سرخط خبرها

• Thread starter Thread starter FaRd!N
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
اخرین ساخته Larian تا قبل BG3 حدود 2.5 میلیون نسخه فروخته ماکروسافت هم برا اساس این رقم داشته گمانه زنی میکرده . تا قبل BG3 تو همین فروم خیلیا نمیدونستن استدیوی به اسم Larian وجود خارجی داره و بازیای با کیفیت CRPG میسازه . حتی خوشبین ترین طرفدارای این سری هم فکرش رو نمیکردن بازی اینقدر دستاورد داشته باشه چه به برسه به ماکروسافت .
جهشی که اینا سر BG3 داشتن از همون روز معرفی به وضوح قابل مشاهده بود (مسیری که قبلترش سی دی رد طی کرد سر ویچر 2 به 3). کسی تصور نمی‌کرد در حدی ظاهر بشه که بتونه رقیب زلدا باشه ولی قطعا از همون روز اول انتشار نسخه ارلی اکسس میشد فهمید با بازی بزرگ و جاه طلبانه‌ای طرفیم که ارزشش برای هر سرویسی بیشتر از رقم مسخره 5 میلیون دلاره!
وگرنه خیلیام قبل اومدن سری اس و خریداری زنیمکس و مخلفاتش حتی اسم نقش آفرینی بتزدایی هم نشنیده بودن ولی یهو شدن فن 2 آتیشش. حرف شما خیلی ملاک نیست اونم برای عنوانی که ارزشش 5 میلیون دلار برآورد شده!
یه کاربری که کل عمر گیمریش به COD و فورتنایت هم محدود شده باشه همون روز اول کیفیت ارلی اکسس رو میدید رقم بیشتری متصور میشد تا همچین گمانه زنی خنده داری!

• Like
Reactions: SNIPER II
o
گند سری s بدجوری دامن گیر شده انگار :D
اینکه فکر کنیم فقط سری اس باعث این تصمیم شذه واقعا جوکه
حقیقت اینع که از خیر سر سری اس ما پورتای خوبی رو برای کنسولای اصلی داریم
——
بعد اینکه شایذ باورتون نشه ولی تقریبا وسط نسل هستیم و طبیعیه که صحبتای نسل بغد بیاد وسط و اگه کنسولشون ۲۰۲۶ بیاد کنسول نسل نهمشون ۶ سال عمر کرده که خیلی عمر استانداردی هست (وی یو و وی و پی اس تری هم به ترتیب ۵-۶-۶ سال عمر داشتن)
——
و در اخر به نظر من دلایل مختلفی برای این تصمیم وجود داشته نظر خود من اینه

اول اینکه قطعا همه قبول دارین مایکروسافت توی مدیریت پروژه ها گند زد و بازیاش ۳ سال بعد ریلیز کنسول اومدن و نوی شرایط فعلی واقعا برگردوندن ماجرا با همین کنسول سخته

دومی: چون از نظر مارکیتینگ دارن تغییرای بزرگی ایجاد میکنن نیاز دارن یه نسل جدیدی باشه که روش مانور بدن و اون هایپ رو ایجاد کنن

سومی: زودتر از سونی نسل رو شروع کنن بتونن بازیای بزرگی‌مثل‌ الدر ۶ رو توی اوایل چرخه عمر کنسول ریلیز کنن

خبر که میذارید تو رو خدا ترجمه اش هم کنید

این پست هم با این که خبرش موثقه ولی منبعی که براش زدید معلوم نیست سایته، کانال تلگرامیه اصن چی هست این
آقا من نمیدونم اینجا میتونیم انتقاد کنیم یا نع ولی خب

اول اینکه این تاپیک اصلا وجود داره که توش اخبار کوچیک تر که توی سایت کار نمیشن نوشته بشه، پس خود به خود خبرای زرد تر و با منابع نامعتبر تر میاد و اتفاقا جاشون هم همینجاست پس سخت گیری های اخیر شما درمورد منبع و … شدیدا بی مورد و‌ مردوده

