اگرتو انگولک نکنی، شایدSatya Nadella مدیر مایکروسافت گفته که علی رغم مشکلات اخیر، ایکس باکس بهترین آی پی ها و استودیوها را در اختیار دارد و مطمئن است که تا پایان سال مالی 2027 به دوران رشد باز میگردد.
View attachment 415675
Satya Nadella Confident XBOX Will Return to Growth in FY2027
این هم شده رییس فیفا. گند میزنه تو همهچیز، حقوقش چند نیلیون دلار میره روش.Andrew Wilson رئیس EA، افزایش حقوق 8 میلیون دلاری داشته. به دلیل موفقیت عنوان Battlefield 6
4 ماه بعد از اینکه سازندگان بازی تعدیل شدند!
مجموع دریافتی ایشون در سال مالی 2026: 38.6 میلیون دلار!
View attachment 415855

این بگه دوغ سفیده، تا ۹۰٪ اطمینان دارم سفید نیستصرفا فقط برای اینکه دوباره یادآوری کنیم که این طفل معصوم تو بچگیهاش انگاری از دست بابا مامانش چندباری افتاده زمین:
متن مستقیم از پادکست یوتوب:
"The plans that I know about, and I'm being very be careful here, kinda suggest it gives them a window to potentially pull out of Steam"
همین ایشون چند ساعت بعد:
View attachment 415886
دیوونه میوونست.
یه چی میندازه اگه حتی چندماه بعد گرفت که خب دیدین من گفتم ؟ دیدین من گفتم ؟ رو فارسیِ سخت میده.
نگرفت هم که میزنه زیر میز ، کی بود گفت؟
=======
صرفا جهت یادآوری این بشر در عرض یک هفته گفت سونی میخواد چهارچنگولی فعالیتش رو روی استیم و PC بیشتر کنه و عناوین بیشتری براش بیاره.
چند روز بعدش هم گفت که سونی میخواد از استیم بره.
چندماه گذشت و سونی هم رفت ، ایشون هم دیدین دیدین راه انداخته بود که من که گفته بودم.
==========
خلاصه که سنگ پای قزوینه ، از رو نمیره.
صرفا فقط برای اینکه دوباره یادآوری کنیم که این طفل معصوم تو بچگیهاش انگاری از دست بابا مامانش چندباری افتاده زمین:
"The plans that I know about, and I'm being very be careful here, kinda suggest it gives them a window to potentially pull out of Steam"
همین ایشون چند ساعت بعد:
View attachment 415886
دیوونه میوونست.
یه چی میندازه اگه حتی چندماه بعد گرفت که خب دیدین من گفتم ؟ دیدین من گفتم ؟ رو فارسیِ سخت میده.
=======
صرفا جهت یادآوری این بشر در عرض یک هفته گفت سونی میخواد چهارچنگولی فعالیتش رو روی استیم و PC بیشتر کنه و عناوین بیشتری براش بیاره.
چندماه گذشت و سونی هم رفت ، ایشون هم دیدین دیدین راه انداخته بود که من که گفته بودم.
==========
امثال این، مواقعی هم شده چیزی نمیگن بعد وقتی اتفاق بزرگی میفته میپره وسط میگه من مدت ها خبر داشتم ولی بنا به ملاحظاتی نگفتم. حالا انگار اسناد محرمانه سی آی اِی بهش رسیده نمیخواسته لو بده.صرفا فقط برای اینکه دوباره یادآوری کنیم که این طفل معصوم تو بچگیهاش انگاری از دست بابا مامانش چندباری افتاده زمین:
همین ایشون چند ساعت بعد:
View attachment 415886
دیوونه میوونست.
=======
==========
خدارو شکر نفوذ سهامدارا نتونست خلاقیت رو از بازیسازی این استدیو بگیره. تو این 3-4 سال واقعا هر سال یه چشمه از خلاقیتشون رو دیدیمسازنده Elden Ring با انتشار پستی در شبکه اجتماعی ایکس، طرفداران این عنوان تحسین شده را به انتشار دی ال سی جدید Godwyn امیدوار کرده است.
مضمون پست:
"حتی جستجوی پر مخاطره برای نیمه خدایان، لحظاتی از شگفتی آرام را در بر دارد."
به همراه یک ویدئوی 12 ثانیه ای از اسب سواری کنار رودخانه Siofra
View attachment 415943
Elden Ring Fans Are Getting Their Hopes Up for More DLC After FromSoftware Shares Cryptic Post on Social Media

حالا درسته که بنظر میاد دارن الدن رینگ رو میلک میکنن، ولی دی ال سی SotE به طرز پشم ریزونی خیلی خفن بودخدارو شکر نفوذ سهامدارا نتونست خلاقیت رو از بازیسازی این استدیو بگیره. تو این 3-4 سال واقعا هر سال یه چشمه از خلاقیتشون رو دیدیم![]()
اگه شانس گندیده ما هست که آخرش میفهمیم سونی رفته اینا رو خریده که از توشون یه استودیوی گس و گوز دربیاره تا ناکامیهاش در این زمینه جبران بشه!![]()
غیر از باس فایت آخر که یه کمی تلخ کرد برام این دی ال سی زیبا رو. همه جا تو دنیا هم صحبتش بود که طراحی بدی داشت. با سخت بودنش مشکلی ندارم. همه باس های فرام سافتور یه جورایی سخت هستن. هر کدوم به نوعی. ولی این یکی حالم رو گرفت خلاصه.حالا درسته که بنظر میاد دارن الدن رینگ رو میلک میکنن، ولی دی ال سی SotE به طرز پشم ریزونی خیلی خفن بودبرای من که حتی از بازی اصلی هم خفن تر و پخته تر بودش!
آره دیگه بیش از حد بودغیر از باس فایت آخر که یه کمی تلخ کرد برام این دی ال سی زیبا رو. همه جا تو دنیا هم صحبتش بود که طراحی بدی داشت. با سخت بودنش مشکلی ندارم. همه باس های فرام سافتور یه جورایی سخت هستن. هر کدوم به نوعی. ولی این یکی حالم رو گرفت خلاصه.