سرخط خبرها

تریلر رسمی فیلم Resident Evil ساخته Zach Cregger کارگردان فیلم های Weapons و Barbarian
18 سپتامبر میاد رو پرده

View attachment 414811

انتخاب درستیه که روی حس تعلیق کار کرده مثل فیلمای قبلیش ولی سواله برام چرا اسمش رزیدنت ایوله! به هرحال اقتباسه و راکون سیتی و ایول با نام لیانو بقیه کارکترهاش گره خورده دیگه. زک کرگر گفته نمی خواد داستان لیان رو تکرار کنه ولی در همین تریلر صحنه ها رو کپی کرده مثل ورود بازیگر به شهر. من از تریلر حس ایول نگرفتم چون فقط از فضا و اتمسفر بازی استفاده کردن تا روایت جدای خودشونو پیش ببرن. درسته فیلم های قبلی ایول مالی نبودن ولی این تریلر با وجود زامبی و نام راکون سیتی وجه تمایزی با آثار دیگه با محوریت زامبی نداشت

انتخاب درستیه که روی حس تعلیق کار کرده مثل فیلمای قبلیش ولی سواله برام چرا اسمش رزیدنت ایوله! به هرحال اقتباسه و راکون سیتی و ایول با نام لیانو بقیه کارکترهاش گره خورده دیگه. زک کرگر گفته نمی خواد داستان لیان رو تکرار کنه ولی در همین تریلر صحنه ها رو کپی کرده مثل ورود بازیگر به شهر. من از تریلر حس ایول نگرفتم چون فقط از فضا و اتمسفر بازی استفاده کردن تا روایت جدای خودشونو پیش ببرن. درسته فیلم های قبلی ایول مالی نبودن ولی این تریلر با وجود زامبی و نام راکون سیتی وجه تمایزی با آثار دیگه با محوریت زامبی نداشت
دقیقاً! به غیر از یه سری ارجاعات معمولی مثلِ «رایفل روی دیوار»، «فشنگ‌های توی کشو» و «ماشین تایپ»، تریلر اصلا حس و حالِ RE نداشت ولی می‌شد ردّ پای اکثر بازی‌های Survival Horror رایج رو توش دید و همزمان وایبِ همه این بازی‌ها رو ازش گرفت! امیدوارم نتیجه نهایی، دلگرم‌کننده‌تر باشه.

• Like
Reactions: Love Console
اون فیلم هایی که روی شخصیت ها و کارکترهای اویل حساب کرده بودند یه مشت آشغال تهش شدند. شاید این بهتر بتونه فضا اویل رو منتقل کنه. از اویل ۷ به بعد فضای بازی ها هم متفاوت با قبل شد. دیگه زیاد اسم و رسم ها مهم نبود. توی ۷ و ۸ کلا یه کریس ردفیلد بود که آشنا بود.

اون فیلم هایی که روی شخصیت ها و کارکترهای اویل حساب کرده بودند یه مشت آشغال تهش شدند. شاید این بهتر بتونه فضا اویل رو منتقل کنه. از اویل ۷ به بعد فضای بازی ها هم متفاوت با قبل شد. دیگه زیاد اسم و رسم ها مهم نبود. توی ۷ و ۸ کلا یه کریس ردفیلد بود که آشنا بود.
مسئله صرفا کیفیت نیستو در مورد زباله بودن فیلم ها گفتم، بحث الان هویت مجموعست. اگه قراره داستان کاملا جدید باشه و کارکتر اصلی مجموعه نباشه، چرا اتفاقاتو در راکون سیتی روایت می‌کنن؟ راکون سیتی یه شهر معمولی نیست، مهمترین اتفاقات این مجموعه، شناخته‌ شده‌ ترین ویروس و محبوب ترین کارکترها باهاش گره خوردن. اگه قراره به قول زک کرگر داستان لیان رو روایت نکنن می‌ تونستن داستان رو در یک شهر دیگه یا یک منطقه جدید از یونیورس ایول روایت کنن ولی وقتی نام راکون سیتی میاد ولی داستان مستقل خودتو می خوای داخلش بچپونی هر قدر هم گیریم خوب باشه اسمش ایول نیست
مقایسه با RE7 و RE8 هم درست نیست. اون بازیا کارکتر جدید داشتن و در منطقه دیگه ای اتفاق افتادن اما دنباله مستقیم داستان اصلی بودن، کریس حضور داشت و در نهایت هم به خط داستانی مجموعه وصل می‌ شدن. اما تریلر فیلم داره صرفا از فضاسازی و نمادهای Resident Evil 2 استفاده می کنه و همزمان بهت ریشخند می زنه که قرار نیست داستان لیان تکرار بشه! راکون سیتی نامش با لیان گره خورده و توی قسمت پایانی بازی هم ازش نگذشتن ولی اینجا اشکال نداره چون کارگردان می خواسته داستان خودشو روایت کنه!

