Last edited by a moderator:
عمه من بود میگفت سونی رو میکشیم؟ یا اون یکی عمه من که موقعی که بتسدا رو خریدید میگفت با انحصار بازی های بتسدا نیازی به انتشار بازی ها در بقیه پلتفرم ها نداریم؟ قد بودجه سالانه بعضی کشورها خرید کردند الان که دیدن آب قطعه شده ارزش های بنیادی از ابتداPhil Spencer رئیس مایکروسافت گیمینگ، از Steam Machine استقبال کرده و به Valve تبریک گفته. او میگوید که "دنیای گیم زمانی رو به جلو حرکت میکند که بازیکنان و سازندگان، راه های بیشتری برای بازی و خلق کردن داشته باشند، به ویژه بین پلتفرم های باز. گسترش دسترسی بین پی سی، کنسول و کنسول های دستی، آینده ای را بازتاب میدهد که بر پایه انتخاب است. ارزش های بنیادینی که از ابتدا دیدگاه ایکس باکس را هدایت کرده اند. به عنوان یکی از بزرگترین ناشرین روی استیم، از گزینه های بیشتر برای دسترسی بازیکنان به بازی ها در همه جا استقبال میکنیم. تبریک برای رونمایی امروز."
View attachment 400374View attachment 400373
رو که نیست به خدالطفا عمه ها را وارد این مباحث نکنید. با تشکرعمه من بود میگفت سونی رو میکشیم؟ یا اون یکی عمه من که موقعی که بتسدا رو خریدید میگفت با انحصار بازی های بتسدا نیازی به انتشار بازی ها در بقیه پلتفرم ها نداریم؟ قد بودجه سالانه بعضی کشورها خرید کردند الان که دیدن آب قطعه شده ارزش های بنیادی از ابتدارو که نیست به خدا

این بازی یه نسخه هانتر کم داره ، میتونه رقیب کپکام بشن.جیسون شرایر: پروژه بزرگ بعدی Guerrilla Games بازی مولتیپلیر Horizon است
به گفته جیسون شرایر و برای رفع ابهام، MMO جدیدی که توسط NCSoft با نام Horizon Steel Frontiers معرفی شده با بازی مولتیپلیر Horizon که در حال توسعه در Guerrilla Games است، متفاوت است. شرایر در ادامه افزود که آن بازی، پروژه بزرگ بعدی Guerrilla محسوب میشود.
هنوز جا دارن که به جایگاه بتسدا برسن.

اگر صبور باشی، اواخر نسل یا اوایل نسل بعدی یه دور دیگه بهت میفروشنشمیرن RDR1 مال دو نسل پیشو آپگرید میکنن ولی فریم ریت RDR2 رو آنلاک نمیکنن. از ما که گذشت امیدوارم نوه نتیجه هامون بتونن ۶۰ فریم روی کنسول بازی کنن.
Red Dead Redemption and Undead Nightmare are coming to Netflix, iOS, Android, PS5, Xbox Series X|S, and Nintendo Switch 2 on December 2
View attachment 400434
نرخ ۶۰ فریم بر ثانیه، کیفیت تصویر بهبود یافته پشتیبانی از HDR و وضوح تصویر 4K
آپدیت رایگان برای دارندگان
( Xbox one و Ps4 )