سرخط خبرها

• Thread starter Thread starter FaRd!N
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
البته فرمول هایی که تو gow استفاده شده همه قبلا تو بازی های دیگه جواب داده بودن، در واقع با متر و معیار امروز یه بازی تو سبک gow ریسک پذیری کمتری داره، یه اکشن ماجراجویی با المان های نقش آفرینی و ... که فرمول هاش همه جواب دادن تو بازی های دیگه... سونی اگر میخواست بجای gow یه ip جدید خلق کنه، مطمئن باش سبک و سیاق بازی میشد همین gow...
البته که تغییرات نسبت به نسخه های قبل انقلابی بود، ولی خود بازی طوری ساخته شد که رضایت حداکثری گیمرها رو جلب کنه با بالاترین میزان فروش...
ریسک بزرگ تر ادامه همون فرمول قبلی بود، یعنی هزینه کلان برای یک بازی h&s خطی با خشونت بی نهایت، سکانس های جنسی و ‌... که این روزا در حدی جواب نمیده که تو مقیاس AAA تقریبا منسوخ شده.

در مورد بحث، شخصا نظرم رو rdr2 هست، به لحاظ یونیک بودن خیلی قابل احترام تره برام.

اتفاقا اگه ip جديد ميبود خيلى كار راحت تر بود.
يه مجموعه با هويت متفاوت رو بياى با يه سيستم گيم پلى و داستان كاملا متحول شده بسازى و انقد موفق باشى واقعا سخت تره.

در مورد گاو و ار دی ار 2،

به نظرم بنز و ب ام و هر کدوم ارزش خاص خودشون رو دارند و جفتشون بمب هسته ای هستند. مقایسه منهای سرگرمی یا بعد فنی (!) به نظرم بیهوده است. پروجکتایل و رایفل هرکدوم استفاده خاص خودشون رو دارند...

کاملا موافقم.
GOW 2018 رو هنوز بازی نکردم. نمیتونم نظر بدم. برای من GOW تو اساطیر یونان جریان داشت (هیچی از نورس نمیدونم برم سراغش)
ولی تو اون لیست یه سری بازیها هستن که تجربه ش کنم عالیم باشه به هیچ وجه بالاتر از اونا قرارش نمیدم. اولیش God of War ارجینال خود PS2 :D با هیچ منطقی نمیشه زیر ریبوتش باشه ;)

دمت گرم که بازی نکردی و نظر هم میدی واقعا ایول

دمت گرم که بازی نکردی و نظر هم میدی واقعا ایول
GoW اصلی کل شماره های اصلی و فرعیشو تموم کردم دکتر جان.

برای همین این ریبوت رفت تو اساطیر نورس، برام قابل هضم نبود، دیگه متاسفانه یادمم رفت پشت گوش انداختم تجربه شو و الانم که بزور گیم میزنم.

و کلا بگم RDR یک و دو تم داستانی داشتن که از GTA هم بیشتر دوستشون دارم.
بعید میدونم اونو بازیم کنم نظرم تو این زمینه تغییر کنه، البته بدون شک بازی فوق العاده ای هست. ولی کلی بازی دیگه تو همون لیست هستن که بالاش قرار میگیرن. به طور کلیم دوستان گفتن تو این سبک انقلاب و تغییر خاصی نداده اینا رو بدون بازی کردنم میشه فهمید.
ولی GoW ارجینال زمان خودش واقعا چیز بدیعی بود با اون گرافیک و گیم پلی که ازش خون میچکید.

اون بازی نکردن که گفتی و با استقبال دوستان مواجه شده واقعا خنده داره. id psn م هست حتی نسخه های ریمستر ps2 و psp رو تموم کردم.

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: jdepp
GoW ریبوت زمانیم که اومد تحسینها رو برانگیخت ولی نه درحد بازی انقلابی...من که واقعا یادم نمیاد.
جفت بازیا تو رده خودشون شاهکار هستن ولی خدایی به عنوان یه ex ps fan تو خوش بینانه ترین حالت که بگیم لیست درستیه به نظرم TLoU هیچ جوره نمیتونه پایین تر از هیچ بازی انحصاری دیگه باشه. کلا سیتیزن کین ویدیو گیم هست الحق.
GoW 2018 هم صد البته باید قطعا بازی کنم ادین کنه war ای چیزی شه :دی تایم آزاد داشته باشیم برای گیم غیر jrpg و سایلنت هیل جدید:دی

اون یکی میگه : من GOW و که عمرا نمیرم سمتش برای همین RDR2 بهتره
یکیم پستا رو نخونده این وسط😐

