سرخط خبرها

شخصیت محبوب و معروف LMSH(Let Me Solo Her) که با کمک به بازیکنان در عنوان الدن رینگ به شهرت رسید، بالاخره PS5 خریده و شاهکار Bloodborne رو تجربه کرده.
از نظر ایشون سخت ترین باس بازی، Orphan of Kos هست و گفته:
"این باس بیشترین تکرار مبارزه و تلاش را نسبت به باس های قبلی نیاز داشت و حتی باعث شد تا Chalice Dungeons رو برای Blood Vials و گلوله، جستجو کنم. او قطعا سخت ترین باس برای من در Bloodborne است."

lmsh.jpg
bb1.jpg
bb2.jpg
Bloodborne's notoriously difficult Orphan of Kos fight even gave Elden Ring legend Let Me Solo Her a run for his money, who agrees it's "definitely the hardest boss" in the action RPG

Obbe Vermeij کارگردان فنی سابق راک استار که تا شماره چهارم روی این سری کار میکرد و 9 ماه پس از انتشار بازی از این شرکت جدا شد، گفته که اگر او تصمیم گیرنده بود، تریلرهای جدیدی را برای GTA 6 منتشر نمیکرد.
او معتقد است که به اندازه کافی هایپ و هیجان حول این بازی وجود دارد و عنصر سورپرایز، رویداد انتشار این بازی را بزرگ تر خواهد کرد.
Vermeij قبلا آشکار کرده بود که راک استار تصمیم گرفت در ماه جولای سال 2007، انتشار GTA 4 را به تاخیر بیندازد. فقط سه ماه قبل از تاریخ انتشار اصلی یعنی 16 اکتبر. او اشاره کرده بود که روز تصمیم گیری برای GTA 6 هم شبیه به آن خواهد بود.
gta 6.jpg

gta 6.jpg
Former Rockstar Dev Says GTA 6 Doesn't Need "Any Additional Trailers"

آخرین ویرایش:
سم لیک می گه دوست داره روی یک بازی بر اساس یک داستان کودکانه فنلاندی به اسم The Moomins کار کنه...
1000003949.jpg
حالا این مهم نیست... ولی می گه سرم شلوغه و روی یک بازی معرفی نشده داره کار می کنه...(شاید همون پروژه فانتزی باشه)
Lake is currently working on multiple games at Remedy, including an unannounced project which he will direct.

شخصیت محبوب و معروف LMSH(Let Me Solo Her) که با کمک به بازیکنان در عنوان الدن رینگ به شهرت رسید، بالاخره PS5 خریده و شاهکار Bloodborne رو تجربه کرده.
از نظر ایشون سخت ترین باس بازی، Orphan of Kos هست و گفته:
"این باس بیشترین تکرار مبارزه و تلاش را نسبت به باس های قبلی نیاز داشت و حتی باعث شد تا Chalice Dungeons رو برای Blood Vials و گلوله، جستجو کنم. او قطعا سخت ترین باس برای من در Bloodborne است."

View attachment 377038
View attachment 377040
View attachment 377039
Bloodborne's notoriously difficult Orphan of Kos fight even gave Elden Ring legend Let Me Solo Her a run for his money, who agrees it's "definitely the hardest boss" in the action RPG

ببريمش يه دور با saint ishin هم مبارزه كنه :D

• Smile
Reactions: Darkofheaven
رویداد جدید State of Play پلی‌استیشن این هفته برگزر خواهد شد | بازی سنتر

borderlands4.jpg

سونی اعلام کرده است که پخش زنده‌ی رویداد State of Play که به نمایش بازی Borderlands 4 اختصاص دارد، این هفته برگزار خواهد شد.

پلی‌استیشن پیش از این اعلام کرده بود که Borderlands 4 رویداد State of Play مخصوص به خود را خواهد داشت و اکنون تأیید کرده است که این اتفاق این هفته رخ خواهد داد. در این رویداد، جزئیات جدیدی از گیم‌پلی و داستان این بازی تیراندازی منتشر خواهد شد.

در اطلاعیه‌ی که توسط Graeme Timmins، مدیر خلاقیت بازی، نوشته شده است، آمده است: برای بررسی عمیق Borderlands 4 آماده شوید. در طول این رویداد ویژه‌، دیگر اعضای تیم Gearbox به من ملحق خواهند شد تا جزئیات دقیق و چگونگی ایجاد هرج و مرج در Kairos و از بین بردن Timekeeper را به اشتراک بگذارم.

