Last edited by a moderator:
اوردن بازیای گیم پس به سویچ چیز جدیدی نیست مایکروسافت اوری و هل بلید رو روی سویچ پورت کرده بودواکنش فیل اسپنسر، مدیرعامل بخش گیمینگ شرکت مایکروسافت به برداشتهای برخی از افراد از صحبتهای تیم استوارت:
«ما هیچ برنامهای برای آوردن ایکسباکس گیم پس به پلی استیشن یا نینتندو سوییچ نداریم. چنین چیزی در برنامههای ما نیست».
فرستاده شده از BAC-L21ِ من با Tapatalk
پس تو به من اخطار دادی؟ عجب ناظم نشده؟ یادمه با هم رفیق بودیماگه یه خبر زردی رو دو بار پاک می کنیم دیگه برای بار سوم ارسالش نکنید دیگه
سیستم مترو...سیستم مترو را با پچ 2.1 به بازی اضافه خواهند کرد
متاسفانه CDPR همیشه همینجوری بودهسیستم مترو...
یادم میاد همون اوایل که سایبرپانک ریلیز شد و متاسفانه معلوم شد بجای سایبرپانک، سایبرجانک تحویل ملت دادن، یکی از کاربرای ردیت بود فکر کنم، رفته بود و از طریق یه گلیچی وارد یکی از ایستگاهای مترو بازی شده بود و بعدش کلی بحث شد که اینها چه چیزایی توی سر داشتن و حتی طراحیشم کردن، ولی برای رلیز سریع و مثلاً بموقع، درشون رو گِل گرفتن و یه اثر ناقص و معیوب رو دادن بیرون.
امیدوارم سر این اشتباهاتشون (که خداییش دارن جبرانشم می کنن) درس خوبی گرفته باشن و سرشون درست و درمون به سنگ خورده باشه و نزنن دوباره همین بلاها رو سر ویچر ۴ بیارن.
Alone in the Dark باز هم تاخیر خورد . رفت برای مارچ . 4 ماه دیگه .
Alone In The Dark Has Been Delayed (Again) To March
واقعا D1 می خواستی بازیش کنی؟ فکر نمی کنم زمان زیادی ببره تا روی سرویس ها بیاد، منم دوس دارم با هر بازخوردی بازیش کنم ولی دیرو زودش برام توفیری ندارهبهتر. من واقعا دیگه پول ندارم بازی بخرم
من آخرین بازی ای که خریدم GOW Ragnarok بود . از قبل پیش خرید کرده بودم . دیگه هیچی نخریدم . حتی پلاسم هم تموم شد و دیگه شارژش نکردم . هر چی که کرک شد رو PC رفتم .بهتر. من واقعا دیگه پول ندارم بازی بخرم