کاربرای استرالیایی رددیت میگن.همچین چیزی وجود نداره
حالا وریفای کردن برای ویدیو گیم مشکلی نیست ولی گیم های دیگه خیلی ضایعه س طرف با یه من ریش بره جلو دوربین برای وریفای شدن!من اگه جای اون پلیرها بودم کلی حرص میخوردم ، فکر کنم آلمان هم یه جورایی خیلی به پلیرها و بازیهای خشن گیر میدن.
اگه اشتباه نکنم ژاپن هم به بازیهای خشن خیلی حساسه.
ولی هرچی سنم بالاتر میره بیشتر به این میرسم که انصافا باید این فیلترها وجود داشته باشه ، هرچه بیشتر بهتر.
یه طوری هم باشه که پدر و مادرها بتونن همکاری کنن و بهتر بتونن بچه ها رو کنترل کنن.
چیه بچه 10-8 ساله به کل اینترنت دسترسی داره یا به این بازیهای خشن ، خونی مالی و...
کم کم دارم فکر میکنم عجیب سانسورچی خفنی میشدم![]()
این(داسک بلاد و نایت رین) چیزی بود که به صورت اتفاقی به این شکل درآمد.
سنش میخوره اوکیه ولی خیلی لاغر نیست واسه این نقش؟
افتضاح تر از این نمیشد .این مرتیکه چپول سافت تر از این حرفاست که نقش کریتوس رو بازی کنه .
هالیووده دیگه ، یه دوره استرویید ضرب العجلی میرن و بعدش مصاحبه میکنن با پروتیین و کلم بروکلی اینطوری شدم.سنش میخوره اوکیه ولی خیلی لاغر نیست واسه این نقش؟
همینکه زندایا انتخاب نشده، شانس آوردیم!!!!!افتضاح تر از این نمیشد .این مرتیکه چپول سافت تر از این حرفاست که نقش کریتوس رو بازی کنه .
آقا یه ریمستر از KZ2! دیگه این واقعا خواسته زیادی نیست که سونی ناز میکنه انقدر!
به عنوان یه هل دایور باید بگم اون جریان کراس اور با کیلزون ترکوند!ظاهرا هم مدیرای سونی فکر میکنن KZ حتا ریمسترش هم اقتصادی نیست و مخاطب نداره، هم اینکه خود گوریلا دیگه نمیخواد بره سراغ این IP. یعنی بیشتر مشکل ما گوریلاست تا سونی. خودشون قبلا گفته بودن کالچر استدیو تغییر کرده و دیگه اصلا علاقه به ای به ساخت بازی با اون کالر پلت و استایل ندارن. وگرنه اگه استدیو ایده خوبی برای آینده سری داشت شاید سونی هم چراغ سبز نشون میداد...
البته چند وقت پیش KZ یه حضوری تو HD2 داشت و فکر کنم اونجا ملت بدم استقبال نکردن... واقعا من خیلی بعید میدونم KZ در این حد که سونی فکر میکنه مرده باشه! یعنی حتا یه ریمستر ساده از KZ2 و KZ3 هم فروش نکنه ولی.... به هر صورت انسان به امید زنده است و من همیشه امیدوارم دری به تخته ای خورده و سونی هم KZ رو برگردونه، هم Resistance.
همچین چیزی وجود نداره