سرخط خبرها

• Thread starter Thread starter FaRd!N
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
خوب یه سوال، مگه دست مایکروسافت هست
منظورش گیم‌پس بوده (کلاود گیمینگ)

من متن اصلی خبر رو نخوندم، اما منطقا نمیتونه منظور گیم پس باشه. چون به خواست مایکروسافت نیست، و پلتفرم های دیگه باید اجازه بدن چنین اتفاقی بیفته. سونی که عمرا اجازه اینکارو نمیده، چون سرویس خودش رو از دست میده، امدن گیم پس رو نینتندو اتفاق مثبتیه که اونم بیشتر بازی های فعلی گیم پس، بخصوص فرست پارتی های خود مایکرو، رو این کنسول اصلا قابل اجرا نیستن، همینطور کنسول نسل بعدیش که ظاهرا قرار نیست از اسمارت فون های روز هم حتا قوی تر باشه. مگه اینکه فقط با کلاد قابل اجرا باشن که اونم باز زیرساخت های خودش رو میخواد و به همین راحتی نیست.

در نتیجه امدن گیم پس رو پلتفرم بدرد بخور اصلی که همون PS هست خیلی عجیب غریبه. میمونه اینکه مثل یه ناشر بیان عین آدم بازی هاشون رو برای کنسول های دیگه هم منتشر کنن، مثلا بازی های زنی مکس یا اکتی بلیزارد انحصاری نشن، مثل Doom یا Wolf بعدی. این منطقی ترین/شدنی ترین حالت ممکنه.

خوب یه سوال، مگه دست مایکروسافت هست

من متن اصلی خبر رو نخوندم، اما منطقا نمیتونه منظور گیم پس باشه. چون به خواست مایکروسافت نیست، و پلتفرم های دیگه باید اجازه بدن چنین اتفاقی بیفته. سونی که عمرا اجازه اینکارو نمیده، چون سرویس خودش رو از دست میده، امدن گیم پس رو نینتندو اتفاق مثبتیه که اونم بیشتر بازی های فعلی گیم پس، بخصوص فرست پارتی های خود مایکرو، رو این کنسول اصلا قابل اجرا نیستن، همینطور کنسول نسل بعدیش که ظاهرا قرار نیست از اسمارت فون های روز هم حتا قوی تر باشه. مگه اینکه فقط با کلاد قابل اجرا باشن که اونم باز زیرساخت های خودش رو میخواد و به همین راحتی نیست.

در نتیجه امدن گیم پس رو پلتفرم بدرد بخور اصلی که همون PS هست خیلی عجیب غریبه. میمونه اینکه مثل یه ناشر بیان عین آدم بازی هاشون رو برای کنسول های دیگه هم منتشر کنن، مثلا بازی های زنی مکس یا اکتی بلیزارد انحصاری نشن، مثل Doom یا Wolf بعدی. این منطقی ترین/شدنی ترین حالت ممکنه.
متم خبر صرفا گفته که MS نباید با مرز‌های Xbox حاشیه خودش رو محدود کنه.

خود سایت هم مثال هم زده، اوردن کلود به TV ها، سرویس‌هایی مثل Geforce now و نینتندو و PS.

هیچ توضیحی نیاورده. شاید منظورش صرفا بازار موبایلی باشه. شاید عرضه‌ی بازی‌ COD روی کنسول نینتندو، چون همون قسمت در‌مورد Acti حرف زده بود!

مشخصا گیمپس روی PS و نینتندو نمیره، نمی‌ذارن که بره😁 منم نظرم عرضه‌ی بازی‌های بتزدا و‌ اکتی و رو کنسول سونی و‌ نینتندو هست. کاسبی و پول رو برای دل مردم نمیشه ول کرد😁

• Like
Reactions: Cloud Strife
خود سایت هم مثال هم زده، اوردن کلود به TV ها، سرویس‌هایی مثل Geforce now و نینتندو و PS.

به نظر من با توجه به تارگت هایی که مایکروسافت داره و میزان رشدی که مد نظرش هست، امدن گیم پس رو TV و GN و اینا خیلی براش کارآمد نیست. هاردکور گیمرها رو کنسول ها هستن و PC. مایکرو الردی PC و Xbox رو داره، و اگه بخواد بازارش رو بزرگ تر کنه باید فقط به PS فکر کنه. سونی هم بعید میدونم اوکی بده به این شکل موجود گیم پس رو PS بیاد. مگه اینکه یه فرم جدیدی باشه که به مدل بیزنسی خودش آسیب نزنه. وگرنه هم مشترکین پلاس رو از دست میده، هم اینکه ملت خیلی از مالتی پلتفرم ها رو میان روی گیم پس بازی میکنن و کاهش فروش بازی ها رو PS یعنی از دست دادن رویلیتی که درآمد اصلی پلی استیشن هست! یعنی سونی زحمیت میکشه کنسول میسازه که در نهایت سودش بره تو جیب مایکروسافت! عددی که یحتمل مایکرو به سونی میده سر امدن گیم پس نمیتونه بزرگ تر از رویلیتی باشه. وگرنه برای خودش چه سودی داره؟

کلا مدل گیم پس چون برای من خیلی عجیب غریب هست و هیچ وقت متوجه نشدم چه جوری و کی قراره سود ده بشه، امدنش رو PS رو هم نمیتونم هضم کنم، و متوجه نمیشم چه سودی برای سونی میتونه داشته باشه؟ یا خود مایکرو حتا!

