Last edited by a moderator:
در اسرع وقت تشریف ببرید مشاوره شمایعنی اول باره دوست دارم یکی کلا بن شه.دو ماهه مغز همرو سابیدی
آره صد در صد باید تجربه ش کنم.خب دادا نسخه های قبلی به این نسخه چه ربطی داره
شما گفتی موافقم که 2RDR بهتره در صورتی که اون یکی رو بازی نکردی ! خب گزینه ای نمیمونه که انتخاب کنی باید بگی RDR2 دیگه
بهت پیشنهاد میکنم اتفاقا این 2018 رو بازی کنی چون دقیقا برای همون گیمر هایی ساخته شده که توی نوجوانی سه گانه رو بازی کردن حالا بزرگ شدن و کریتوس هم همراهشون شخصیتش بزرگ تر و پخته تر شده
بهترین شخصیت پردازی رو توی همین ریبوت میبینی شما ( بماند گه از رگناروک متنفرم اما عاشق 2018 ـم)
در تایید حرفت BG3 هم کار عجیب و نوآوری خاصی نکرده.GTA V هم باز در محشر بودنش شکی نیست، ولی انقلابی نبوده. Baldur's Gate 3 رو هم بازی نکردم.
نیویورک تایمز یکی از قدیمی ترین و معتبر ترین ژورنالیست و ادیتور های آمریکا رو داره. و تنها وبسایتی هست که چندین بار بخاطر مقاله هایی که نوشته شده نویسنده هاش جایزه pulitzer گرفتن.سایت بهتر از این پیدا نکردی
نیویورک تایمز یکی از قدیمی ترین و معتبر ترین ژورنالیست و ادیتور های آمریکا رو داره. و تنها وبسایتی هست که چندین بار بخاطر مقاله هایی که نوشته شده نویسنده هاش جایزه pulitzer گرفتن.
تیلور سوئیفت هم 14 تا جایزه گرمی دارهولی با این حال NYT اعتبار نداره، بجاش نقد وبررسی یه منتقدتوی یه کشور دور افتاده از ناکجا آباد اعتبار داره
خب پس طبق این تحلیل اگه بگیم صرفا بردن جایزه های مختلف توسط GOW در مراسم TGA ۲۰۱۸ بهتر بودنش نسبت به RDR2 رو اثبات نمی کنه هم درسته دیگه؟تیلور سوئیفت هم 14 تا جایزه گرمی داره
پ.ن : نخستین مراسم گرمی در ۴ مه ۱۹۵۹ برگزار شد.
از بین سه مراسم بزرگ موسیقی جهان، گرمی بزرگترین آنها است. گرمی به همراه جوایز اسکار، جوایز امی و جوایز تونی یکی از چهار جایزه اصلی سالانه سرگرمی آمریکا محسوب میشود
اتفاقا وجود داره، ساعت دیواریاگر متر و معیاری برای سنجش بود من احتمال میدم هزاران ساعت تلاش و زحمت بیشتری صرف ساخت RDR2 شده
اگه پی سی گیمر بودی خب طبیعیه اون سال بهترین بازی سالت این دوتا نبودن چون اصلا دسترسی وجود نداشته بهشونیه نظر «خودنمایانه»:
توی سالی که Kingdom Come عرضه شده (بعلاوه Subnautica و Frostpunk) God of War یا Red Dead Redemption 2 نمیتونن بهترین بازی اون سال باشن.
باشه.اگه پی سی گیمر بودی خب طبیعیه اون سال بهترین بازی سالت این دوتا نبودن چون اصلا دسترسی وجود نداشته بهشون