دوم اینکه شما از وقتی ناظر شدی شدیدا داری سلیقه ای هر پیامی رو حذف میکنی هرچیزی که کوچک ترین ضدیتی با نینتندو و سونی داره درجا حذف میشع و اخطار میخوره، به یه جایی میرسین جنبه داشته باشین این اطفالا چیه دیگه این فروم کلا نهایتا با۴۰ نفر سرپا مونده همینارو با این مسخره بازیا فراری ندین

اول اینکه این تاپیک اصلا وجود داره که توش اخبار کوچیک تر که توی سایت کار نمیشن نوشته بشه، پس خود به خود خبرای زرد تر و با منابع نامعتبر تر میاد و اتفاقا جاشون هم همینجاست پس سخت گیری های اخیر شما درمورد منبع و … شدیدا بی مورد و‌ مردوده

والا من این جا قانونگذار نیستم
و تاپیک هم خیلی قانون سفت و سختی در مورد منبع گذاری نداره. عموما هم گیر نمیدم
این یه مورد چون منبعش خیلی گنگ بود گیر دادم

دوم اینکه شما از وقتی ناظر شدی شدیدا داری سلیقه ای هر پیامی رو حذف میکنی هرچیزی که کوچک ترین ضدیتی با نینتندو و سونی داره درجا حذف میشع و اخطار میخوره، به یه جایی میرسین جنبه داشته باشین این اطفالا چیه دیگه این فروم کلا نهایتا با۴۰ نفر سرپا مونده همینارو با این مسخره بازیا فراری ندین

اینم ربطی به این جا نداره
ولی من حداقل تا الان یه پست هم که با نینتندو ضدیت داشته باشه حذف نکردم
یا بهتره بگم برخورد نکردم با همچین موضوعی، خیلی کسی این جا در مورد نینتندو صحبت نمی کنه که کار به اون جا برسه :D

=========================

1702665916484.png

نسخه جدید بازی های سری Kiseki تحت عنوان Kai no Kiseki برای عرضه تو سال 2024 معرفی شد.

گند سری s بدجوری دامن گیر شده انگار :D

زمانی که مایکروسافت اعلام کرد دو تا کنسول با این مشخصات داره دقیقا یکی از سوال هایی که ذهن منو به خودش درگیر کرد و جوابی هم براش نداشتم اصلا، همین بحث کنسول بین نسلی بود. چون هم سونی و هم مایکرو نسل قبلش کنسول بین نسلی دادن و این رو باب کردن یجورایی. الانم که سونی میخواد PS5 Pro رو بده بیرون، و بازی هاش عوض PS4/PS5 بین PS5/Pro مشترک خواهند بود، حالا مایکرو چه پلنی میخواد بریزه برای این داستان؟ اگه نسخه Pro نده، که خوب اختلاف گرافیکی خیلی مساله دار میشه، و کلا به چالش میخوره، PS5 الان لید بازاره، بازی هارو بخوان برای PS5 Pro بسازن چه بلایی سر نسخه XSS میاد پس؟ همین الان رو این کنسول همه چیز فاجعه باره، وای به حال وقتی که بازیساز گشاد فعلی بخواد برای PS5 Pro هم آپتیمایز کنه و بیس بازی ها بشه این سخت افزار؟ از طرف دیگه بخواد اگه Pro بده چه بلایی سر این فلسفه دو کنسول بودنش میاد؟ یعنی میکنه سه کنسول؟ یا هر دو کنسول نسخه Pro خواهند داشت؟ یا چی؟

در نتیجه روی کاغذ بهتره که همون سریعتر بره سراغ نسل بعدی و کنسول جدید رو بده بیرون، اما خوب اصلا مگه کسی کنسول Xbox میخره که این همه زحمت میکشن؟:دی

