سرخط خبرها

سیستم مترو...
یادم میاد همون اوایل که سایبرپانک ریلیز شد و متاسفانه معلوم شد بجای سایبرپانک، سایبرجانک تحویل ملت دادن، یکی از کاربرای ردیت بود فکر کنم، رفته بود و از طریق یه گلیچی وارد یکی از ایستگاهای مترو بازی شده بود و بعدش کلی بحث شد که اینها چه چیزایی توی سر داشتن و حتی طراحیشم کردن، ولی برای رلیز سریع و مثلاً بموقع، درشون رو گِل گرفتن و یه اثر ناقص و معیوب رو دادن بیرون.
امیدوارم سر این اشتباهاتشون (که خداییش دارن جبرانشم می کنن) درس خوبی گرفته باشن و سرشون درست و درمون به سنگ خورده باشه و نزنن دوباره همین بلاها رو سر ویچر ۴ بیارن.
متاسفانه CDPR همیشه همینجوری بوده😁

طبق مصاحبه تهیه کننده الدن رینگ دی ال سی Shadow of Erdtree به این زودی ها عرضه نمی شود.

همینطور گفته شد که "توسعه بازی به خوبی طی می شود و همانند بلادبورن این دی ال سی دارای مبارزات و شخصیت های جدید خواهد بود."

هر فیلم و سریالی که محصول Discovery باشه و از فروشگاه Playstation Store خریده باشید از آخر دسامبر برای همیشه از دسترس خارج نمی شه و امکان Refund هم نیست.
فیلم ها و سریال ها به صورت کامل از لایبرری کاربر ها حذف می شن. دلیل این موضوع مشکلات لایسنس اعلام شده.

1701927478005.png
ساخته جدید توسعه دهندگانstarcraft 2 در کمتر از ۱۵ دقیقه هدف مالی خودش در کیک استارتر دست یافت.

زمان انتشار stormgate برای سال بعد، به صورت free to play در نظر گرفته شده
Warcraft Inspired Stormgate RTS Is Well on Its Way to Become the Biggest Kickstarter Game Campaign in a While

One of the best RTS games we've played in years launched a crowdfunding campaign yesterday, and crushed its goal in just 15 minutes

آخرین ویرایش:
بهتر. من واقعا دیگه پول ندارم بازی بخرم
واقعا D1 می خواستی بازیش کنی؟ فکر نمی کنم زمان زیادی ببره تا روی سرویس ها بیاد، منم دوس دارم با هر بازخوردی بازیش کنم ولی دیرو زودش برام توفیری نداره

بهتر. من واقعا دیگه پول ندارم بازی بخرم
من آخرین بازی ای که خریدم GOW Ragnarok بود . از قبل پیش خرید کرده بودم . دیگه هیچی نخریدم . حتی پلاسم هم تموم شد و دیگه شارژش نکردم . هر چی که کرک شد رو PC رفتم .
الانم دارم با امولاتور PS2 بازی Kuon رو بازی میکنم .
Alon in the Dark رو هم کرک باید برم .

واقعا D1 می خواستی بازیش کنی؟ فکر نمی کنم زمان زیادی ببره تا روی سرویس ها بیاد، منم دوس دارم با هر بازخوردی بازیش کنم ولی دیرو زودش برام توفیری نداره

امیر برای من خیلییی نوستالژی هست این بازی. اصلا اسم AitD که میاد میرم به دوران راهنمایی. با بچه های مدرسه بازی میکردیم، هر روز صحبت سر این بود که اینجایی که گیر کردی رو چطور باید رد کنی و .... سر همین واقعا دوست دارم صرف نظر از کیفیت و اونچه که هست دی وان بازیش کنم.

من آخرین بازی ای که خریدم GOW Ragnarok بود . از قبل پیش خرید کرده بودم . دیگه هیچی نخریدم . حتی پلاسم هم تموم شد و دیگه شارژش نکردم . هر چی که کرک شد رو PC رفتم .
الانم دارم با امولاتور PS2 بازی Kuon رو بازی میکنم .
Alon in the Dark رو هم کرک باید برم .

هی روزگار!! باو من خودم سلطان پایرت بودم. کلا شعارم دزدی و ندادن پول به بازی بود. منتها مدت هاست دیگه رو پی سی نمیتونم بازی برم و رو کنسول فقط بهم میچسبه بازی کردن. وگرنه که کرکی رفتن خراکه. همه دارن سر کنسول وار و اینا میزنن تو سر هم دیگه ولی تو داری همه رو مفت بازی میکنی و هیچی به هیچ ورت نیست:دی این مبحث مورد علاقه منه:دی

مجددا شایعاتی از PS5 Pro اومده.
این شایعه هم مثل شایعات قبلی معماری CPU رو کماکان Zen 2 عنوان می کنه.
معماری GPU رو هم RDNA 3 می دونه.
همچنین تاریخ رونمایی رو سپتامبر 2024 اعلام کرده.

تام هندرسون در پاسخ به این شایعات اون ها رو نه رد کرده نه تایید اما تایید کرده که سونی این ماه Devkit ها رو به استادیو های 3rd Party می فرسته و سونی انتظار این رو داره که مشخصات سخت افزاری لو بره.

مجددا شایعاتی از PS5 Pro اومده.
این شایعه هم مثل شایعات قبلی معماری CPU رو کماکان Zen 2 عنوان می کنه.
معماری GPU رو هم RDNA 3 می دونه.
همچنین تاریخ رونمایی رو سپتامبر 2024 اعلام کرده.

تام هندرسون در پاسخ به این شایعات اون ها رو نه رد کرده نه تایید اما تایید کرده که سونی این ماه Devkit ها رو به استادیو های 3rd Party می فرسته و سونی انتظار این رو داره که مشخصات سخت افزاری لو بره.
[Tom Henderson] PS5 Pro specs and release window details (codenamed Trinity, 30WGPs, 18000mts memory speed, November 2024 target) Rumor - Sony

Additional PS5 Pro Specs and Details Potentially Leaked - 60% Raster Uplift, 2x RT, September 2024 Reveal

طبق شایعات جدیدps5pro شاهد 60% افزایش عملکرد در رستر و تا 2 برابر در ریترسینگ نسبت ps5 خواهد بود

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or