آخرین ویرایش:
مسئله صرفا کیفیت نیستو در مورد زباله بودن فیلم ها گفتم، بحث الان هویت مجموعست. اگه قراره داستان کاملا جدید باشه و کارکتر اصلی مجموعه نباشه، چرا اتفاقاتو در راکون سیتی روایت می‌کنن؟ راکون سیتی یه شهر معمولی نیست، مهمترین اتفاقات این مجموعه، شناخته‌ شده‌ ترین ویروس و محبوب ترین کارکترها باهاش گره خوردن. اگه قراره به قول زک کرگر داستان لیان رو روایت نکنن می‌ تونستن داستان رو در یک شهر دیگه یا یک منطقه جدید از یونیورس ایول روایت کنن ولی وقتی نام راکون سیتی میاد ولی داستان مستقل خودتو می خوای داخلش بچپونی هر قدر هم گیریم خوب باشه اسمش ایول نیست
مقایسه با RE7 و RE8 هم درست نیست. اون بازیا کارکتر جدید داشتن و در منطقه دیگه ای اتفاق افتادن اما دنباله مستقیم داستان اصلی بودن، کریس حضور داشت و در نهایت هم به خط داستانی مجموعه وصل می‌ شدن. اما تریلر فیلم داره صرفا از فضاسازی و نمادهای Resident Evil 2 استفاده می کنه و همزمان بهت ریشخند می زنه که قرار نیست داستان لیان تکرار بشه! راکون سیتی نامش با لیان گره خورده و توی قسمت پایانی بازی هم ازش نگذشتن ولی اینجا اشکال نداره چون کارگردان می خواسته داستان خودشو روایت کنه!
این تفکر که چون داستان تو راکن سیتی هست حتما باید لیان یا کلیر هم باشه اصلا برام قابل قبول نیست. راکن سیتی که یه ده کوره قد روستای من توی دامغان که نیست. یه شهر عظیم و بزرگ هست. داستان لیان و کلیر و جیل توی بخشی از شهر بود. بعد از اصلا ما نمیدونیم موقعیت زمان اتفاقات فیلم کی هست. شاید قبل از شیوع ویروس توی شهر باشه. اینجور که نشون داد داستان توی یک روستا یا بیرون شهر شروع شده و بعدش به حاشیه های شهر میاد.
یه چیز هم در مورد اویل بگم. اویل اصلا انسجام داستانی نداره چون اصلا از روی مجموعه مصوری ساخته نشده.حتی مانگایی هم که بعدن بیرون اومد بعد شماره دوم بازی بود. توی شماره ۸ که این موضوع به اوج رسید. از جادوگر و خون آشام و فیشرمن و هر چی فکر کنی چپوندن تو بازی.
نکته آخر هنوز که فیلم نیومده شاید یه جایی آخر فیلم نشونه ای از لیان یا کس دیگه بیاد یا اصلا اون قطار معروف شماره دوم رو نشون بده که از شهر بیرون اومده یا ارجاعی شبیه به این.

