سرخط خبرها

این جزو فانتزیهام بود که روزی یک هیلوی سینگل پلیر رو برون سپاری کنن ، مخصوصا بدن به استودیوهای COD ساز اکتیویژن:

تعدیل نیرو زیادی در 343 Industries رخ داده و 343 Industries فقط بر توسعه بازی های Halo آینده نظارت خواهد کرد.

خیلی خبر خوبیه ، امیدوارم واقعی بشه.
اسلج همر ، ریون و... اکتیویژن خیلی استودیو داره که دارن میپوسن و نهایتا نقش ساپورت CODها رو دارن.
البته نقش خیلی مهمیه وگرنه این مجموعه نمیتونه اینقدر موفق باشه ولی خب برای اعتبار این استودیوها عملا خیلی کمه یه همچین نوع توسعه دادنهایی.
خوبه که فرصت کار کردن روی عنوان بزرگی رو هم میتونن تجربه کنن.
البته Sledgehammer که شرایطش خوب بوده ولی به نظرم در آینده از این کارها باید بیشتر ببینیم.

مایکرو کلی استودیو زیر دستش داره که میتونن خیلی از عناوین روی زمین مونده رو دوباره زنده کنن.
یا حتی اگه اون عناوین موفق هم هستن بتونن یه نسخه فرعی از اونها رو توسعه بدن.

مایکرو همین الآن افتاده به جون Halo Studios و داره قلع و قمع میکنه استودیو رو. مثلا تهیه کننده ارشد و چنتا از اعضای با سابقه دیگه تو لینکدین گفتن که اخراج شدن.

https://www.polygon.com/halo-studios-layoffs-campaign-evolved/

نظریه نامحبوبی که من دارم اینه که کلا سری هیلو رو بسپاره به اکتیویژن یکسال COD بسازه یه سال هیلو :D (با این فرمونی که مایکروسافت میره، اعضای Halo Studios هم قطعا از این چیزی که الآن هستن بیشتر آب میرن. منطقیش اینه هسته اصلیشون در استودیوهای اکتیویژن حل بشن)

مایکرو همین الآن افتاده به جون Halo Studios و داره قلع و قمع میکنه استودیو رو. مثلا تهیه کننده ارشد و چنتا از اعضای با سابقه دیگه تو لینکدین گفتن که اخراج شدن.

https://www.polygon.com/halo-studios-layoffs-campaign-evolved/

نظریه نامحبوبی که من دارم اینه که کلا سری هیلو رو بسپاره به اکتیویژن یکسال COD بسازه یه سال هیلو :D (با این فرمونی که مایکروسافت میره، اعضای Halo Studios هم قطعا از این چیزی که الآن هستن بیشتر آب میرن. منطقیش اینه هسته اصلیشون در استودیوهای اکتیویژن حل بشن)
حالا نه تا این حد.
بالاخره یه استودیو باید باشه که بالا تا پایین هیلو رو بشناسه و بتونه به استودیوهایی که میخوان تو این دنیا بازی بسازن خوراک و متریال بده.
چون اینها هستن که لور رو میشناسن و به کل دنیای بازی آشنا هستن.
مثل بتسدا که فالوت دستشه ولی الان آبسیدین هم داره یه نسخه میسازه.
البته تو اون مورد برعکسه و صاحبهای اصلی فالوت تو آبسیدین و inxile هستن :D
ولی خب منظورم اینه که یه نگهبان شش دنگ باید باشه بالا سر ip .

چالش اکتیویژن اینه که خودش به استودیوهاش برای codها نیاز داره.
یه طوری نشه که نه هیلو به جایگاهی که باید برسه و هم مجموعه Cod این وسط آسیب ببینه.

اما این هیلو استودیوز ، مدیرهاش و تهیه کننده هاش واقعا به یک اوردنگی نیاز داشتن ، سر هر نسخه بالاخره یه بامبولی باید در بیارن و خرابکاری کنن.
اون روندی که منجر شد به حذف Abstraction از مراحل ساخت ریمیک و نهایتا حذف مولتی پلیر واقعا خیلی احمقانه بود.
هم این بازی آسیب دید و هم اون نسخه مولتی پلیر.
کلا این یه دور باطله که تو هیلو استودیوز/343 سالهاست داره اتفاق میفته.

طی ده پونزده سال گذشته کمپین بدترین Halo از بهترین CoD سه لول بهتر بوده 😆 :دی اکتیویژن خیلی زرنگ هست همون CoD رو یه جوری بسازه متای بالای زرد بگیره، ساخت Halo پیشکش :D
اونکه استودیوهای اکتی یا بقیه کمپانیها بخوان یه هیلوی سینگل پلیر بسازن که آرزوی قلبی من بود.
حضور اکتیویژن و اسلج‌همر که برای ساخت بخش مولتی پلیره که درش تخصص دارن ، حتما نباید سینگل پلیر رو بدن بهشون.

البته هنوز چیزی مشخص نیست که صد درصد مایکرو چراغ سبز رو داده یا نه.
ولی خب این استودیوها اگه حتی بخوان بخش کمپین هیلو رو هم بسازن اینطور نیست که مثل الان ضرب العجلی تحت فشار اکتی یه چی سر هم کنن و سالانه به عنوان کمپین cod بدن بیرون.
حتما هیلو استودیوز باهاشون همکاری میکنه و زمان کافی رو هم دارن که بتونن طی چندسال کیفیت خودشون رو نشون بدن.

یه استودیوی درست و حسابی اگه بیاد کنار هیلو استودیوز و بخش مهمی از کار مثل مولتی پلیر رو هم بگیره دستش ، همین استودیوی فعلی به نظرم میتونه کمپینهای خیلی باکیفیت بسازه.

نظریه نامحبوبی که من دارم اینه که کلا سری هیلو رو بسپاره به اکتیویژن یکسال COD بسازه یه سال هیلو :D
هیچی دیگه :دی همون یه چوسه اسمی هم که از Halo مونده از بین بره
یه collab هم بدن پرایس بره کمک مسترچیف و تمام ٬ از آخر Goty

• Like
Reactions: Love Console
اینکه مایکروسافت بخواد بخشی از ساخت سری هیلو رو به استودیوهای اکتیویژن بسپاره هنوز شایعه س و هیچ جایی در مورد بخش کمپین چیزی گفته نشده. متن شایعه هم میگه Sledgehammer تو بخش Multiplayer کمک میکنه.

ولی سر همین Campaign Evolved هم مثل اینکه حدود 15 استودیو خارجی یاری رسوندن. پس این اتفاق چیز جدیدی نیست و Halo Studios امتحانش کرده. حالا برای نسخه های آینده هم بخواد از استودیوهای اکتیویژن برای بخش مولتی استفاده بکنه شاید اتفاق مثبتی باشه و نتیجه بهتری بده.

The Development Of Future Halo Games Will Heavily Rely On Outsourcing, It Is Claimed

هیچی دیگه :دی همون یه چوسه اسمی هم که از Halo مونده از بین بره
من یه چیزی گفتم جدی نگیر :D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or