سرخط خبرها

یه شایعه ای اومده بعد از اینکه لارین دست رد به wizard of the coast برای بالدرزگیت 4 زده و این ها دوره افتاده بودن برای پیدا کردن استودیوی مستعد و...
(قبلا تو خبرها داشتیم که James Ohlen موسس استودیوی Archetype سازنده Exodus زمانی که هنوز تو استودیو حضور داشت اولین نفری بوده که روشون رو زمین زده و گفته بود که رقابت با BG3 دیوانگیه ، من نیستم:D)
بالاخره Owlcat مثل اینکه پاقدم شده و تو یه مصاحبه با IGN وقتی ازشون سوال شد که اگه با شما برای ساخت BG4 تماس بگیرن تصمیموتو چه خواهد بود گفته:

لارین با BG3 کار بزرگی برای سبک RPG کرده و اون سبک رو دوباره آورده تو مرکز توجه ، از این بابت باید ازشون قدردانی کرد.
اما هر استودیویی بعد از اونها بخواد BG4 رو بسازه و رقابت کنه محکوم به باخته و این از قبل کاملا مشخصه.
خلاصه کنم ، چندخطی بین مصاحبه کننده و ایشون رد و بدل شد و لپ کلام اینکه:

آره اگه به ما بگن ما کرم این کار رو داریم و اونقدری دیوونه هستیم که همچین چالشی رو قبول کنیم :D
'We Are a Little Bit Masochistic' — Developers Are Running Scared of Baldur's Gate 4, but Warhammer 40,000: Rogue Trader Studio Owlcat Would Consider It a 'Great Challenge'
===============
===============
انصافا هم تنها استودیویی که همچین پتانسیلی داره همین Owlcat هست.
عملا میتونن راه صدساله رو با این پروژه برن و اختلاف وحشتناکی که بین خودشون و لارین افتاده رو جبران کنن.
این عطش برای هرچه بزرگتر شدن استودیو رو میشه از پروژه هاشون مثل Expanse هم متوجه شد.

فقط فکر نکنم همچین پروژه ای رو بتونن همزمان کنار باقی بازیهاشون انجام بدن.
مخصوصا تو این حال و روز صنعت.

آخرین ویرایش:
Andrew Wilson رئیس EA، افزایش حقوق 8 میلیون دلاری داشته. به دلیل موفقیت عنوان Battlefield 6
4 ماه بعد از اینکه سازندگان بازی تعدیل شدند!
مجموع دریافتی ایشون در سال مالی 2026: 38.6 میلیون دلار!

View attachment 415855
این هم شده رییس فیفا. گند میزنه تو همه‌چیز، حقوقش چند نیلیون دلار میره روش.

• Like
Reactions: Tatsumaru
صرفا فقط برای اینکه دوباره یادآوری کنیم که این طفل معصوم تو بچگیهاش انگاری از دست بابا مامانش چندباری افتاده زمین:

متن مستقیم از پادکست یوتوب:
"The plans that I know about, and I'm being very be careful here, kinda suggest it gives them a window to potentially pull out of Steam"

همین ایشون چند ساعت بعد:
Screenshot 2026-08-02 024142.jpg

دیوونه میوونست.
یه چی میندازه اگه حتی چندماه بعد گرفت که خب دیدین من گفتم ؟ دیدین من گفتم ؟ رو فارسیِ سخت میده.
نگرفت هم که میزنه زیر میز ، کی بود گفت؟:-??
=======
صرفا جهت یادآوری این بشر در عرض یک هفته گفت سونی میخواد چهارچنگولی فعالیتش رو روی استیم و PC بیشتر کنه و عناوین بیشتری براش بیاره.
چند روز بعدش هم گفت که سونی میخواد از استیم بره.

چندماه گذشت و سونی هم رفت ، ایشون هم دیدین دیدین راه انداخته بود که من که گفته بودم.
==========
خلاصه که سنگ پای قزوینه ، از رو نمیره.

صرفا فقط برای اینکه دوباره یادآوری کنیم که این طفل معصوم تو بچگیهاش انگاری از دست بابا مامانش چندباری افتاده زمین:

"The plans that I know about, and I'm being very be careful here, kinda suggest it gives them a window to potentially pull out of Steam"

همین ایشون چند ساعت بعد:
View attachment 415886

دیوونه میوونست.
یه چی میندازه اگه حتی چندماه بعد گرفت که خب دیدین من گفتم ؟ دیدین من گفتم ؟ رو فارسیِ سخت میده.
=======
صرفا جهت یادآوری این بشر در عرض یک هفته گفت سونی میخواد چهارچنگولی فعالیتش رو روی استیم و PC بیشتر کنه و عناوین بیشتری براش بیاره.

