Last edited by a moderator:
یوبیسافت روی یک بازی شوتر چند نفره جدید کار میکند
Sci-Fi Competitive FPS - Unreal Engine 5 - Large-scale
View attachment 400205
پس سه گانه هایپر اسکیپ و اکس دیفاینت قراره با این بازی تکمیل شهیوبیسافت روی یک بازی شوتر چند نفره جدید کار میکند
Sci-Fi Competitive FPS - Unreal Engine 5 - Large-scale
View attachment 400205
چقدر این نوع ارت های سوپر ماریو رو دوست دارم، حتی دیدن همین ارت هم حال ادم رو خوب میکنه دیگه بازی (یا فیلم) رو تصور کنید... رنگ ها قلعه ها و تم فانتزیش قشنگ ادم رو شیفته میکنه..تریلر فیلم The Super Mario Galaxy در نینتندو دایرکت امروز نمایش داده شد. Brie Larsen صداپیشه Princess Rosalina هست. آوریل سال آینده میاد رو پرده.
View attachment 400260
View attachment 400261
همزمان روی 5 پروژه کار کنند؟!شرکت کرهای Neowiz، سازنده بازی موفق Lies of P، اعلام کرده در حال گسترش فعالیتهای داخلی خود و توسعه دو پروژه جدید است. این دو عنوان تازه شامل یک بازی جدید در سبک Soulslike و یک نقشآفرینی-داستانمحور هستند که هر دو توسط تیمهای داخلی استودیو ساخته میشوند.
به گفته Neowiz، این عناوین بخشی از برنامه گستردهتری برای تقویت خط تولید بازیهای اصلی این شرکت هستند. در کنار این دو پروژه، تیم توسعه همچنان روی دنباله مستقیم Lies of P، یک بازی اکشن ماجراجویی با تم بقا و همچنین یک شبیهساز زندگی نیز کار میکند.
خیلی جالبه که ششمین نسخه ازش رو هم داریم میبینیم چون بازی به شدت سختیه و فکر نمیکنم چیزی فراتر از مخاطبین خاصش بتونه جذب کنه اما خب ازونور گرافیک بالایی داره و خیلی هم خوشگله و عاشقان موتور قطعا عاشقش میشنمن نسخه ۵ رو وقتی اومد رو پلاس دانلود کردم یکم گاز دادم و رفتم تو دیوار و پاکش کردم
ولی همون زیباییش چند ساعتی نگهت میداره.
عمه من بود میگفت سونی رو میکشیم؟ یا اون یکی عمه من که موقعی که بتسدا رو خریدید میگفت با انحصار بازی های بتسدا نیازی به انتشار بازی ها در بقیه پلتفرم ها نداریم؟ قد بودجه سالانه بعضی کشورها خرید کردند الان که دیدن آب قطعه شده ارزش های بنیادی از ابتداPhil Spencer رئیس مایکروسافت گیمینگ، از Steam Machine استقبال کرده و به Valve تبریک گفته. او میگوید که "دنیای گیم زمانی رو به جلو حرکت میکند که بازیکنان و سازندگان، راه های بیشتری برای بازی و خلق کردن داشته باشند، به ویژه بین پلتفرم های باز. گسترش دسترسی بین پی سی، کنسول و کنسول های دستی، آینده ای را بازتاب میدهد که بر پایه انتخاب است. ارزش های بنیادینی که از ابتدا دیدگاه ایکس باکس را هدایت کرده اند. به عنوان یکی از بزرگترین ناشرین روی استیم، از گزینه های بیشتر برای دسترسی بازیکنان به بازی ها در همه جا استقبال میکنیم. تبریک برای رونمایی امروز."
View attachment 400374View attachment 400373
رو که نیست به خدا