سرخط خبرها

فیل اسپنسر هم سر استارفیلد آسمونو به زمین دوخته بود و اینقدر به به و چه چه کرد که دیدیم آخرش چی شد. البته شخصا آشا شارما رو خیلی نسبت به اون دلقک قبول دارم ولی به صورت کلی بابت بازی بتزدا دیگه این تبلیغات جواب نمیده و هروقت بازی اومد و یه RPG نسل بعدی و باکیفیت بود بعد میشه خوشحال شد وگرنه دیگه اعتمادی بهشون نیست و با این تعریف کردنا بعید میدونم کسی خیالش راحت بشه.
فک کن بازی بخواد آخر نسل ۹ بیاد بعد تا خرتناق لودینگ داشته باشه. :D

فیل اسپنسر هم سر استارفیلد آسمونو به زمین دوخته بود و اینقدر به به و چه چه کرد که دیدیم آخرش چی شد. البته شخصا آشا شارما رو خیلی نسبت به اون دلقک قبول دارم ولی به صورت کلی بابت بازی بتزدا دیگه این تبلیغات جواب نمیده و هروقت بازی اومد و یه RPG نسل بعدی و باکیفیت بود بعد میشه خوشحال شد وگرنه دیگه اعتمادی بهشون نیست و با این تعریف کردنا بعید میدونم کسی خیالش راحت بشه.
فک کن بازی بخواد آخر نسل ۹ بیاد بعد تا خرتناق لودینگ داشته باشه. :D
اون مرتیکه خالی‌بند بود و گند زدن‌هاش رو با دروغ ماسمالی می‌کرد! فیل با هیچ‌احدی قابل مقایسه نیست!

خب این بنده خدا اصلا گیمر بوده که بخواد کیفیت یه بازی از بتسدا رو ارزیابی کنه؟
اصلا حتی گیمر هم بوده باشه ، قبول.
مشتری بازیهای بتسدا بوده که بدونه نقاط قوت بازیهاشون کجاست و چرا اینقدر طرفدار دارن؟
======
======
با این حال من این سری تا بازی نیاد زیر دستم امکان نداره برای یکی دیگه بازی رو هایپ کنم.
البته ناخوداگاه هایپ که خوبه ، با نمایش اول با بغل دستیم همجوشی هسته ای میشم :D
ولی دیگه اصلا این دید رو ندارم که چشم بسته بازی کاملا موفقی میشه.

خودم باید بازی کنم.

ولی با همه اینها شانسی که داریم اینه که بتسدا گندی که باید رو پای استارفیلد زد.
TES 6 براشون مسئله حیثیته و حداقل روی کاغذ با توجه به ساختار بازیهاشون که فقط قابلیت اجرا روی یک سیاره رو داره... :D
باید انتظار داشت خود به خود خیلی از مشکلات استارفیلد فیکس شده باشه.
ولی خب فیکس شدن یا کنار گذاشتن اون موارد هم این رو تضمین نمیکنه که TES 6 یه بازی در حد کیفیت اسکایریم باشه.

الدر 6 هرکاری هم بکنه باز نقدای غیر منصفانه و منصفانه بهش وارد میشه. الان بازی RPG جامعه مخاطبش خیلی بزرگتر از دوران اسکایریم و فالوت 3 هست و انتظارات هم توی دامنه بزرگتری هستن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or