m.d.makan
هیدتاکا میازاکی رییس فرام سافتور، در پاسخ به سوالی در مورد رویکرد جدید استودیو درباره عناوین مولتی پلیر گفته:
"هنوز هم تمرکز سنگینی بر عناوین تک نفره داریم. این(داسک بلاد و نایت رین) چیزی بود که به صورت اتفاقی به این شکل درآمد. جالب و خنده دار است که هیچ برنامه کلی و بزرگی برای انتشار این دو عنوان کنار هم وجود نداشت. "
او توضیح میدهد که او و تیمش ایده های زیادی در طول این سالها داشته اند و داسک بلاد را فرصتی برای امتحان کردن آنها دیدند.

images.jpeg
FromSoftware Boss Miyazaki Says, 'We Still Have a Heavy Focus on Single-Player Content'

پایان پشتیبانی و توسعه فعال بازی 2XKO در ماه دسامبر 2026
شرکت Riot Games به طور رسمی اعلام کرد که توسعه فعال بازی مبارزه‌ای 2XKO در دسامبر 2026 به پایان خواهد رسید. طبق اعلام این شرکت، تعداد بازیکنان فعال و نرخ ماندگاری آن‌ها به حد نصاب لازم برای ادامه توسعه بازی نرسیده است.

جزئیات کلیدی تغییرات و برنامه زمانی
- سرورهای بازی هم‌چنان فعال خواهند ماند و بازی روی تمام پلتفرم‌ها قابل تجربه است.
- تمام قهرمانان بازی به صورت رایگان آنلاک می‌شوند.
- تمامی خریدهای انجام‌شده تا پیش از تاریخ 20 آگوست به بازیکنان ریفاند می‌شود.
- امکان خرید KO Points غیرفعال شده است.
- بیشتر آیتم‌های تزئینی در قالب یک باندل ارائه می‌شوند و آیتم‌های پروفایل با Credit قابل باز کردن خواهند بود.
- آپدیت 1.3.1 در تاریخ 8 سپتامبر ( 17 شهریور ) منتشر می‌شود و قهرمان Lux را به بازی اضافه می‌کند.
- قهرمان Samira نیز پیش از آپدیت نهایی دسامبر به بازی اضافه خواهد شد.​
منبع

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or