شرکت Sega در ژاپن برای دومین بار حقوق کارکنانش را افزایش میدهد. از اول آوریل ۲۰۲۶ (۱۲ فروردین ۱۴۰۵)، حقوق پایه کارکنان تمام-وقت فعلی حدود ۱۰٪ افزایش خواهد یافت و حقوق شروع تازهکاران فارغالتحصیل دانشگاهی از ۳۰۰٬۰۰۰ ین به ۳۳۰٬۰۰۰ ین (حدود ۲٬۱۴۰ دلار آمریکا) میرسد. هدف از این اقدام، بهبود شرایط کاری و جبران افزایش هزینههای زندگی و رقابت جهانی است. این افزایش حقوق، پیرو برنامه قبلی سِگا در ژوئیه ۲۰۲۳ است که حقوق شروع از ۲۲۲٬۰۰۰ ین به ۳۰۰٬۰۰۰ ین افزایش یافته بود.
پس سه گانه هایپر اسکیپ و اکس دیفاینت قراره با این بازی تکمیل شه هر دفعه که یکی میده بیرون سهم تنسنت تو کمپانی چند درصد میره بالا. احتمالا سر این دیگه کلا بیفته دست تنسنت تموم شه بره
شرکت کرهای Neowiz، سازنده بازی موفق Lies of P، اعلام کرده در حال گسترش فعالیتهای داخلی خود و توسعه دو پروژه جدید است. این دو عنوان تازه شامل یک بازی جدید در سبک Soulslike و یک نقشآفرینی-داستانمحور هستند که هر دو توسط تیمهای داخلی استودیو ساخته میشوند.
به گفته Neowiz، این عناوین بخشی از برنامه گستردهتری برای تقویت خط تولید بازیهای اصلی این شرکت هستند. در کنار این دو پروژه، تیم توسعه همچنان روی دنباله مستقیم Lies of P، یک بازی اکشن ماجراجویی با تم بقا و همچنین یک شبیهساز زندگی نیز کار میکند.
تریلر فیلم The Super Mario Galaxy در نینتندو دایرکت امروز نمایش داده شد. Brie Larsen صداپیشه Princess Rosalina هست. آوریل سال آینده میاد رو پرده. View attachment 400260 View attachment 400261
چقدر این نوع ارت های سوپر ماریو رو دوست دارم، حتی دیدن همین ارت هم حال ادم رو خوب میکنه دیگه بازی (یا فیلم) رو تصور کنید... رنگ ها قلعه ها و تم فانتزیش قشنگ ادم رو شیفته میکنه..
یادش بخیر قدیما دوران ویندوز ویستا فکر کنم که سوپرماریو گلکسی اومده بود چقدر این ارت ها تو نت زیاد بودن و دوسشون داشتم...
شرکت کرهای Neowiz، سازنده بازی موفق Lies of P، اعلام کرده در حال گسترش فعالیتهای داخلی خود و توسعه دو پروژه جدید است. این دو عنوان تازه شامل یک بازی جدید در سبک Soulslike و یک نقشآفرینی-داستانمحور هستند که هر دو توسط تیمهای داخلی استودیو ساخته میشوند.
به گفته Neowiz، این عناوین بخشی از برنامه گستردهتری برای تقویت خط تولید بازیهای اصلی این شرکت هستند. در کنار این دو پروژه، تیم توسعه همچنان روی دنباله مستقیم Lies of P، یک بازی اکشن ماجراجویی با تم بقا و همچنین یک شبیهساز زندگی نیز کار میکند.
شوهی یوشیدا: سپاس از پلی استیشن اصلی (PlayStation 1) که Bloodborne را برایمان به ارمغان اورد.
مدیر سابق سونی پلی استیشن شوهی یوشیدا، همچنین از بازی Final Fantasy VII برای هموار ساختن مسیر بازی های سه بعدی قدردانی کرد،
مدیر پیشین پلی استیشن و سونی، شوهی یوشیدا، اشاره کرده است که این پلی استیشن نسل اول بود که FromSoftware را به عنوان یک بازیساز و Bloodborne را به عنوان یک بازی به سوی ما فرستاد،
او در گفتگو با سایمن پارکین در جدیدترین اپیزود پادکست My Perfect Console گفت که جهش صنعت از کارتریج ها به سی دی ها منجر شد تا فرام سافتور از یک کمپانی مربوط به نرم افزار های تجاری به یک توسعه دهنده بازی های ویدئویی انتقال پیدا کند، انطور که یوشیدا به یاد می اورد، سونی به عنوان یک تازه کار در تجارت کنسولی، سعی میکرد تا کمپانی هایی مانند Atlus و Namco بازی هایشن را بر روی پلی استیشن منتشر کنند،
کارتریج ها گرانقیمت و فضای ذخیره پایینی داشتند، یوشیدا افزود: در حالی که CD ها ارزان تر، بهینه تر برای تولید و توانایی بیشتری برای ذخیره اطلاعات داشتند، ان چنان که فرام سافتور فرصت جدیدی یافت تا کار جدیدی انجام دهد،
"انها دیگر لازم نبود 2 یا 3 ماه صبر کنند تا بازی هاشون بازتولید بشند" یوشیدا گفت: "اگر بازی موفق بود، CD-ROM میتوانست در 2 یا 3 روز به دست برسد، یکی از این کمپانی ها فرام سافتور بود، فرام سافتور یک کمپانی تجارت نرم افزار بود، اما وقتی انها یک دستگاه بازی مثل پلی استیشن مبتنی بر CD-ROM دیدند، انها دریافتند: اوه، حالا میتوانیم یک ناشر بازی باشیم، اینگونه بود که انها سرمایه شان را برای ورود به صنعت گیم به کار گرفتند"
در میانه گفتگو، پارکین اشاره کرد که اینگونه ما نهایتا Bloodborne را تحویل گرفتیم، یوشیدا تایید کرد: نهایتا بله، این مسیر "سرانجام" مارا به شاهکاری رساند که Bloodborne هست.