• Like
Reactions: Love Console
چقدر بحث کِش اومد، در حالی که همچین لیست‌هایی لزوماً فقط سراغ آثار ساختارشکن و منحصربه‌فرد نمی‌رن و اتفاقاً اکثر بازی‌های این لیست‌ها در عین حال که کیفیت بالایی دارن، چیز واقعاً جدیدی ارائه نمی‌دن. :دی
این ماجرای God of War و Red Dead Redemption 2 برمی‌گرده به سال ۲۰۱۸ و اونجا RDR2 میانگین بالاتری گرفت و GoW جوایز بیشتر. هر دو جزو بهترین‌های عمر من هستن و واقعاً نمی‌تونم راحت یکی رو انتخاب کنم و دیگه اگه وضعیتی پیش بیاد که خونواده‌م رو گروگان بگیرن و بگن باید حتماً یکی رو انتخاب کنی، احتمالاً بگم RDR2.
ولی بحث اینه که کلی بازی توی اون لیست هست که با اینکه فوق‌العاده هستن، ولی تحول اساسی ایجاد نکردن که این وسط فقط به GoW گیر بدیم و بگیم چرا انقدر بالاست. :دی
توی ۱۰ تای اول، MGS رو شاید بشه گفت یه تحولی توی ژانر مخفی‌کاری سوم شخص ایجاد کرد و از نظر حس و حال سینمایی هم مشابهش رو خیلی کم داشتیم، ولی مثلاً Bloodborne (یکی از بهترین بازی‌های تاریخ از دید بنده و بهترین ساخته میازاکی) انقلاب خاصی توی صنعت بازی ایجاد نکرد و می‌شه گفت نسخه متفاوتی از Dark Souls بود که خود اون هم یه جور Demon's Souls بهبودیافته به حساب می‌اومد.
Shadow of the Colossus واقعاً چیز منحصربه‌فردی بود و مشابهش رو کم داشتیم، ولی The Last of Us (باز هم یکی دیگه از بهترین‌های تاریخ) با اینکه روایت محشری داشت، ولی المان جدیدی نداشت که بگیم تا قبل از اون مشابهش نبوده و یه انقلابی توی این صنعت به وجود آورده.
FFVII رو به نظرم می‌شه جزو تحولات در نظر گرفت و با اینکه قبل از اون هم احتمالاً JRPGهای عظیم دیگه‌ای بودن که چیزهای جدیدی ارائه دادن، ولی FFVII واقعاً یه پدیده کم‌نظیر تا اون روزگار به حساب می‌اومد و جزو اولین AAAهای این صنعت بود که از نظر داستان و روایت هم ساختارشکنی کرد. ولی RDR2 هرچند جزو شاهکارهای تاریخ بشر از ۵۰۰۰ سال پیش از میلاد تا امروز به حساب میاد و پُر از ریزه‌کاری و ویژگی‌های جالبه، باز تحول خاصی نداشته به نظرم.
Uncharted 2 یه ذره بحثش متفاوته. :دی از طرفی چیز خیلی جدیدی نداشت و وقتی تک‌تک المان‌هاش رو جداگانه در نظر بگیریم، مشابهش با کیفیت پایین‌تر رو قبلاً دیده بودیم، ولی از طرف دیگه انقدر باکیفیت بود و سر و صدای زیادی به پا کرد که به نظرم روی آثار اکشن ماجرایی بعد از خودش تأثیر گذاشت و حتی شاید بشه گفت مسیر بازی‌های فرست‌پارتی سونی رو هم عوض کرد.
GTA V هم باز در محشر بودنش شکی نیست، ولی انقلابی نبوده. Baldur's Gate 3 رو هم بازی نکردم. :دی
یعنی منظورم اینه که حضور یه بازی توی رتبه‌های بالای این جور لیست‌ها، لزوماً به معنای این نیست که یه کاری کرده که تا پیش از اون انجام نشده. بلکه ممکنه از اکثر جهات نمونه‌های مشابهی قبل از اون وجود داشته، ولی کیفیت این بازی انقدر بالا بوده که بهش رتبه خوبی دادن.

GoW اصلی کل شماره های اصلی و فرعیشو تموم کردم دکتر جان.

برای همین این ریبوت رفت تو اساطیر نورس، برام قابل هضم نبود، دیگه متاسفانه یادمم رفت پشت گوش انداختم تجربه شو و الانم که بزور گیم میزنم.

و کلا بگم RDR یک و دو تم داستانی داشتن که از GTA هم بیشتر دوستشون دارم.
بعید میدونم اونو بازیم کنم نظرم تو این زمینه تغییر کنه، البته بدون شک بازی فوق العاده ای هست. ولی کلی بازی دیگه تو همون لیست هستن که بالاش قرار میگیرن. به طور کلیم دوستان گفتن تو این سبک انقلاب و تغییر خاصی نداده اینا رو بدون بازی کردنم میشه فهمید.
ولی GoW ارجینال زمان خودش واقعا چیز بدیعی بود با اون گرافیک و گیم پلی که ازش خون میچکید.

اون بازی نکردن که گفتی و با استقبال دوستان مواجه شده واقعا خنده داره. id psn م هست حتی نسخه های ریمستر ps2 و psp رو تموم کردم.

