این جزو فانتزیهام بود که روزی یک هیلوی سینگل پلیر رو برون سپاری کنن ، مخصوصا بدن به استودیوهای COD ساز اکتیویژن:
تعدیل نیرو زیادی در 343 Industries رخ داده و 343 Industries فقط بر توسعه بازی های Halo آینده نظارت خواهد کرد.
خیلی خبر خوبیه ، امیدوارم واقعی بشه.
اسلج همر ، ریون و... اکتیویژن خیلی استودیو داره که دارن میپوسن و نهایتا نقش ساپورت CODها رو دارن.
البته نقش خیلی مهمیه وگرنه این مجموعه نمیتونه اینقدر موفق باشه ولی خب برای اعتبار این استودیوها عملا خیلی کمه یه همچین نوع توسعه دادنهایی.
خوبه که فرصت کار کردن روی عنوان بزرگی رو هم میتونن تجربه کنن.
البته Sledgehammer که شرایطش خوب بوده ولی به نظرم در آینده از این کارها باید بیشتر ببینیم.
مایکرو کلی استودیو زیر دستش داره که میتونن خیلی از عناوین روی زمین مونده رو دوباره زنده کنن.
یا حتی اگه اون عناوین موفق هم هستن بتونن یه نسخه فرعی از اونها رو توسعه بدن.
حالا نه تا این حد.مایکرو همین الآن افتاده به جون Halo Studios و داره قلع و قمع میکنه استودیو رو. مثلا تهیه کننده ارشد و چنتا از اعضای با سابقه دیگه تو لینکدین گفتن که اخراج شدن.
https://www.polygon.com/halo-studios-layoffs-campaign-evolved/
نظریه نامحبوبی که من دارم اینه که کلا سری هیلو رو بسپاره به اکتیویژن یکسال COD بسازه یه سال هیلو(با این فرمونی که مایکروسافت میره، اعضای Halo Studios هم قطعا از این چیزی که الآن هستن بیشتر آب میرن. منطقیش اینه هسته اصلیشون در استودیوهای اکتیویژن حل بشن)
اونکه استودیوهای اکتی یا بقیه کمپانیها بخوان یه هیلوی سینگل پلیر بسازن که آرزوی قلبی من بود.طی ده پونزده سال گذشته کمپین بدترین Halo از بهترین CoD سه لول بهتر بوده![]()
اکتیویژن خیلی زرنگ هست همون CoD رو یه جوری بسازه متای بالای زرد بگیره، ساخت Halo پیشکش
![]()
هیچی دیگهنظریه نامحبوبی که من دارم اینه که کلا سری هیلو رو بسپاره به اکتیویژن یکسال COD بسازه یه سال هیلو![]()
من یه چیزی گفتم جدی نگیرهیچی دیگههمون یه چوسه اسمی هم که از Halo مونده از بین بره
بر اساس خبر/شایعه منتشر شده، Sledgehammer قرار است بر روی بخش مولتی پلیر Halo کار کند.الان چطوری یهو استدیو cod ساز شد استدیو خوب ؟ونگارد به لعنت خدا نمی ارزید