با این حال، یوشیدا در مورد بازی هایی که مسیر رسیدن به بلادبورن را هموار کردند حس شرمساری ندارد، او میگوید این اسان نبود که کمپانی هایی چون Atlus را متقاعد کنند که با پلی استیشن کار کنند، اما قدرت خارق العاده سه بعدی CD کار تمام گفتگو هارا انجام داد.
"افراد صنعت میگفتند بین پلی استیشن و سگا ستارن، احتمالا سگا محبوب تر خواهد شد به واسطه تجارب سگا" یوشیدا گفت: " به هر صورت، این یک ترکیب از قابلیت های 3 بعدی گرافیکی پلی استیشن و فرصت تجاری جدید CD-ROM بود، البته، سگا ستارن فرصت مشابهی در مورد CD-ROM ارائه میکرد، با این حال، Namco یک کتابخانه خیلی خوب از بازی های 3 بعدی فراهم کرد، که با Ridge Racer اغاز شد، اما کمپانی های دیگر مثل کپکام، با Resident Evil از راه رسیدن، و سرانجام، میدونی، Squaresoft بازی Final Fantasy VII رو منتشر کرد، که یک موفقیت سنگین و نقطه عطف بود"
یوشیدا توضیح میدهد که تهیه کننده Hironobu Sakaguchi که میخواست تجربه های سینمایی خلق کند، نسبت به استفاده Nintendo از کارتریج ها در میانه های نسل N64 و SNES کلافه شده بود، این به سونی کمک کرد تا اسکوئرسافت را مجاب کند که FF VII را بر روی پلی استیشن بیاورد، که پارکین اشاره میکند ابتدا برای N64 و SNES برنامه ریزی شده بود در اصل، با این حال، ساکاگوچی و دیگر اهالی اسکوئرسافت فرصت درون CD ها را پیدا کردند،
اقای یوشیدا افزودند: " از لحاظ خلاقیت، ساکاگوچی میخواست فاینال فانتزی یک تجربه سینمایی داشته باشد، همچنین، از لحاظ تجاری، ان ها جذابیت رسانه ای CD-ROM را دیدند، و بین سگا و سونی، من نمیدانم انها چطور تصمیم گرفتند، اما ما مذاکره کننده خیلی خوبی داشتیم، رئیس من در Sony Music Entertainment"
وقتی در مورد واکنش او در برابر در اختیار گرفتن FF VII برای پلی استیشن پرسیده شد، یوشیدا گفت: "این خارق العاده بود" او پاسخ نینتندو را به یاد ندارد ولی میگوید کمپانی باید "عصبانی شده باشد"
"However, it was a combination of the 3D graphics capability of PlayStation and the CD-ROM's new business opportunity. Of course, the Sega Saturn offered the same kind of opportunity in terms of CD-ROM. However, Namco provided a really good library of 3D games, starting with Ridge Racer. But other companies, like Capcom, came up with Resident Evil, and eventually, you know, Squaresoft released Final Fantasy VII. That was the most critical title."
When asked about his reaction to acquiring Final Fantasy VII on PlayStation, Yoshida said it was "amazing." He couldn't remember Nintendo's response but noted that the company "must've been pissed."
Former PlayStation exec Shuhei Yoshida also gave a shoutout to Final Fantasy VII for helping pave the way for 3D games
Phil Spencer رئیس مایکروسافت گیمینگ، از Steam Machine استقبال کرده و به Valve تبریک گفته. او میگوید که "دنیای گیم زمانی رو به جلو حرکت میکند که بازیکنان و سازندگان، راه های بیشتری برای بازی و خلق کردن داشته باشند، به ویژه بین پلتفرم های باز. گسترش دسترسی بین پی سی، کنسول و کنسول های دستی، آینده ای را بازتاب میدهد که بر پایه انتخاب است. ارزش های بنیادینی که از ابتدا دیدگاه ایکس باکس را هدایت کرده اند. به عنوان یکی از بزرگترین ناشرین روی استیم، از گزینه های بیشتر برای دسترسی بازیکنان به بازی ها در همه جا استقبال میکنیم. تبریک برای رونمایی امروز."
خیلی جالبه که ششمین نسخه ازش رو هم داریم میبینیم چون بازی به شدت سختیه و فکر نمیکنم چیزی فراتر از مخاطبین خاصش بتونه جذب کنه اما خب ازونور گرافیک بالایی داره و خیلی هم خوشگله و عاشقان موتور قطعا عاشقش میشن من نسخه ۵ رو وقتی اومد رو پلاس دانلود کردم یکم گاز دادم و رفتم تو دیوار و پاکش کردم ولی همون زیباییش چند ساعتی نگهت میداره.
خیلی جالبه که ششمین نسخه ازش رو هم داریم میبینیم چون بازی به شدت سختیه و فکر نمیکنم چیزی فراتر از مخاطبین خاصش بتونه جذب کنه اما خب ازونور گرافیک بالایی داره و خیلی هم خوشگله و عاشقان موتور قطعا عاشقش میشن من نسخه ۵ رو وقتی اومد رو پلاس دانلود کردم یکم گاز دادم و رفتم تو دیوار و پاکش کردم ولی همون زیباییش چند ساعتی نگهت میداره.