این تفکر که چون داستان تو راکن سیتی هست حتما باید لیان یا کلیر هم باشه اصلا برام قابل قبول نیست. راکن سیتی که یه ده کوره قد روستای من توی دامغان که نیست. یه شهر عظیم و بزرگ هست. داستان لیان و کلیر و جیل توی بخشی از شهر بود. بعد از اصلا ما نمیدونیم موقعیت زمان اتفاقات فیلم کی هست. شاید قبل از شیوع ویروس توی شهر باشه. اینجور که نشون داد داستان توی یک روستا یا بیرون شهر شروع شده و بعدش به حاشیه های شهر میاد.
یه چیز هم در مورد اویل بگم. اویل اصلا انسجام داستانی نداره چون اصلا از روی مجموعه مصوری ساخته نشده.حتی مانگایی هم که بعدن بیرون اومد بعد شماره دوم بازی بود. توی شماره ۸ که این موضوع به اوج رسید. از جادوگر و خون آشام و فیشرمن و هر چی فکر کنی چپوندن تو بازی.
نکته آخر هنوز که فیلم نیومده شاید یه جایی آخر فیلم نشونه ای از لیان یا کس دیگه بیاد یا اصلا اون قطار معروف شماره دوم رو نشون بده که از شهر بیرون اومده یا ارجاعی شبیه به این.
دقیقا حرف درستیه.
مثل اینکه یه کارگردانی بیاد در مورد Dune بخواد فیلم بسازه ولی آراکیس رو به عنوان سیاره انتخاب نکنه و بره جای دیگه ای با شخصیتهای جدید بخواد تلاش کنه که طرفدارها رو با خودش همراه کنه!
راکون سیتی خودش یه شخصیته تو این مجموعه ، کارگردان هم ازش استفاده میکنه که یه داستان به موازات یا قبل و بعد از اتفاقات دیگه رو تعربف کنه.
من که به نظرم انتخاب هوشمندانه ای بود.
برای این نسخه که یه جورایی ریبوت مجموعه میتونه باشه... غیر از راکون سیتی دیگه کجا رو میتونستن انتخاب کنن که اینقدر داستان نگفته درش وجود داره و حتی اسمش رو که میشنوی به تنهایی اینقدر جذابه؟

اگه منطق اینه، از این به بعد هر کسی می تونه هر گوشه‌ ای از راکون سیتی اطراق کنه! و هر داستانی خواست تعریف کنه بدون اینکه هیچ ارتباطی با شخصیت‌ های کلیدی اون مقطع داشته باشه، در این صورت خود راکون سیتی هم ارزش و هویت رواییش رو از دست میده. دوباره تکرار می کنم راکون سیتی فقط یک شهر نیست، نماد مهم‌ ترین اتفاقات ایوله. وقتی راکون سیتی رو انتخاب می‌ کنی، صحنه‌ های الهام‌ گرفته از RE2 رو بازسازی می‌ کنی و می گی قرار نیست داستان لیان تعریف بشه، چرا این بازه زمانی و این شهر رو پس انتخاب کردی؟ اگر هدفت فقط انتقال حس ایول بود می‌تونستی داستان رو در یک شهر جدید یا یک منطقه دیگه روایت کنیو تناقضی بوجود نمیومد. این تریلر کجاش Resident Evil بود؟ غیر از اسم راکون سیتی، چند قاب و لوگوی آمبرلا، چه چیزی از هویت این مجموعه دیدیم که بدون دیدن عنوان فیلم مخاطب بگه این رزیدنت ایوله؟ بحث این هم نیست چه کسی چطور می پسنده، این تریلر همونطور که اشاره کردم نامشو ازش می گرفتی وجه تمایزی با بقیه آثار این ژانر نداشت

در مورد فیلم اویل باید بگم که:
هرچی بسازن مطمئنم از اون اویل های آشغال که شخصیتش آلیس بود بهتر میشه :D
هنوزم حیرانم که نویسنده و کارگردان اون مجموعه تو کلشون چی بوده:|
تقصیر اونا هم نبود. کمپانی بهشون گفت فیلم اویل رو بسازید شخصیت ها و سکانس های فیلم هم بچپانید توش. مثلا اون صحنه تو بازی کد ورونیکا تفنگ از دست کلیر میافته و خودش رو میندازه و شلیک میکنه توی نسخه دوم بود یا عکس زامبی ها روی کلاه پلیس. اونا اصلا فکر و ایده نداشتند یه چیزی سر هم کردند که ملت عشق بازی بیان ببینند یه پولی به جیب بزنند. اگه یکی میگفت شخصیت تازه بیاریم و کیفیت رو فدای چهار تا کارکتر نکنیم احتمال داستان میم پایین میشد. :D
1000109357.jpg

