سرخط خبرها

همچین چیزی وجود نداره
کاربرای استرالیایی رددیت میگن.

من اگه جای اون پلیرها بودم کلی حرص میخوردم ، فکر کنم آلمان هم یه جورایی خیلی به پلیرها و بازیهای خشن گیر میدن.
اگه اشتباه نکنم ژاپن هم به بازیهای خشن خیلی حساسه.

ولی هرچی سنم بالاتر میره بیشتر به این میرسم که انصافا باید این فیلترها وجود داشته باشه ، هرچه بیشتر بهتر.
یه طوری هم باشه که پدر و مادرها بتونن همکاری کنن و بهتر بتونن بچه ها رو کنترل کنن.
چیه بچه 10-8 ساله به کل اینترنت دسترسی داره یا به این بازیهای خشن ، خونی مالی و...
کم کم دارم فکر میکنم عجیب سانسورچی خفنی میشدم :D
حالا وریفای کردن برای ویدیو گیم مشکلی نیست ولی گیم های دیگه خیلی ضایعه س طرف با یه من ریش بره جلو دوربین برای وریفای شدن! :D

• Smile
Reactions: m.d.makan
هیدتاکا میازاکی رییس فرام سافتور، در پاسخ به سوالی در مورد رویکرد جدید استودیو درباره عناوین مولتی پلیر گفته:
"هنوز هم تمرکز سنگینی بر عناوین تک نفره داریم. این(داسک بلاد و نایت رین) چیزی بود که به صورت اتفاقی به این شکل درآمد. جالب و خنده دار است که هیچ برنامه کلی و بزرگی برای انتشار این دو عنوان کنار هم وجود نداشت. "
او توضیح میدهد که او و تیمش ایده های زیادی در طول این سالها داشته اند و داسک بلاد را فرصتی برای امتحان کردن آنها دیدند.

images.jpeg
FromSoftware Boss Miyazaki Says, 'We Still Have a Heavy Focus on Single-Player Content'

پایان پشتیبانی و توسعه فعال بازی 2XKO در ماه دسامبر 2026
شرکت Riot Games به طور رسمی اعلام کرد که توسعه فعال بازی مبارزه‌ای 2XKO در دسامبر 2026 به پایان خواهد رسید. طبق اعلام این شرکت، تعداد بازیکنان فعال و نرخ ماندگاری آن‌ها به حد نصاب لازم برای ادامه توسعه بازی نرسیده است.

جزئیات کلیدی تغییرات و برنامه زمانی
- سرورهای بازی هم‌چنان فعال خواهند ماند و بازی روی تمام پلتفرم‌ها قابل تجربه است.
- تمام قهرمانان بازی به صورت رایگان آنلاک می‌شوند.
- تمامی خریدهای انجام‌شده تا پیش از تاریخ 20 آگوست به بازیکنان ریفاند می‌شود.
- امکان خرید KO Points غیرفعال شده است.
- بیشتر آیتم‌های تزئینی در قالب یک باندل ارائه می‌شوند و آیتم‌های پروفایل با Credit قابل باز کردن خواهند بود.
- آپدیت 1.3.1 در تاریخ 8 سپتامبر ( 17 شهریور ) منتشر می‌شود و قهرمان Lux را به بازی اضافه می‌کند.
- قهرمان Samira نیز پیش از آپدیت نهایی دسامبر به بازی اضافه خواهد شد.​
منبع

سنش میخوره اوکیه ولی خیلی لاغر نیست واسه این نقش؟
هالیووده دیگه ، یه دوره استرویید ضرب العجلی میرن و بعدش مصاحبه میکنن با پروتیین و کلم بروکلی اینطوری شدم.
نهایتش جلوه های ویژه هم که هست ، کار رو در میاره.

