عزیزوم. مگه تو گیم هم بلدی؟ مشخصه عین دخترای ۱۶-۱۷ ساله ذوق میکنهآشا شارما رئیس ایکس باکس، دموی عنوان The Elder Scrolls 6 رو دیده.
میگه ابعاد و عظمت بازی فوق العاده است و داستان حتی بهتر.
View attachment 417328
View attachment 417329
آشا به کنار. ولی خداییش میدونیم که عظمتیه بازی.عزیزوم. مگه تو گیم هم بلدی؟ مشخصه عین دخترای ۱۶-۱۷ ساله ذوق میکنه![]()
اگر برای کشف این عظمت مجبور به باز کردن درها و عبور از غارهای طولانی نباشه هم عالی میشهآشا به کنار. ولی خداییش میدونیم که عظمتیه بازی.
اون مرتیکه خالیبند بود و گند زدنهاش رو با دروغ ماسمالی میکرد! فیل با هیچاحدی قابل مقایسه نیست!فیل اسپنسر هم سر استارفیلد آسمونو به زمین دوخته بود و اینقدر به به و چه چه کرد که دیدیم آخرش چی شد. البته شخصا آشا شارما رو خیلی نسبت به اون دلقک قبول دارم ولی به صورت کلی بابت بازی بتزدا دیگه این تبلیغات جواب نمیده و هروقت بازی اومد و یه RPG نسل بعدی و باکیفیت بود بعد میشه خوشحال شد وگرنه دیگه اعتمادی بهشون نیست و با این تعریف کردنا بعید میدونم کسی خیالش راحت بشه.
فک کن بازی بخواد آخر نسل ۹ بیاد بعد تا خرتناق لودینگ داشته باشه.![]()
دقیقا منم فکر نمی کنم اتفاقی که سر اسکاریم افتاد دوباره بیوفته همین الان divinity witcher 4 kdc 3 رقیبش هست چی می خواد عرضه کنه توی RPG که بهتر از اینا باشهالدر 6 هرکاری هم بکنه باز نقدای غیر منصفانه و منصفانه بهش وارد میشه. الان بازی RPG جامعه مخاطبش خیلی بزرگتر از دوران اسکایریم و فالوت 3 هست و انتظارات هم توی دامنه بزرگتری هستن.
من فکر میکنم بتسدا توی شرایطی قرار گرفته که بعیده بتونه هم جامعه کژوال رو راضی کنه هم مخاطب کور نقش آفرینی . با اسکایریم چون اولین بازی WRPG اوپن ورد با اون آزادی عمل و ارزش پروداکشن بودن هر دو گروه کمبوداشو قبول میکردن ولی با فالوت 4 و استارفیلد به وضعی رسیده بودن که برای هر دو گروه بازیای بهتری وجود داشت.دقیقا منم فکر نمی کنم اتفاقی که سر اسکاریم افتاد دوباره بیوفته همین الان divinity witcher 4 kdc 3 رقیبش هست چی می خواد عرضه کنه توی RPG که بهتر از اینا باشه