Last edited by a moderator:
البته فرمول هایی که تو gow استفاده شده همه قبلا تو بازی های دیگه جواب داده بودن، در واقع با متر و معیار امروز یه بازی تو سبک gow ریسک پذیری کمتری داره، یه اکشن ماجراجویی با المان های نقش آفرینی و ... که فرمول هاش همه جواب دادن تو بازی های دیگه... سونی اگر میخواست بجای gow یه ip جدید خلق کنه، مطمئن باش سبک و سیاق بازی میشد همین gow...
البته که تغییرات نسبت به نسخه های قبل انقلابی بود، ولی خود بازی طوری ساخته شد که رضایت حداکثری گیمرها رو جلب کنه با بالاترین میزان فروش...
ریسک بزرگ تر ادامه همون فرمول قبلی بود، یعنی هزینه کلان برای یک بازی h&s خطی با خشونت بی نهایت، سکانس های جنسی و ... که این روزا در حدی جواب نمیده که تو مقیاس AAA تقریبا منسوخ شده.
در مورد بحث، شخصا نظرم رو rdr2 هست، به لحاظ یونیک بودن خیلی قابل احترام تره برام.
کاملا موافقم.
GOW 2018 رو هنوز بازی نکردم. نمیتونم نظر بدم. برای من GOW تو اساطیر یونان جریان داشت (هیچی از نورس نمیدونم برم سراغش)
ولی تو اون لیست یه سری بازیها هستن که تجربه ش کنم عالیم باشه به هیچ وجه بالاتر از اونا قرارش نمیدم. اولیش God of War ارجینال خود PS2 با هیچ منطقی نمیشه زیر ریبوتش باشه
سایت بهتر از این پیدا نکردیوبسایتی مثل New York Times
GoW اصلی کل شماره های اصلی و فرعیشو تموم کردم دکتر جان.دمت گرم که بازی نکردی و نظر هم میدی واقعا ایول
یکی میگه : من RDR2 رو بازی نکردم ولی به نظرم GOW بهترهدمت گرم که بازی نکردی و نظر هم میدی واقعا ایول
یکیم پستا رو نخونده این وسطاون یکی میگه : من GOW و که عمرا نمیرم سمتش برای همین RDR2 بهتره
یعنی اول باره دوست دارم یکی کلا بن شه.دو ماهه مغز همرو سابیدیکوجیما هم این لیستو بازنشر کرده، این بشر کلا از حاشیه خوشش میاد لیست قحطیه اخه
GoW اصلی کل شماره های اصلی و فرعیشو تموم کردم دکتر جان.
برای همین این ریبوت رفت تو اساطیر نورس، برام قابل هضم نبود، دیگه متاسفانه یادمم رفت پشت گوش انداختم تجربه شو و الانم که بزور گیم میزنم.
و کلا بگم RDR یک و دو تم داستانی داشتن که از GTA هم بیشتر دوستشون دارم.
بعید میدونم اونو بازیم کنم نظرم تو این زمینه تغییر کنه، البته بدون شک بازی فوق العاده ای هست. ولی کلی بازی دیگه تو همون لیست هستن که بالاش قرار میگیرن. به طور کلیم دوستان گفتن تو این سبک انقلاب و تغییر خاصی نداده اینا رو بدون بازی کردنم میشه فهمید.
ولی GoW ارجینال زمان خودش واقعا چیز بدیعی بود با اون گرافیک و گیم پلی که ازش خون میچکید.
اون بازی نکردن که گفتی و با استقبال دوستان مواجه شده واقعا خنده داره. id psn م هست حتی نسخه های ریمستر ps2 و psp رو تموم کردم.
در اسرع وقت تشریف ببرید مشاوره شمایعنی اول باره دوست دارم یکی کلا بن شه.دو ماهه مغز همرو سابیدی
آره صد در صد باید تجربه ش کنم.خب دادا نسخه های قبلی به این نسخه چه ربطی داره
شما گفتی موافقم که 2RDR بهتره در صورتی که اون یکی رو بازی نکردی ! خب گزینه ای نمیمونه که انتخاب کنی باید بگی RDR2 دیگه
بهت پیشنهاد میکنم اتفاقا این 2018 رو بازی کنی چون دقیقا برای همون گیمر هایی ساخته شده که توی نوجوانی سه گانه رو بازی کردن حالا بزرگ شدن و کریتوس هم همراهشون شخصیتش بزرگ تر و پخته تر شده
بهترین شخصیت پردازی رو توی همین ریبوت میبینی شما ( بماند گه از رگناروک متنفرم اما عاشق 2018 ـم)
در تایید حرفت BG3 هم کار عجیب و نوآوری خاصی نکرده.GTA V هم باز در محشر بودنش شکی نیست، ولی انقلابی نبوده. Baldur's Gate 3 رو هم بازی نکردم.