زمانی که مایکروسافت اعلام کرد دو تا کنسول با این مشخصات داره دقیقا یکی از سوال هایی که ذهن منو به خودش درگیر کرد و جوابی هم براش نداشتم اصلا، همین بحث کنسول بین نسلی بود. چون هم سونی و هم مایکرو نسل قبلش کنسول بین نسلی دادن و این رو باب کردن یجورایی. الانم که سونی میخواد PS5 Pro رو بده بیرون، و بازی هاش عوض PS4/PS5 بین PS5/Pro مشترک خواهند بود، حالا مایکرو چه پلنی میخواد بریزه برای این داستان؟ اگه نسخه Pro نده، که خوب اختلاف گرافیکی خیلی مساله دار میشه، و کلا به چالش میخوره، PS5 الان لید بازاره، بازی هارو بخوان برای PS5 Pro بسازن چه بلایی سر نسخه XSS میاد پس؟ همین الان رو این کنسول همه چیز فاجعه باره، وای به حال وقتی که بازیساز گشاد فعلی بخواد برای PS5 Pro هم آپتیمایز کنه و بیس بازی ها بشه این سخت افزار؟ از طرف دیگه بخواد اگه Pro بده چه بلایی سر این فلسفه دو کنسول بودنش میاد؟ یعنی میکنه سه کنسول؟ یا هر دو کنسول نسخه Pro خواهند داشت؟ یا چی؟

در نتیجه روی کاغذ بهتره که همون سریعتر بره سراغ نسل بعدی و کنسول جدید رو بده بیرون، اما خوب اصلا مگه کسی کنسول Xbox میخره که این همه زحمت میکشن؟:D
مگه نسل قبل بیس بازی ها شد پرو؟
بازی ها بر اساس کنسول پایه ساخته میشن یه ارتقا فریم رز ریتریسینگ میگیرن واسه میان نسلی ها
واسه سری اس هم با کاهش موارد بالا اجرا میشن
نسخه pro سری اس میشه سری ایکس دیگه...

جهشی که اینا سر BG3 داشتن از همون روز معرفی به وضوح قابل مشاهده بود (مسیری که قبلترش سی دی رد طی کرد سر ویچر 2 به 3). کسی تصور نمی‌کرد در حدی ظاهر بشه که بتونه رقیب زلدا باشه ولی قطعا از همون روز اول انتشار نسخه ارلی اکسس میشد فهمید با بازی بزرگ و جاه طلبانه‌ای طرفیم که ارزشش برای هر سرویسی بیشتر از رقم مسخره 5 میلیون دلاره!
وگرنه خیلیام قبل اومدن سری اس و خریداری زنیمکس و مخلفاتش حتی اسم نقش آفرینی بتزدایی هم نشنیده بودن ولی یهو شدن فن 2 آتیشش. حرف شما خیلی ملاک نیست اونم برای عنوانی که ارزشش 5 میلیون دلار برآورد شده!
یه کاربری که کل عمر گیمریش به COD و فورتنایت هم محدود شده باشه همون روز اول کیفیت ارلی اکسس رو میدید رقم بیشتری متصور میشد تا همچین گمانه زنی خنده داری!
الان این سیر تحول و تکاملی که لارین با BG3 طی کرد رو با بتسدا بعد از خریداری شدنش توسط مایکرو مقایسه کردی؟
سابقه 20 و چند ساله از بازیهای موفق پشت به پشت بتسدا رو بزاریم کنار.
اصلا کل بازیهای قبل از 2011 رو هم بزاریم کنار ، به تنهایی فروش فقط همون اسکایریم نزدیک به 40 میلیون نسخه یا بیشتر بوده تا حالا.
اینها هیچی بعد یک شبه بعد از خریده شدن مایکرو تازه ملت طرفدار بتسدا شدن؟!
دیگه در مورد تعداد طرفدارهاش روی پلی استیشن حرفی نزنیم.

در مورد BG3 خود استودیو هم انتظار همچین موفقیتی رو نداشت.
دیگه ما که روی PC از روز اول همه چی رو دنبال میکردیم.
من خودم بازی رو تو انتشار ارلی اکسس خریدم و بعد تجربه EA به هیچ عنوان فکر نمیکردم بازی بتونه به همچین موفقیتی برسه که یک روزی بتونه پلیرهای همزمان تقریبا میلیونی بگیره.
بخواد گوتی بشه که یک دهم درصد هم احتمال نمیدادم.