در مورد فیلم اویل باید بگم که:
هرچی بسازن مطمئنم از اون اویل های آشغال که شخصیتش آلیس بود بهتر میشه :D
هنوزم حیرانم که نویسنده و کارگردان اون مجموعه تو کلشون چی بوده:|
اما خفن ترین کارشون همون اینتروی فیلم اوله که منجر به قرنطینه آزمایشگاه میشه...
اون حرکات دوربین ، نماها و کاتها تو Hive با اون موسیقی متن مو راست‌کن:D
واقعا هنوز هم نظیر نداره.
حالا فیلم اول و دوم باز به خاطر نزدیکی به بازیها همچنان باارزش هستن ولی باقیش دیگه رسما سقوط آزاد بودن.
لجن و مستهجن برای اون نسخه ها واقعا کمه.
این سریال آخری رو دیدی؟
نبین :))

تقصیر اونا هم نبود. کمپانی بهشون گفت فیلم اویل رو بسازید شخصیت ها و سکانس های فیلم هم بچپانید توش. مثلا اون صحنه تو بازی کد ورونیکا تفنگ از دست کلیر میافته و خودش رو میندازه و شلیک میکنه توی نسخه دوم بود یا عکس زامبی ها روی کلاه پلیس. اونا اصلا فکر و ایده نداشتند یه چیزی سر هم کردند که ملت عشق بازی بیان ببینند یه پولی به جیب بزنند. اگه یکی میگفت شخصیت تازه بیاریم و کیفیت رو فدای چهار تا کارکتر نکنیم احتمال داستان میم پایین میشد. :D
View attachment 414868
حالا من یادمه که میلا جوویچ تو مصاحبش گفته بود که با برادرم نشسته بودیم داشتیم RE بازی میکردیم(فکر کنم نسخه اول بود) ، اینقدر دوستش داشتیم که پیش خودم میگفتم من یه روزی تو فیلمش بازی میکنم.
پل اندرسون که کارگردان مجموعه بود هم عاشق REها بود.
که خب این ازدواج این دوتا با هم گند زد به مجموعه:))
به قول معروف ببر ول کرد که اینها ول کن نبودن.

آخرین ویرایش:
RE اگه فرنچایز کاراکتر محوری بود 10 تا پروتاگونیست مختلف تو سری نداشتیم. :D
حرف من هویت هر مقطع از داستانه. ایول پروتاگونیست‌ های زیادی داشته اما هر کدوم متعلق به یک دوره و اتفاق مشخص بودن. من گفتم ایول فقط یک قهرمان داره؟ وقتی نمادین‌ ترین مکان و بازه زمانی مجموعه رو انتخاب می‌ کنی طبیعیه که انتظار بره حداقل ارتباط معناداری با شخصیت‌ های همون دوره در تریلر وجود داشته باشه. وگرنه هر کسی می‌ تونه از اسم و لوکیشن استفاده کنه و تا ابد ادامه بده

• Like
Reactions: Tatsumaru
حالا من یادمه که میلا جوویچ تو مصاحبش گفته بود که با برادرم نشسته بودیم داشتیم RE بازی میکردیم(فکر کنم نسخه اول بود) ، اینقدر دوستش داشتیم که پیش خودم میگفتم من یه روزی تو فیلمش بازی میکنم.
پل اندرسون که کارگردان مجموعه بود هم عاشق REها بود.
که خب این ازدواج این دوتا با هم گند زد به مجموعه:))
به قول معروف ببر ول کرد که اینها ول کن نبودن
اون زمان نه افراد ایده داشتند نه کمپانی ها اجازه میدادند ایده ها اجرا بشند. مثلا فیلم هیتمن. شخصیت بازی یه آدم سرد و خشک و کم حرف که فقط کارش رو میکرد. دقیقا شبیه شخصیت لئون. حالا تو فیلم یه آدم خوش چهره و تا کمی دخترباز.
اوج کثافت بود اون دوران فاجعه ترین هم فیلم های تام رایدر آنجلینا جولی بود. زباله غیر قابل بازیافت.
بهترین فیلمی که از روی بازی ساختند سایلنت هیل اول بود که واقعا حس بازی رو داشت. جالب اینجاست اون هم شخصیت ها جدید بودند و اصلا از شخصیت های بازی استفاده نشده بود.فقط موسیقی بازی روی فیلم بود.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or