به نظر من با توجه به تارگت هایی که مایکروسافت داره و میزان رشدی که مد نظرش هست، امدن گیم پس رو TV و GN و اینا خیلی براش کارآمد نیست. هاردکور گیمرها رو کنسول ها هستن و PC. مایکرو الردی PC و Xbox رو داره، و اگه بخواد بازارش رو بزرگ تر کنه باید فقط به PS فکر کنه. سونی هم بعید میدونم اوکی بده به این شکل موجود گیم پس رو PS بیاد. مگه اینکه یه فرم جدیدی باشه که به مدل بیزنسی خودش آسیب نزنه. وگرنه هم مشترکین پلاس رو از دست میده، هم اینکه ملت خیلی از مالتی پلتفرم ها رو میان روی گیم پس بازی میکنن و کاهش فروش بازی ها رو PS یعنی از دست دادن رویلیتی که درآمد اصلی پلی استیشن هست! یعنی سونی زحمیت میکشه کنسول میسازه که در نهایت سودش بره تو جیب مایکروسافت! عددی که یحتمل مایکرو به سونی میده سر امدن گیم پس نمیتونه بزرگ تر از رویلیتی باشه. وگرنه برای خودش چه سودی داره؟

کلا مدل گیم پس چون برای من خیلی عجیب غریب هست و هیچ وقت متوجه نشدم چه جوری و کی قراره سود ده بشه، امدنش رو PS رو هم نمیتونم هضم کنم، و متوجه نمیشم چه سودی برای سونی میتونه داشته باشه؟ یا خود مایکرو حتا!
من فکر می‌کنم مرورگر نداشتن PS5 دلیل اصلیش این بوده که نشه روی کنسول از سرویس‌های کلود استفاده کرد. اگر دلیل این باشه، یعنی سونی مایل نیست هیچ سرویسی خارج از سرویس‌های خودش روی PS5 باشه.
بنابراین اومدن سرویس مایکروسافت روی کنسول سونی منتفیه.

هاردکور گیمر اصلا اولویت نیست. صرفا فروش و بزرگی بازار. نینتندو رو هم بتونه همراه کنه براش کافیه. بازار موبایل هم بتونه جاش رو باز کنه خیلی فراتر از حد معمول هست. نیازی به PS برای قسمت درامدی نداره.

گیم‌پس هم قطعا سود دهی داره اما حاشیه سودش کم هست. تعداد یوزر‌ها عدد ۵۰ میلیون رو رد کنن سود دهی خوبی میشه. تو برنامه‌ی بلند مدت ۱۰ ساله قطعا یکی دو تریلیونی روی ارزش کل MS میبره.

(گیم‌پس هم ساز و‌ کار دقیقش رو نگفتن، اما طبق مصاحبه‌ها، رقم بازی‌ها حدودی مشخث هست و یه بیس قسمتی براش در نظر می‌گیرن، بعدش دقایق استفاده و فروش‌های داخل بازی و ... + یسری شرکت‌ها هم بازی رو با MS روی کنسول شریک میشن و فقط یکبار مبلغی دریافت می‌کنن. کلا روش معمول مثل اسپاتیفای یا یوتیوب نداره! قطعا وقتی جایگاهش حسابی قوی بشه رول‌های مشخصی بزاش تعریف میشه).

شایعه: الکس اسمیت ادعا کرده بازی GTA6 تا یک سال برای PC نمیاد و بخش Playstation، مارکتینگ بازی رو بر عهده داره.
در آخر هم گفته که سونی از الان داره به باندل GTA 6 برای Playstation 5 Pro فکر می‌کنه

View attachment 320370
بخدا از نافشون در میارن. رندوم یه چی گفته بر اساس سابقه راک استار و سونی

• Like
Reactions: J. Constantine
واکنش فیل اسپنسر، مدیرعامل بخش گیمینگ شرکت مایکروسافت به برداشت‌های برخی از افراد از صحبت‌های تیم استوارت:

«ما هیچ برنامه‌ای برای آوردن ایکس‌باکس گیم پس به پلی استیشن یا نینتندو سوییچ نداریم. چنین چیزی در برنامه‌های ما نیست».

فرستاده شده از BAC-L21ِ من با Tapatalk

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or