یک بازی RPG هاردکور ایزومتریک با گیم پلی نوبتی تو دنیای D&D بخواد گوتی سال بشه و پلیرهای میلیونی داشته باشه؟!
حتی بعد از انتشار EA هم تصور همچین چیزی قفل بود.
من حتی یک هفته قبل از انتشار نسخه کامل همچین چیزی به ذهنم خطور نمیکرد.

البته که برآورد رقم 5 میلیون واقعا دیگه ظلم بود و خنده داره.
ولی خب ما الان میتونیم براحتی این رو به زبون بیاریم که لارین به قبل و بعد از BG3 تقسیم شده.
کی میتونست این رو قبل از انتشار نسخه کامل پیش بینی کنه؟
با این استانداردی که الان لارین داره رقم های 300-200 میلیونی هم برای اومدنش به گیم پس میتونه خنده دار تلقی بشه.

خب بقولی معما چو حل گشت آسان شود!
ما الان میتونیم این رو به راحتی به زبون بیاریم.

در صورتی که خود لارین قبل انتشار نهایتا انتظار پلیر همزمان 100k روی استیم داشت.
کاری که کلی از بازیهای دیگه روی استیم به راحتی انجام میدن.
===========
اصلا از یک زاویه دیگه نگاه کنیم.
من خیلی دوست دارم ببینم برآورد مالی تیم پلی استیشن از انحصاری زمانی کردن/آوردن به PS Plus برای BG3 چقدر بوده؟
اصلا اقدامی شده؟

الان این سیر تحول و تکاملی که لارین با BG3 طی کرد رو با بتسدا بعد از خریداری شدنش توسط مایکرو مقایسه کردی؟
سابقه 20 و چند ساله از بازیهای موفق پشت به پشت بتسدا رو بزاریم کنار.
اصلا کل بازیهای قبل از 2011 رو هم بزاریم کنار ، به تنهایی فروش فقط همون اسکایریم نزدیک به 40 میلیون نسخه یا بیشتر بوده تا حالا.
اینها هیچی بعد یک شبه بعد از خریده شدن مایکرو تازه ملت طرفدار بتسدا شدن؟!
دیگه در مورد تعداد طرفدارهاش روی پلی استیشن حرفی نزنیم.

در مورد BG3 خود استودیو هم انتظار همچین موفقیتی رو نداشت.
دیگه ما که روی PC از روز اول همه چی رو دنبال میکردیم.
من خودم بازی رو تو انتشار ارلی اکسس خریدم و بعد تجربه EA به هیچ عنوان فکر نمیکردم بازی بتونه به همچین موفقیتی برسه که یک روزی بتونه پلیرهای همزمان تقریبا میلیونی بگیره.
بخواد گوتی بشه که یک دهم درصد هم احتمال نمیدادم.

یک بازی RPG هاردکور ایزومتریک با گیم پلی نوبتی تو دنیای D&D بخواد گوتی سال بشه و پلیرهای میلیونی داشته باشه؟!
حتی بعد از انتشار EA هم تصور همچین چیزی قفل بود.
من حتی یک هفته قبل از انتشار نسخه کامل همچین چیزی به ذهنم خطور نمیکرد.

البته که برآورد رقم 5 میلیون واقعا دیگه ظلم بود و خنده داره.
ولی خب ما الان میتونیم براحتی این رو به زبون بیاریم که لارین به قبل و بعد از BG3 تقسیم شده.
کی میتونست این رو قبل از انتشار نسخه کامل پیش بینی کنه؟
با این استانداردی که الان لارین داره رقم های 300-200 میلیونی هم برای اومدنش به گیم پس میتونه خنده دار تلقی بشه.

خب بقولی معما چو حل گشت آسان شود!
ما الان میتونیم این رو به راحتی به زبون بیاریم.

