Last edited by a moderator:
واقعا D1 می خواستی بازیش کنی؟ فکر نمی کنم زمان زیادی ببره تا روی سرویس ها بیاد، منم دوس دارم با هر بازخوردی بازیش کنم ولی دیرو زودش برام توفیری نداره
من آخرین بازی ای که خریدم GOW Ragnarok بود . از قبل پیش خرید کرده بودم . دیگه هیچی نخریدم . حتی پلاسم هم تموم شد و دیگه شارژش نکردم . هر چی که کرک شد رو PC رفتم .
الانم دارم با امولاتور PS2 بازی Kuon رو بازی میکنم .
Alon in the Dark رو هم کرک باید برم .
[Tom Henderson] PS5 Pro specs and release window details (codenamed Trinity, 30WGPs, 18000mts memory speed, November 2024 target) Rumor - Sonyمجددا شایعاتی از PS5 Pro اومده.
این شایعه هم مثل شایعات قبلی معماری CPU رو کماکان Zen 2 عنوان می کنه.
معماری GPU رو هم RDNA 3 می دونه.
همچنین تاریخ رونمایی رو سپتامبر 2024 اعلام کرده.
تام هندرسون در پاسخ به این شایعات اون ها رو نه رد کرده نه تایید اما تایید کرده که سونی این ماه Devkit ها رو به استادیو های 3rd Party می فرسته و سونی انتظار این رو داره که مشخصات سخت افزاری لو بره.
پولها به جیب زده شدند و حالا وقت فرار است؟ استودیو Fntastic، سازنده The Day Before بهصورت رسمی اعلام کرد که تعطیل میشود.استودیو Fntastic، سازنده The Day Before بهصورت رسمی اعلام کرد که تعطیل میشود!
بازی از سر و روش اسکم بودن میبارید، تمام تریلراش داد میزد اسکریپ شده هست مخصوصا اون دیالوگای کرینجی که رد و بدل میشد بین پلیرا که مثلا ما دوتا دوستیم داریم Co op میزنیمپولها به جیب زده شدند و حالا وقت فرار است؟
واقعا حیف.متاسفانه، بزرگترین ایونت صنعت گیم، برای همیشه و بطور رسمی تعطیل شد. اولین e3 در می 1995 برگزار شد و بعد از گذشت 28 سال تعطیل شد.
https://www.washingtonpost.com/entertainment/video-games/2023/12/12/e3-permanently-canceled/
View attachment 321932View attachment 321933
یادش گرامی