یعنی اول باره دوست دارم یکی کلا بن شه.دو ماهه مغز همرو سابیدی
در اسرع وقت تشریف ببرید مشاوره شما

میخوام فلانی بن شه! آخه مگه به حرف تو هست، ایگنور لیستو برای همین گذاشتن. تا الانم احتمالا خودتونو کشتید ولی سایت خوشبختانه مدیر داره:
اگه سایلنت هیل۲ ریمیکو میگی توضیحات دادم
ورژن داغون اولیه نمایش میدن همینه، روی متای بازیم قطعا تاثیر داشت چیزی بود که فرومهای خارجی و کامنت سایت ها هم تا مدتی بعد عرضه بدبین بودن ملت.
نمایش رو برای این گذاشتن که بهترین ورژن بازیو نمایش بدی
اگه برای نشون دادن ورژن اولیه و چیزی بود که خود دولوپرم اعتقاد نداره چیه تا الان صد تا تریلر از یه گیم مثل GTA VI دیده بودیم.
پ.ن:
جدا ولی مشاور مراجعه کن وضعت خراب هست.
لاقل بحث بیموردو وسط نمیاری جای بیربط.
خب دادا نسخه های قبلی به این نسخه چه ربطی داره
شما گفتی موافقم که 2RDR بهتره در صورتی که اون یکی رو بازی نکردی ! خب گزینه ای نمیمونه که انتخاب کنی باید بگی RDR2 دیگه
بهت پیشنهاد میکنم اتفاقا این 2018 رو بازی کنی چون دقیقا برای همون گیمر هایی ساخته شده که توی نوجوانی سه گانه رو بازی کردن حالا بزرگ شدن و کریتوس هم همراهشون شخصیتش بزرگ تر و پخته تر شده
بهترین شخصیت پردازی رو توی همین ریبوت میبینی شما ( بماند گه از رگناروک متنفرم اما عاشق 2018 ـم)
آره صد در صد باید تجربه ش کنم.
کما اینکه شناختم از اساطیر نورس متاسفانه خیلی کمه و دیگه هم وقت نیست کتاب بخونیم. (اساطیر یونانی کلا تو ایران شناخته تر شده هستن از لحاظ کتابهایی که براشون هست)
ولی در کل واقعا ندیدم تو نقدها بگن انقلابی و نظیرش بوده.
برعکسش تو RDR2 بود که میگفتن خصوصا در زمینه گرافیک تحول به وجود اورده که واقعا اینطور بود.
کار به تجربه نداشتن خودم ندارم اون درست. از لحاظ حرف منتقدا از لحاظ اینکه بازی چیز خاصی داشته باشه به اصطلاح انقلابی باشه اینا...
ولی به قول آریا حتما متر و معیار اینا فرق میکرده دیگه.
واقعا نمیشه کاریش کرد در کل هم فکر نکنم از ارزشهای بقیه بازیا کم کنه
پ.ن: جاست این کیس: مدیریت که به اصل پیامها دسترسی دارن بررسی کنن ببینن اگه من تو این ثرد گفتم عمرا سراغ GoW برم بن دائم کنن یه خلقیم دلشون شاد شه شاید