در صورتی که خود لارین قبل انتشار نهایتا انتظار پلیر همزمان 100k روی استیم داشت.
کاری که کلی از بازیهای دیگه روی استیم به راحتی انجام میدن.
===========
من خیلی دوست دارم ببینم برآورد مالی تیم پلی استیشن از انحصاری زمانی کردن/آوردن به PS Plus برای BG3 چقدر بوده؟
اصلا اقدامی شده؟
اصلاح کنیم که اسکایریم با ۶۰ میلیون فروش پرفروش ترین نقش آفرینی تاریخه

مگه نسل قبل بیس بازی ها شد پرو؟
بازی ها بر اساس کنسول پایه ساخته میشن یه ارتقا فریم رز ریتریسینگ میگیرن واسه میان نسلی ها
واسه سری اس هم با کاهش موارد بالا اجرا میشن
نسخه pro سری اس میشه سری ایکس دیگه...

خوب شرایط با نسل قبل یه مقدار فرق داره. PS4 Pro خیلی کنسول قوی تری به نسبت PS4 نبود، اما PS5 Pro رسما هیولاست. اگه قرار باشه تمام تفاوت به همین یه ارتقا ریزی باشه که شما میگی اساسا بی معنی میشه خریدنش. مگه اینکه رو ایشون بشه با رزولوشن 8K مثلا بازی کرد یا همچین چیزی. به هر صورت یه مساله ای برای کنسول گیمینگ خیلی سمه، و اونم وجود کنسول هایی هست که مشخصا سخت افزاری خیلی متفاوتی دارن. مثلا طبق صحبت ها کنسول بعدی مایکرو 26 میاد و در نتیجه دلیل اینکه به عنوان مثال Blade پلتفرم اعلام نکردن براش بر خلاف توهم دوستان اونوری نه مالتی پلتفرم بودن، که عرضه بازی برای این کنسول جدیده. در نتیجه ما دو سال دیگه 5 مدل کنسول با 5 سخت افزار مختلف خواهیم داشت که هر کدوم یه سخت افزار متفاوتی دارن. خیلی خر تو خر میشه:دی

آخرین ویرایش:
خوب شرایط با نسل قبل یه مقدار فرق داره. PS4 Pro خیلی کنسول قوی تری به نسبت PS4 نبود، اما PS5 Pro رسما هیولاست. اگه قرار باشه تمام تفاوت به همین یه ارتقا ریزی باشه که شما میگی اساسا بی معنی میشه خریدنش. مگه اینکه رو ایشون بشه با رزولوشن 8K مثلا بازی کرد یا همچین چیزی. به هر صورت یه مساله ای برای کنسول گیمینگ خیلی سمه، و اونم وجود کنسول هایی هست که مشخصا سخت افزاری خیلی متفاوتی دارن. مثلا طبق صحبت ها کنسول بعدی مایکرو 26 میاد و در نتیجه دلیل اینکه به عنوان مثال Blade پلتفرم اعلام نکردن براش بر خلاف توهم دوستان اونوری نه مالتی پلیر بودن، که عرضه بازی برای کنسول این جدیده. در نتیجه ما دو سال دیگه 5 مدل کنسول با 5 سخت افزار مختلف خواهیم داشت که هر کدوم یه سخت افزار متفاوتی دارن. در نتیجه خیلی خر تو خر میشه.
ps4 pro دو برابر قدرت خام بیشتری نسبت به ps4 داشت ، ps5 pro هم همینه ...
حالا این بستگی به شخص داره ... بنظر من دادن 100 150 دلار بیشتر واسه فریم دو برابر(60) یا چهار برابر (120 فریم با fsr3) و ریتریسینگ و فضای ssd بیشتر توجیه داره ...
اگه ps4 pro هم بجز رز روی 60 فریم تاکید میکرد و مد فریم بیشتر رو میذاشت شاید افراد بیشتری میخریدن
8k هم با fsr میشه ولی کلا چیز مهمی نیست :D
اره من تو یه تاپیک دیگه هم گفتم خیلی عجیب میشه 2026 بیاد

امبریسر گروپ باز هم چندین و چند بازی‌ساز را اخراج کرد.