ولی به نظرم کاش یکی جوونتر نقش رو میگرفت ، الان فکر میکنم بازیگر قبلیش جذابتر بود.
کمتر شناخته شده هم بود و راحت تر میشد جای کریتوس تصورش کرد.
باتیستا رو میبینیم همش یاد شخصیت احمقش تو GOG میفتم :D

• Like
Reactions: mostafawarcraf
جیسون شرایر:
LAST OF US ONLINE صدها میلیون دلار هزینه داشت و باعث تاخیر اینترگالاکتیک شد.
شرایر می گوید:
بسیاری فکر می کنند بیشتر اعضای ناتی داگ بروی اینترگالاکتیک کار می کردند و تعداد کمی بروی لست آف آس آنلاین. اما حقیقت کاملا برعکس است. بیشتر نفرات ناتی داگ بروی لست آف آس انلاین کار می کردند، تا زمانی که پروژه کنسل شد و دلیل تاخیر اینترگالاکتیک نیز همین موضوع است.
او در آخر می گوید:
اگر هزینه و نیروی کار ناتی داگ صرف لست آف آس آنلاین نمیشد، احتمالا اینترگالاکتیک اکنون عرضه شده بود.
The Last of Us Online Reportedly Cost Naughty Dog Hundreds of Millions and Delayed Intergalactic

ظاهرا هم مدیرای سونی فکر میکنن KZ حتا ریمسترش هم اقتصادی نیست و مخاطب نداره، هم اینکه خود گوریلا دیگه نمیخواد بره سراغ این IP. یعنی بیشتر مشکل ما گوریلاست تا سونی. خودشون قبلا گفته بودن کالچر استدیو تغییر کرده و دیگه اصلا علاقه به ای به ساخت بازی با اون کالر پلت و استایل ندارن. وگرنه اگه استدیو ایده خوبی برای آینده سری داشت شاید سونی هم چراغ سبز نشون میداد...

البته چند وقت پیش KZ یه حضوری تو HD2 داشت و فکر کنم اونجا ملت بدم استقبال نکردن... واقعا من خیلی بعید میدونم KZ در این حد که سونی فکر میکنه مرده باشه! یعنی حتا یه ریمستر ساده از KZ2 و KZ3 هم فروش نکنه ولی.... به هر صورت انسان به امید زنده است و من همیشه امیدوارم دری به تخته ای خورده و سونی هم KZ رو برگردونه، هم Resistance.
به عنوان یه هل دایور باید بگم اون جریان کراس اور‌ با کیلزون ترکوند!
اول اومدن ایتم هاش رو جدا جدا برای مدت محدودی برای فروش گذاشتن که واقعا استقبال شد حتی خودم یکی از اسلحه هاش رو خریدم
بعد از مدتی که کراس اور با هیلو اومد دیگه اینقدر ملت اصرار کرده بودن ‌و توی ردیت و غیره پیام گذاشتن تا اخر سر کل ایتم های اون دوره رو به صورت یه وارباند جداگونه برای فروش گذاشتن
همین الانه هم یهو میری تو بازی می بینی یکی دوتا چشم نارنجی داره نگات میکنه
همچین چیزی وجود نداره

چنین چیزی وجود دارد و خودم مدرکش هستم :|
من اکانتم انگلیس و یه روز روشن کردم دیدم پیام داد تا وریفای نکنی سن ات رو نمیتونی ادامه بدی، حالا تو ذهنم نیست نمیذاشت از بیخ اجرا کنم یا فقط محدود بودم
گفت باید بری به فلان لینک qr code و بعد از اون یه لینک داخل مرورگر گوشی بازی کردم که دوربین جلو رو روشن میکرد و ازت یه عکس میگرفت تا سن ات رو تخمین بزنه و بعد هم اصرار میکرد و بهت نشون میداد که عکس ات رو برای حفاظت از اطلاعات شخصی ایت پاک کردیم

بعد وریفای تازه گذاشت پیام بدم تو psn یا پارتی چت باز کنم!!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or