سرخط خبرها

فیل اسپنسر هم سر استارفیلد آسمونو به زمین دوخته بود و اینقدر به به و چه چه کرد که دیدیم آخرش چی شد. البته شخصا آشا شارما رو خیلی نسبت به اون دلقک قبول دارم ولی به صورت کلی بابت بازی بتزدا دیگه این تبلیغات جواب نمیده و هروقت بازی اومد و یه RPG نسل بعدی و باکیفیت بود بعد میشه خوشحال شد وگرنه دیگه اعتمادی بهشون نیست و با این تعریف کردنا بعید میدونم کسی خیالش راحت بشه.
فک کن بازی بخواد آخر نسل ۹ بیاد بعد تا خرتناق لودینگ داشته باشه. :D

فیل اسپنسر هم سر استارفیلد آسمونو به زمین دوخته بود و اینقدر به به و چه چه کرد که دیدیم آخرش چی شد. البته شخصا آشا شارما رو خیلی نسبت به اون دلقک قبول دارم ولی به صورت کلی بابت بازی بتزدا دیگه این تبلیغات جواب نمیده و هروقت بازی اومد و یه RPG نسل بعدی و باکیفیت بود بعد میشه خوشحال شد وگرنه دیگه اعتمادی بهشون نیست و با این تعریف کردنا بعید میدونم کسی خیالش راحت بشه.
فک کن بازی بخواد آخر نسل ۹ بیاد بعد تا خرتناق لودینگ داشته باشه. :D
اون مرتیکه خالی‌بند بود و گند زدن‌هاش رو با دروغ ماسمالی می‌کرد! فیل با هیچ‌احدی قابل مقایسه نیست!

خب این بنده خدا اصلا گیمر بوده که بخواد کیفیت یه بازی از بتسدا رو ارزیابی کنه؟
اصلا حتی گیمر هم بوده باشه ، قبول.
مشتری بازیهای بتسدا بوده که بدونه نقاط قوت بازیهاشون کجاست و چرا اینقدر طرفدار دارن؟
======
======
با این حال من این سری تا بازی نیاد زیر دستم امکان نداره برای یکی دیگه بازی رو هایپ کنم.
البته ناخوداگاه هایپ که خوبه ، با نمایش اول با بغل دستیم همجوشی هسته ای میشم :D
ولی دیگه اصلا این دید رو ندارم که چشم بسته بازی کاملا موفقی میشه.

خودم باید بازی کنم.

ولی با همه اینها شانسی که داریم اینه که بتسدا گندی که باید رو پای استارفیلد زد.
TES 6 براشون مسئله حیثیته و حداقل روی کاغذ با توجه به ساختار بازیهاشون که فقط قابلیت اجرا روی یک سیاره رو داره... :D
باید انتظار داشت خود به خود خیلی از مشکلات استارفیلد فیکس شده باشه.
ولی خب فیکس شدن یا کنار گذاشتن اون موارد هم این رو تضمین نمیکنه که TES 6 یه بازی در حد کیفیت اسکایریم باشه.

الدر 6 هرکاری هم بکنه باز نقدای غیر منصفانه و منصفانه بهش وارد میشه. الان بازی RPG جامعه مخاطبش خیلی بزرگتر از دوران اسکایریم و فالوت 3 هست و انتظارات هم توی دامنه بزرگتری هستن.

الدر 6 هرکاری هم بکنه باز نقدای غیر منصفانه و منصفانه بهش وارد میشه. الان بازی RPG جامعه مخاطبش خیلی بزرگتر از دوران اسکایریم و فالوت 3 هست و انتظارات هم توی دامنه بزرگتری هستن.
دقیقا منم فکر نمی کنم اتفاقی که سر اسکاریم افتاد دوباره بیوفته همین الان divinity witcher 4 kdc 3 رقیبش هست چی می خواد عرضه کنه توی RPG که بهتر از اینا باشه

• Like
Reactions: Ffmmdreza
دقیقا منم فکر نمی کنم اتفاقی که سر اسکاریم افتاد دوباره بیوفته همین الان divinity witcher 4 kdc 3 رقیبش هست چی می خواد عرضه کنه توی RPG که بهتر از اینا باشه
من فکر میکنم بتسدا توی شرایطی قرار گرفته که بعیده بتونه هم جامعه کژوال رو راضی کنه هم مخاطب کور نقش آفرینی . با اسکایریم چون اولین بازی WRPG اوپن ورد با اون آزادی عمل و ارزش پروداکشن بودن هر دو گروه کمبوداشو قبول میکردن ولی با فالوت 4 و استارفیلد به وضعی رسیده بودن که برای هر دو گروه بازیای بهتری وجود داشت.

• Like
Reactions: SnZ and noctis-sm3
TES دیگه در داغون‌ترین حالت هم قطعا یه تجربه خاص هست، چون بازی‌هایی که بتزدا می‌سازه رو جای دیگه نمیشه دید اونم TES که خب بیس و پایه و اساسش مشخصه و بعیده مثل استارفیلد فیل بشه 😁 نزدیک‌ترین استودیو به سبک کاری اینا Obsidian هست که بهترین بازیشون از بهترین بازی بتزدا، دو سه لول پایین‌تره :دی وگرنه مثلا احتمال داره Witcher 4 کیفیت بالاتری ارائه بده، ولی تجربه مشابه مشخصا نه. در نتیجه فقط امیدوارم باشیم زودتر عرضه بشه و بریم سراغش، دیگه ایشالا کیفیت بالایی هم داشته باشه :D

• Like
Reactions: ultimate team 2
من که خیلی امیدم به TES VI پایین اومده
واقعا داشتیم دولوپری که این جوری سقوط کنه و بتونه برگرده به دوران اوجش؟
که حالا انتظار داشته باشیم بتسدا این کار رو کنه؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or