سرخط خبرها

حالا درسته که بنظر میاد دارن الدن رینگ رو میلک میکنن، ولی دی ال سی SotE به طرز پشم ریزونی خیلی خفن بود:دی برای من که حتی از بازی اصلی هم خفن تر و پخته تر بودش! نایت رین هم بازی نکردم ولی اکثرا ازش راضی بودن تابحال. حداقل کسی میلک هم میخواد بکنه مثل فرام سافت عمل کنه:دی

نه كه نخرما ولى به نظرم ببوسنش بذارن كنار بهتره :D

• Smile
Reactions: m.d.makan
چه اشکال داره؟
بازی وقتی اینهمه فروخته یعنی پتانسیل خفنی برای DLC گرفتن داره.
خود DLC که برای استودیو همش سوده.
در مقابل اگه کیفیت در حد SOTE باشه که پلیرها از خداشونه که بخرن و بازیش کنن.

اینها هم که در حال حاضر روی چندتا بازی دارن کار میکنن ، اینطوری نیست که ساخت این DLC جلوی ساخت بازی بعدیشون رو بگیره.
الان ویچر 3 داره اکسپنشن سومش رو میگیره اونهم بعد از 10 سال نکته بدیه؟
ویچر 4 و ریمیک 1 رو هم دارن میسازن ، چرا باید بگیم دارن ویچر رو میلک میکنن؟

الان برای الدن رینگ DLC بدن بهتره یا مثل دارک سولزها برن دو نسخه دیگه از الدن رینگ بسازن؟

به قول معروف:
من راضی و تو راضی ، بابای ناراضی هم یادش گرامی باد :D
مراد از "من" پلیرِ طرفدار و مراد از "تو" فرام سافتور است :D
ناراضی و باباش هم که هرکسی که جز این دو گروه نمی باشد است :))

• Smile
Reactions: Tatsumaru
حالا درسته که بنظر میاد دارن الدن رینگ رو میلک میکنن، ولی دی ال سی SotE به طرز پشم ریزونی خیلی خفن بود:دی برای من که حتی از بازی اصلی هم خفن تر و پخته تر بودش! نایت رین هم بازی نکردم ولی اکثرا ازش راضی بودن تابحال. حداقل کسی میلک هم میخواد بکنه مثل فرام سافت عمل کنه:دی
نوش جونشون بازی با کیفیت میسازن رو این ژانرم سال ها زحمت کشیدن به بلوغ رسوندنش. نیازی نیست دوباره هر دفعه چرخو از نو اختراع کنن. منتها دیگه اداهای مسخره که ما پایبند به خلاقیتیم و این حرفا رو در نیارن دیگه.

کلا من با این منت گذاشتن بازیسازا خیلی مشکل دارم. یه مدتم هر استدیوی له و داغونی میخواست یکم به چشم بیاد بیانیه میداد ما به بازیای سینگل پایبندیم و به خاطر پول سمت لایو سرویس نمیریم و نوکر همه گیمرا هستیم. یکی نبود بگه آخه گوزو اصلا مال لایو سرویس ساختنی که حالا سر نساختنش منت میذاری سرمون؟ :D خدارو شکر سونی یه مدت رفت سمت لایوسرویس و همه فهمیدن به مراتب پیچیده تر و سخت تر از سینگل ساختنه.

البته از همون همه خیلیهاشون قبلش امتحان کرده بودن و بیخیال شده بودن و کلاشون هم میفتاد سمتش نمیرفتن.
این سونی بود که دیر اومده بود میخواست زود بره :D
آخرش هم معلوم نشد اومد؟
شد؟
زود رفت؟ :))

ولی خب ختم به خیر شد.
دیگه وقتی یه پلتفرم هولدر که اصلا به بازی های شاهکارش معروفه و مخصوصا ناتی داگ که الماس استدیوهایی سونیه زیرش زایید دیگه تیر خلاص بود :D

آخرین اخباری که اومد هنوز بیخیال نشدن منتها چون نسل داره عوض میشه نیاز دارن کنسول هزار دلاریشونو یه جوری تو پاچه ملت بکنن مجبورن چند تا سینگل در حال ساخت داشته باشن. ایشالا بعد موج اول دوباره برمیگردن سر لایوسرویس ساختن. نگران ضرر دادنشم نیستم هنوز آیتم زیاده که از جعبه کنسول حذف کنن. :D

آخرین ویرایش:
سونی یه مدت رفت سمت لایوسرویس و همه فهمیدن به مراتب پیچیده تر و سخت تر از سینگل ساختنه.
البته از همون همه خیلیهاشون قبلش امتحان کرده بودن و بیخیال شده بودن و کلاشون هم میفتاد سمتش نمیرفتن.
این سونی بود که دیر اومده بود میخواست زود بره :D
آخرش هم معلوم نشد اومد؟
شد؟
زود رفت؟ :))

ولی خب ختم به خیر شد.

• Like
Reactions: He!n3ger

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or