چندماه گذشت و سونی هم رفت ، ایشون هم دیدین دیدین راه انداخته بود که من که گفته بودم.
==========
این بگه دوغ سفیده، تا ۹۰٪ اطمینان دارم سفید نیست😁

همین ایشون چند ساعت بعد:
View attachment 415886

دیوونه میوونست.
=======

==========

شده مثل این کانال های کریپتو تلگرام چند تا حرف متناقض میزنن یکیش بالاخره میشه بعدش میگه دیدید من گفتم

همین ایشون چند ساعت بعد:
View attachment 415886

دیوونه میوونست.
=======

==========
امثال این، مواقعی هم شده چیزی نمیگن بعد وقتی اتفاق بزرگی میفته میپره وسط میگه من مدت ها خبر داشتم ولی بنا به ملاحظاتی نگفتم. حالا انگار اسناد محرمانه سی آی اِی بهش رسیده نمیخواسته لو بده.

سازنده Elden Ring با انتشار پستی در شبکه اجتماعی ایکس، طرفداران این عنوان تحسین شده را به انتشار دی ال سی جدید Godwyn امیدوار کرده است.
مضمون پست:

"حتی جستجوی پر مخاطره برای نیمه خدایان، لحظاتی از شگفتی آرام را در بر دارد."
به همراه یک ویدئوی 12 ثانیه ای از اسب سواری کنار رودخانه Siofra

elden.jpg
Elden Ring Fans Are Getting Their Hopes Up for More DLC After FromSoftware Shares Cryptic Post on Social Media

سازنده Elden Ring با انتشار پستی در شبکه اجتماعی ایکس، طرفداران این عنوان تحسین شده را به انتشار دی ال سی جدید Godwyn امیدوار کرده است.
مضمون پست:

"حتی جستجوی پر مخاطره برای نیمه خدایان، لحظاتی از شگفتی آرام را در بر دارد."
به همراه یک ویدئوی 12 ثانیه ای از اسب سواری کنار رودخانه Siofra

View attachment 415943
Elden Ring Fans Are Getting Their Hopes Up for More DLC After FromSoftware Shares Cryptic Post on Social Media
خدارو شکر نفوذ سهامدارا نتونست خلاقیت رو از بازیسازی این استدیو بگیره. تو این 3-4 سال واقعا هر سال یه چشمه از خلاقیتشون رو دیدیم >:D<

خدارو شکر نفوذ سهامدارا نتونست خلاقیت رو از بازیسازی این استدیو بگیره. تو این 3-4 سال واقعا هر سال یه چشمه از خلاقیتشون رو دیدیم >:D<
حالا درسته که بنظر میاد دارن الدن رینگ رو میلک میکنن، ولی دی ال سی SotE به طرز پشم ریزونی خیلی خفن بود:دی برای من که حتی از بازی اصلی هم خفن تر و پخته تر بودش! نایت رین هم بازی نکردم ولی اکثرا ازش راضی بودن تابحال. حداقل کسی میلک هم میخواد بکنه مثل فرام سافت عمل کنه:دی

اگه شانس گندیده ما هست که آخرش می‌فهمیم سونی رفته اینا رو خریده که از توشون یه استودیوی گس و گوز دربیاره تا ناکامی‌هاش در این زمینه جبران بشه! :دی

اینجوری حرف میزنی تصویر ذهنیم ازت خراب میشه :D

حالا درسته که بنظر میاد دارن الدن رینگ رو میلک میکنن، ولی دی ال سی SotE به طرز پشم ریزونی خیلی خفن بود:دی برای من که حتی از بازی اصلی هم خفن تر و پخته تر بودش!
غیر از باس فایت آخر که یه کمی تلخ کرد برام این دی ال سی زیبا رو. همه جا تو دنیا هم صحبتش بود که طراحی بدی داشت. با سخت بودنش مشکلی ندارم. همه باس های فرام سافتور یه جورایی سخت هستن. هر کدوم به نوعی. ولی این یکی حالم رو گرفت خلاصه.

غیر از باس فایت آخر که یه کمی تلخ کرد برام این دی ال سی زیبا رو. همه جا تو دنیا هم صحبتش بود که طراحی بدی داشت. با سخت بودنش مشکلی ندارم. همه باس های فرام سافتور یه جورایی سخت هستن. هر کدوم به نوعی. ولی این یکی حالم رو گرفت خلاصه.
آره دیگه بیش از حد بود:دی عملا باید چیت میزدی تا ردش کنی.

Xbox May Keep Disc Support On Next-Gen Console While Sony Cuts People Off, Digital Foundry Rumor Suggests​

IMG_20260802_174204.jpg
جان لینمن از دیجیتال فاندری گفته ایکس‌باکس ممکنه در کنسول نسل بعدی پشتیبانی از دیسکهارو همچنان حفظ کنه
این در حالیه که سونی دسترسی مردم از دیسکهارو داره قطع می‌کنه
البته اینم بگم همه اینها ممکنه به تبدیل دیسک به دیجیتال نیز مربوط بشه

Uudelleenohjausilmoitus

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or