خب دادا نسخه های قبلی به این نسخه چه ربطی داره
شما گفتی موافقم که 2RDR بهتره در صورتی که اون یکی رو بازی نکردی ! خب گزینه ای نمیمونه که انتخاب کنی باید بگی RDR2 دیگه

بهت پیشنهاد میکنم اتفاقا این 2018 رو بازی کنی چون دقیقا برای همون گیمر هایی ساخته شده که توی نوجوانی سه گانه رو بازی کردن حالا بزرگ شدن و کریتوس هم همراهشون شخصیتش بزرگ تر و پخته تر شده
بهترین شخصیت پردازی رو توی همین ریبوت میبینی شما ( بماند گه از رگناروک متنفرم اما عاشق 2018 ـم)

یعنی اول باره دوست دارم یکی کلا بن شه.دو ماهه مغز همرو سابیدی
در اسرع وقت تشریف ببرید مشاوره شما:دی
میخوام فلانی بن شه! آخه مگه به حرف تو هست، ایگنور لیستو برای همین گذاشتن. تا الانم احتمالا خودتونو کشتید ولی سایت خوشبختانه مدیر داره:

اگه سایلنت هیل۲ ریمیکو‌ میگی توضیحات دادم
ورژن داغون اولیه نمایش میدن همینه، روی متای بازیم قطعا تاثیر داشت چیزی بود که فرومهای خارجی و کامنت سایت ها هم تا مدتی بعد عرضه بدبین بودن ملت.
نمایش رو برای این گذاشتن که بهترین ورژن بازیو نمایش بدی
اگه برای نشون دادن ورژن اولیه و چیزی بود که خود دولوپرم اعتقاد نداره چیه تا الان صد تا تریلر از یه گیم مثل GTA VI دیده بودیم.

پ.ن:
جدا ولی مشاور مراجعه کن‌ وضعت خراب هست.
لاقل بحث بیموردو وسط نمیاری جای بیربط.

خب دادا نسخه های قبلی به این نسخه چه ربطی داره
شما گفتی موافقم که 2RDR بهتره در صورتی که اون یکی رو بازی نکردی ! خب گزینه ای نمیمونه که انتخاب کنی باید بگی RDR2 دیگه

بهت پیشنهاد میکنم اتفاقا این 2018 رو بازی کنی چون دقیقا برای همون گیمر هایی ساخته شده که توی نوجوانی سه گانه رو بازی کردن حالا بزرگ شدن و کریتوس هم همراهشون شخصیتش بزرگ تر و پخته تر شده
بهترین شخصیت پردازی رو توی همین ریبوت میبینی شما ( بماند گه از رگناروک متنفرم اما عاشق 2018 ـم)
آره صد در صد باید تجربه ش کنم.
کما اینکه شناختم از اساطیر نورس متاسفانه خیلی کمه و دیگه هم وقت نیست کتاب بخونیم. (اساطیر یونانی کلا تو ایران شناخته تر شده هستن از لحاظ کتابهایی که براشون هست)
ولی در کل واقعا ندیدم تو نقدها بگن انقلابی و نظیرش بوده.
برعکسش تو RDR2 بود که میگفتن خصوصا در زمینه گرافیک تحول به وجود اورده که واقعا اینطور بود.
کار به تجربه نداشتن خودم ندارم اون درست. از لحاظ حرف منتقدا از لحاظ اینکه بازی چیز خاصی داشته باشه به اصطلاح انقلابی باشه اینا...
ولی به قول آریا حتما متر و معیار اینا فرق میکرده دیگه.
واقعا نمیشه کاریش کرد در کل هم فکر نکنم از ارزشهای بقیه بازیا کم کنه:دی

پ.ن: جاست این کیس: مدیریت که به اصل پیامها دسترسی دارن بررسی کنن ببینن اگه من تو این ثرد گفتم عمرا سراغ GoW برم بن دائم کنن یه خلقیم دلشون شاد شه شاید:دی

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Love Console
GTA V هم باز در محشر بودنش شکی نیست، ولی انقلابی نبوده. Baldur's Gate 3 رو هم بازی نکردم. :دی
در تایید حرفت BG3 هم کار عجیب و نوآوری خاصی نکرده.
صرفا ادامه BGهای قبلی یا ساخته های قبلی استودیو مثل Divinityهای قبلی بوده.
حتی استودیوهای دیگه با عناوینی مثل Pathfinder هم خیلی تونستن به این سطح کیفی نزدیک بشن و حتی تو بعضی زمینه ها حتی ازش رد بشن.
تنها فرقی که لارین این بار با BG3 داشت این بود که سطح استاندارد تو هر زمینه ای رو خیلی بالا در نظر گرفتن و با بودجه بالاتر و زمان توسعه بیشتر یه محصول استثنایی خلق کردن.

خوش به حالت که بازی نکردی ، مطمئنا روزی میری سمتش ولی از الان بهت حسودیم میشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or