Last edited by a moderator:
منظورش گیمپس بوده (کلاود گیمینگ)
متم خبر صرفا گفته که MS نباید با مرزهای Xbox حاشیه خودش رو محدود کنه.خوب یه سوال، مگه دست مایکروسافت هست
من متن اصلی خبر رو نخوندم، اما منطقا نمیتونه منظور گیم پس باشه. چون به خواست مایکروسافت نیست، و پلتفرم های دیگه باید اجازه بدن چنین اتفاقی بیفته. سونی که عمرا اجازه اینکارو نمیده، چون سرویس خودش رو از دست میده، امدن گیم پس رو نینتندو اتفاق مثبتیه که اونم بیشتر بازی های فعلی گیم پس، بخصوص فرست پارتی های خود مایکرو، رو این کنسول اصلا قابل اجرا نیستن، همینطور کنسول نسل بعدیش که ظاهرا قرار نیست از اسمارت فون های روز هم حتا قوی تر باشه. مگه اینکه فقط با کلاد قابل اجرا باشن که اونم باز زیرساخت های خودش رو میخواد و به همین راحتی نیست.
در نتیجه امدن گیم پس رو پلتفرم بدرد بخور اصلی که همون PS هست خیلی عجیب غریبه. میمونه اینکه مثل یه ناشر بیان عین آدم بازی هاشون رو برای کنسول های دیگه هم منتشر کنن، مثلا بازی های زنی مکس یا اکتی بلیزارد انحصاری نشن، مثل Doom یا Wolf بعدی. این منطقی ترین/شدنی ترین حالت ممکنه.
خود سایت هم مثال هم زده، اوردن کلود به TV ها، سرویسهایی مثل Geforce now و نینتندو و PS.
من فکر میکنم مرورگر نداشتن PS5 دلیل اصلیش این بوده که نشه روی کنسول از سرویسهای کلود استفاده کرد. اگر دلیل این باشه، یعنی سونی مایل نیست هیچ سرویسی خارج از سرویسهای خودش روی PS5 باشه.به نظر من با توجه به تارگت هایی که مایکروسافت داره و میزان رشدی که مد نظرش هست، امدن گیم پس رو TV و GN و اینا خیلی براش کارآمد نیست. هاردکور گیمرها رو کنسول ها هستن و PC. مایکرو الردی PC و Xbox رو داره، و اگه بخواد بازارش رو بزرگ تر کنه باید فقط به PS فکر کنه. سونی هم بعید میدونم اوکی بده به این شکل موجود گیم پس رو PS بیاد. مگه اینکه یه فرم جدیدی باشه که به مدل بیزنسی خودش آسیب نزنه. وگرنه هم مشترکین پلاس رو از دست میده، هم اینکه ملت خیلی از مالتی پلتفرم ها رو میان روی گیم پس بازی میکنن و کاهش فروش بازی ها رو PS یعنی از دست دادن رویلیتی که درآمد اصلی پلی استیشن هست! یعنی سونی زحمیت میکشه کنسول میسازه که در نهایت سودش بره تو جیب مایکروسافت! عددی که یحتمل مایکرو به سونی میده سر امدن گیم پس نمیتونه بزرگ تر از رویلیتی باشه. وگرنه برای خودش چه سودی داره؟
کلا مدل گیم پس چون برای من خیلی عجیب غریب هست و هیچ وقت متوجه نشدم چه جوری و کی قراره سود ده بشه، امدنش رو PS رو هم نمیتونم هضم کنم، و متوجه نمیشم چه سودی برای سونی میتونه داشته باشه؟ یا خود مایکرو حتا!
به به
هاردکور گیمر اصلا اولویت نیست. صرفا فروش و بزرگی بازار. نینتندو رو هم بتونه همراه کنه براش کافیه. بازار موبایل هم بتونه جاش رو باز کنه خیلی فراتر از حد معمول هست. نیازی به PS برای قسمت درامدی نداره.به نظر من با توجه به تارگت هایی که مایکروسافت داره و میزان رشدی که مد نظرش هست، امدن گیم پس رو TV و GN و اینا خیلی براش کارآمد نیست. هاردکور گیمرها رو کنسول ها هستن و PC. مایکرو الردی PC و Xbox رو داره، و اگه بخواد بازارش رو بزرگ تر کنه باید فقط به PS فکر کنه. سونی هم بعید میدونم اوکی بده به این شکل موجود گیم پس رو PS بیاد. مگه اینکه یه فرم جدیدی باشه که به مدل بیزنسی خودش آسیب نزنه. وگرنه هم مشترکین پلاس رو از دست میده، هم اینکه ملت خیلی از مالتی پلتفرم ها رو میان روی گیم پس بازی میکنن و کاهش فروش بازی ها رو PS یعنی از دست دادن رویلیتی که درآمد اصلی پلی استیشن هست! یعنی سونی زحمیت میکشه کنسول میسازه که در نهایت سودش بره تو جیب مایکروسافت! عددی که یحتمل مایکرو به سونی میده سر امدن گیم پس نمیتونه بزرگ تر از رویلیتی باشه. وگرنه برای خودش چه سودی داره؟
کلا مدل گیم پس چون برای من خیلی عجیب غریب هست و هیچ وقت متوجه نشدم چه جوری و کی قراره سود ده بشه، امدنش رو PS رو هم نمیتونم هضم کنم، و متوجه نمیشم چه سودی برای سونی میتونه داشته باشه؟ یا خود مایکرو حتا!
الان میتونم رسما بگم که اسکایریم کبیر تونست GTA VI رو OutLive بکنه
بخدا از نافشون در میارن. رندوم یه چی گفته بر اساس سابقه راک استار و سونیشایعه: الکس اسمیت ادعا کرده بازی GTA6 تا یک سال برای PC نمیاد و بخش Playstation، مارکتینگ بازی رو بر عهده داره.
در آخر هم گفته که سونی از الان داره به باندل GTA 6 برای Playstation 5 Pro فکر میکنه
View attachment 320370