شرکت دانمارکی 3D Realms و استودیو دانمارکی Slipgate Ironworks تازه‌ترین تیم‌هایی هستند که شرکت Embracer Group به سراغ اخراج تعداد قابل توجهی از اعضای آن‌ها رفت.

ps4 pro دو برابر قدرت خام بیشتری نسبت به ps4 داشت ، ps5 pro هم همینه ...
حالا این بستگی به شخص داره ... بنظر من دادن 100 150 دلار بیشتر واسه فریم دو برابر(60) یا چهار برابر (120 فریم با fsr3) و ریتریسینگ و فضای ssd بیشتر توجیه داره ...
اگه ps4 pro هم بجز رز روی 60 فریم تاکید میکرد و مد فریم بیشتر رو میذاشت شاید افراد بیشتری میخریدن
8k هم با fsr میشه ولی کلا چیز مهمی نیست :D
اره من تو یه تاپیک دیگه هم گفتم خیلی عجیب میشه 2026 بیاد
قدرت PS4 Pro دو برابر هم بیشتر بود، تازه با اینکه سه سال بعدش اومد. الان PS5 Pro داره چهار سال بعد میاد، پس دو برابر قدرت بیشتر حداقلیه که باید باشه. کمتر از این باشه کاملا ناامید کنندست بعد چهار سال.
۱۰۰-۱۵۰ دلار نیست. کسی که PS5 داره باید دوباره ۶۰۰-۷۰۰ دلار دیگه پول بده. اون مثالی که شما زدی برای کسیه که کنسول نداره و میخواد تازه انتخاب کنه.

در مورد مایکروسافت هم من خودم شخصا ترجیح میدم به جای اینکه میان نسلی بده، همون ۲۰۲۶ نسل بعدیش رو بده بیرون. اینجوری خیلی بهتره. ۵-۶ سال واسه یه کنسول/سخت افزار بسه. مشکلی هم بابت ساخت بازیها بوجود نمیاد چون بازیها همین الانم تا مدتی کراس جن هستند پس در عمل فرقی نمیکنه. مایکروسافت هم میتونه به مرور کنسول های ضعیفترش رو ditch کنه. اول Series S رو، بعد از چند سال X رو و به همین ترتیب...
اگر این شایعه درست باشه دیگه به نظرم مفهوم نسل ها به اون شکل سنتی از بین میره. پلتفرم هولدرها هر موقع که خودشون صلاح بدونن کنسول جدید میدن.

در مورد مایکروسافت هم من خودم شخصا ترجیح میدم به جای اینکه میان نسلی بده، همون ۲۰۲۶ نسل بعدیش رو بده بیرون. اینجوری خیلی بهتره. ۵-۶ سال واسه یه کنسول/سخت افزار بسه.

این مال نسل پنج و شش اوکی بود
الان ساخت بازی AAA داره تقریبا چهار پنج سال طول می کشه
بخوای تو چرخه 6 ساله کنسول جدید بدی پدر جد سازنده بدبخت درمیاد. رو هر کنسول فقط میتونه یه بازی بده که اصلا خوب نیست
بهترین حالت اینه که بتونه دو تا بازی بده که یکیش اول کنسول بیاد که Evergreen شه و تا اخر عمر کنسول بفروشه
و یکی هم اخر عمر دستگاه بده که از همه پتانسیل اینستال بیس کنسول استفاده کنه

به نظرم این جا سونی داره کار درست رو می کنه که عمر کنسول و نسل رو با نسخه Pro افزایش بده

اصلا اقدامی شده؟
سونی 4تا بازی مثل Stray هم به زور میاره رو پلاس:دی

دیگه تخمینی زده باشن برای BG3 ؟
حتی به ذهنشونم خطور نکرده آره بیاید این بازی یا بازی 60~70$ی بیاریم رو پلاس:دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or