Last edited by a moderator:
مثلا یکی از ایده هاکوجیما می گه یه یو اس بی از ایده هاش کنار گزاشته...تا بعد از مرگش کارمنداش ازش استفاده کنند
تصویر یا لینک پست هم میگذارید .شایعه :
حساب Genki به نقل از یکی از اینسایدر های صنعت گیم : به نظر میرسد سونی دیگر قصد پورت بازی های فرست پارتی بر روی PC را ندارد.
الان یادم اومد چند وقت پیشا که این خبرهای داشتن استیم در کنسول نسل دهمی مایکروسافت اومده بود یکی از اینسایدرهای سونی گفته بود اگر این اتفاق بیوفته سونی جلوی اینو نمیگیره که روی کنسول مایکروسافت ران نشه از طریق استیم .البته فک کنم خبرشو هم گذاشته بودم اینجااگه واقعا استیم به اکس باکس نسل بعدی بیاد، یعنی شده با فاصله زیاد و 1-5 ساله، اما بازی های پلی استیشن هم میشه بهشون رو اکس باکس دسترسی پیدا کرد، این اومدن بازی های پلی استیشن رو پی سی رو یکمی پیچیده میکنه، چون عملا یک کمک بزرگ به اکس باکس هم هست در مقابل پلی استیشن...
دیگه باید ببینیم چی پیش میاد... به نظرم بعیده سونی در مجموع بیخیال پلتفرم استخون دار و اینده داری مثل پی سی بشه... شاید پلتفرم پی سی خودش رو راه بندازه فارغ از استیم...
جا داره یادی کنیم از پست پین شده استدیو در توییتر سابقJade Raymond استودیو Haven Studios رو ترک کرد
https://www.bloomberg.com/news/arti...cutive-jade-raymond-leaves-studio-she-founded
Jade Raymond استودیو Haven Studios رو ترک کرد
https://www.bloomberg.com/news/arti...cutive-jade-raymond-leaves-studio-she-founded
هورایزن انلاین هم بعید نیست فیل بشهظاهرا همونطور که انتظار میرفت Fairgames یه آشغال تمام عیاره و انقدر تست ها بد بوده که منجر به رفتن ایشون شده. امیدوارم سونی این بازی رو همین الان کنسل کنه، یا حداقل با تغییرات زیاد بده بیرون که دستکم فقط ضرر مالی ببینه و آبروش نره! کلا دست به هرچی بازی لایو سرویس زد گه گرفتش! جالبه از رو هم نمیرن باز آشغال جدید میخوان بسازن، همون TeamLFG بود چی بود، اونا هم شکست بعدی هستن.
ولی واقعا حیف این همه پتانسیل که با ساخت این اراجیف و بازی های آشغال و ووک داره هدر میره! همین Haven میتونست یه سینگل پلیر داستانی خیلی خوب بسازه، یه اکشن ادونچر خفن مثل AC یا PoP. تیم پشت ماراتون جای این آشغال میتونست یه FPS خدا مثل Halo بسازه، همون تیم زباله کانکورد میتونستن یه بازی شوتر درست حسابی در بیارن، البته اگه به دام ووک و لایو سرویس نمی افتادن! در کل آدم این همه پتانسیل ویست شده رو که میبینه حسرت میخوره واقعا. چون سازنده هاشون یه زمان بازی های خیلی خوبی ساختن و سابقه شون چیز دیگه ایه...
پ.ن: تنها لایو سرویس سونی که به نظر من موفق میشه همین پروژه هورایزن آنلاینه. من خیلی بهش امیدوارم و فکر میکنم بر خلاف میلم بازی موفقی میشه. و البته به چخ میریم، چون میفتن به ورطه ساپورت ایشون و گوریلا رو از دست میدیم.
سونی تو سبک اشباع نشده بازی میسازه بازم همه میان میگن این سبک اشباع شده در حالی که سبک مورد نظر کلا ۳ تا بازی زنده داره که ۲ تاش انحصاری پی سیه. معلوم نیست کی پشت صحنه شبکه های اجتماعی رو پر از بات کرده که یه مشت دروغ محض به خورد ملت دادن که همش تکرار میکنن.من بنظرم سونی بجای فوکوس روی شوتر انلاینی ساختن که کامل بازارش اشباع شده ببینه چه سبکی مثلا اشباع نیست یا نیاز داره الان فورتزا هورایزون توی ۸ روز ۱.۴ میل فروخته این نشون میده اگر ریس ارکید بسازه جواب میده خیلی راحت میتونه از همون یامائوچی استفاده کنه درست مثل مایکروسافت اگر اشتباه نکنم همون استودیو فورتزا موتور اسپورت اولا فورتزا هورایزون میساخت. جید ریموند هم حیف شد بنده خدا هم تخصصش روی سینگل پلیر بود. من نمیدونم اصلا توی کارنامه ش بازی انلاینی خصوصا شوتر وجود داشت یا نه . اصولا میخوای شوتر انلاین هم بسازی باید چندتا اینکاره بیاری مثلا خرید بانجی خیلی خوب بود امیدوارم این پروژه جدیدشون بگیره و موفق بشن .