Last edited by a moderator:
البته تو مصحابه های بعد از انتشار BG3 میگفت اول یه بازی کوچکتر میسازیم و بعد از اون یه RPG میسازیم که دهن مابقی عناوین رو سرویس کنه و براشون خط و نشون بکشه.با افزایش قابل توجه تعداد بازیکنان Baldur's Gate 3 در استیم بعد از پچ 8 این بازی(169,267 بازیکن همزمان)، Swen Vincke رییس استودیوی لارین توییت جالبی زده و ضمن ابراز خوشحالی از این موفقیت، گفته فکر میکنه که این عنوان تا مدت ها عملکرد خوبی خواهد داشت.(از جمله به کمک ماد ها)
او بیان کرده که این شرایط باعث میشه که بتونیم تا جای ممکن روی ساخت خوب عنوان بزرگ بعدی خودمون تمرکز کنیم و از این بابت خوشحال هستیم.
جمله جالبی در آخر میگه: "قراره جا پای بزرگان بگذاریم"
پ.ن: شخصا خیلی هیجان دارم برای کار بعدی این استودیو. جمله آخری که میگه میتونه تعبیر واضحی داشته باشه به نظرم. به این معنی که بازی بعدی دیگه با گیم پلی نوبتی و در سبگ بالدورز و دیوینیتی نخواهد بود. چون تو این سبک که پرچمدار هستن.
جا پای بزرگان گذاشتن قاعدتا یعنی یه عنوان داستانی با اکشن قوی و عمیق با گیم پلی ریل تایم.
واقعا این نبوغ چه چیز هایی میتونه خلق کنه.
طبعا تعبیری رو کردم که خودم هم بهش تمایل دارم.البته تو مصحابه های بعد از انتشار BG3 میگفت اول یه بازی کوچکتر میسازیم و بعد از اون یه RPG میسازیم که دهن مابقی عناوین رو سرویس کنه و براشون خط و نشون بکشه.
نمیدونم تو برنامه هاشون تغییری ایجاد شده یا نه.
واقعا این آمارها باید یادمون بمونه که به بازیهای دیگه که رسید نگیم اونهایی که روز اول روی گیم پس هم میان به فروششون ضربه میخوره.The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered به بیش از 180000 بازیکن همزمان در استیم رسید.(در روز انتشار)
View attachment 376192
The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered has reached a peack of over 180,000 CU on Steam - IG News
Shuntaro Furukawa رییس نینتندو گفته که 2.2 میلیون نفر تنها در ژاپن کنسول سوییچ 2 رو پیش خرید کردن. او بیان کرده که این عدد، بسیار بالاتر از انتظار بوده و بسیار بالاتر از تعداد کنسولی خواهد بود که نینتندو در روز 5 ژوئن میتواند به خریداران تحویل بدهد. در نتیجه بسیاری از علاقه مندان که در برنامه قرعه کشی این کنسول شرکت کرده اند و فردا یعنی 24 آوریل منتظر اعلام نتایج آن هستند، شانس دریافت سوییچ 2 را از دست خواهند داد.
تا الان برای خریداران غربی چنین اطلاعیه ای صادر نشده.
View attachment 376206
Nintendo says a ‘significant number’ of Japanese players will miss out on its Switch 2 pre-order lottery | VGC