این رویداد State of Play پلی‌استیشن در تاریخ 30 آوریل به صورت زنده از کانال‌های توییچ و یوتیوب پلی‌استیشن پخش خواهد شد.

Gearbox همچنین اعلام کرده است که تاریخ انتشار بازی Borderlands 4 تغییر کرده و اکنون دو هفته زودتر از تاریخ اعلام شده‌ی قبلی، منتشر خواهد شد. Randy Pitchford، رئیس Geabox، اعلام کرد که Borderlands 4 اکنون در 12 سپتامبر، به جای تاریخ اعلام شده‌ی قبلی 23 سپتامبر، منتشر خواهد شد.

اوایل این ماه تایید شد که Borderlands 4 علاوه بر نسخه‌های PS5 ،Xbox Series X/S و PC که قبلاً اعلام شده بودند، در اواخر امسال برای Nintendo Switch 2 نیز منتشر خواهد شد.

تاریخ انتشار Borderlands 4 یازده روز جلو افتاد.
Randy Pitchford مدیر پروژه ساخت این عنوان در ویدئویی این موضوع را اعلام کرد.(البته بعدا این ویدئو رو پاک کرد. چون ظاهرا زودتر از موعد منتشر شده بود)
قرار بود 23 سپتامبر منتشر شود که تاریخ انتشار جدید، 12 سپتامبر خواهد بود.
bl 4.jpeg
b4.jpg
View attachment blands4.mp4

پ.ن: اگر Borderlands 4 روز 12 سپتامبر منتشر بشه، آیا GTA 6 در ماه آگوست که اعلام شده است، منتشر خواهد شد؟

گیمپلی جدید از Shinobi Art of Vengeance

View attachment 377076
The Revenge of Shinobi باستانی 1989 رو هنوز به ایشون ترجیح میدم، چقدر این نسخه شینوبی رو سگا خارق العاده بود و چقدر دوسش داشتم، نمیدونم تا حالا 20 30 50 100 بار چقدر این رو تموم کردم؟ یک زمان که کار هر روز بود :D رو همه پلتفرم ها هم داشتمش همیشه و همه جا پاره اش کردم، چه ساندترک شگفت انگیزی داشت؛ چاینا تَون، مرحله 2 و 3 یا مرحله بندر، Yuzo Koshiro کبیر... از اون بازی هایی بود که میرفتم تو اپشن از مین منو که فقط ساندترک هاش رو پلی کنم، در کنار امثال استریت اف ریج یا سکند سامورایی...

چه دورانی بود، بازی هایی که هیچ وقت تکراری نمیشند...

ایشونم ولی به هر حال بازی میکنم، شینوبی هست بلاخره، شاید تو بازی خیلی بهتر از چیزی باشه که الان دیده میشه...

تاریخ انتشار Borderlands 4 یازده روز جلو افتاد.
Randy Pitchford مدیر پروژه ساخت این عنوان در ویدئویی این موضوع را اعلام کرد.(البته بعدا این ویدئو رو پاک کرد. چون ظاهرا زودتر از موعد منتشر شده بود)
قرار بود 23 سپتامبر منتشر شود که تاریخ انتشار جدید، 12 سپتامبر خواهد بود.
View attachment 377077
View attachment 377074
View attachment 377075

پ.ن: اگر Borderlands 4 روز 12 سپتامبر منتشر بشه، آیا GTA 6 در ماه آگوست که اعلام شده است، منتشر خواهد شد؟
عجب وضعیتی شده.
همیشه اصولا بازی‌ها تاخیر می‌خورن ولی الان بوردلندز ۴ میخواد زودتر عرضه بشه که هرچه بیشتر از پاییز فاصله بگیره . در تمام اینها نشانه هاییست برای اندیشیدن

عجب وضعیتی شده.
همیشه اصولا بازی‌ها تاخیر می‌خورن ولی الان بوردلندز ۴ میخواد زودتر عرضه بشه که هرچه بیشتر از پاییز فاصله بگیره . در تمام اینها نشانه هاییست برای اندیشیدن
به اینا Mafia: The Old Country رو هم اضافه کن که امسال منتشر میشه. ناشر بازی هم 2K هست. تابستان و پاییز عجیبی رو پیش رو داریم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or