سرخط خبرها

• Thread starter Thread starter FaRd!N
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
♨ رسوایی کارگردان هنری Avowed در توییتر

● طی یک اقدام عجیب کارگردان هنری این بازی توییت زد که برای مراحل نهایی توسعه Avowed و عرضه اون میخواد تنها از هنرمندای سیاهپوست برای تبلیغش استفاده کنه که واکنش ایلان ماسک را به همراه داشت. سپس این فرد در شبکه بلواسکای شروع به تمسخر ایلان ماسک کرد و گفت من میخوام کاری کنم بازی Avowed در هنگام عرضه مثل دراگون ایج جدید اثری تماما Woke نامیده بشه. حالا ایلان ماسک در توییتر، ساتیا نادلا (مدیرعامل مایکروسافت) را تگ کرده و این حرکت و تمسخر را غیرقانونی توصیف کرد. احتمالا بزودی شاهد واکنش مستقیم مایکروسافت و اخراج یا تنبیه کارگردان هنری Avowed باشیم.

JOIN US / ☆ @xboxgamer

View attachment 358176View attachment 358178
این دست آدمای ووک چقدر کوته فکرن که به ایلان ماسک میگن احمق 😄
بعد میگن به ایلان ماسک چه مربوطه، همین ایلان ماسک بچه ش تحت تاثیر همین فرهنگهای کثیف قرار گرفته که بیراهه رفته و تغییر ذهنیت جنسیتی قرار گرفته بود و از لحاظ جنسیتی داشت نابود میشد و افسردگی گرفت در آخر ایلان مجبور شده مدارکی رو امضا کنه که بچه ش درمان بشه ولی دکترها فریبش دادن بهش گفتن درمان جلوگیری از بلوغ ولی در واقع عقیم سازی بود که بعدا فهمید فریب خورده و بچه ش بر اثر ویروس ووک عقیم شده و ایلان به خاطر همین موضوع قسم خورده با این عوامل کثیف و شیطانی مبارزه میکنه

View attachment IMG_7496.MP4،

بهتره ادامه بحث رو ببریم تیپ سنتر :) فقط حرف آخرم اینه که نژاد پرستی و این فشاری رو که میگید از طرف ووک ها وارد میشه نیاز به قدرت و ثروت و در آخر طرفدار داره.وقتی میگید اقلیت هستن و قدرت هم ندارن چرا باید الکی این مسایل بولد بشن.البته اگه برعکس این باشه کم کم خودتون رو آماده کنید که بریم عضو بشیم :)
خودشون آره اقلیت هستن ولی رسانه ها و پولی که پشتشون هست سوپر اکثریت هست.
شما از یک استودیو مثلا ۳۰۰ نفری کافیه فقط ۱۰ تا از مدیرهای اون استودیو رو از حامیان ووک بذاری. همونا کل پروژه رو به فنا میدن.
کاری که DEI داره میکنه هم همینه. وقتی به آدم‌های خلاق ، باهوش و به درد بخور برای صنعت گیم موقعیت کاری نمیدی و بجاش به اجبار باید از اقلیت های جنسی ، زنان ، رنگین پوستان تو استودیو بگذاری.
نمیدونم چرا یهویی یاد سی دی پراجکت افتادم یک هفته در ماه مرخصی میده به کارکنان زنش بابت پریود شدن لول.
راستی من پیشنهادم اینه کلا یه تاپیک زده بشه فقط برای بحث در مورد همین مسائل ووک. هم تاپیک های دیگه بحثی در این مورد توش نمیشه و هم تیپ سنتر نمیاییم چون اونجارو کلا بلاک کردم بخاطر چندتا یوزر خاص (:

خودشون آره اقلیت هستن ولی رسانه ها و پولی که پشتشون هست سوپر اکثریت هست.
شما از یک استودیو مثلا ۳۰۰ نفری کافیه فقط ۱۰ تا از مدیرهای اون استودیو رو از حامیان ووک بذاری. همونا کل پروژه رو به فنا میدن.
کاری که DEI داره میکنه هم همینه. وقتی به آدم‌های خلاق ، باهوش و به درد بخور برای صنعت گیم موقعیت کاری نمیدی و بجاش به اجبار باید از اقلیت های جنسی ، زنان ، رنگین پوستان تو استودیو بگذاری.
نمیدونم چرا یهویی یاد سی دی پراجکت افتادم یک هفته در ماه مرخصی میده به کارکنان زنش بابت پریود شدن لول.
راستی من پیشنهادم اینه کلا یه تاپیک زده بشه فقط برای بحث در مورد همین مسائل ووک. هم تاپیک های دیگه بحثی در این مورد توش نمیشه و هم تیپ سنتر نمیاییم چون اونجارو کلا بلاک کردم بخاطر چندتا یوزر خاص (:
خیلی خوب گفتی، به نظر منم تیپ سنتر به درد این بحث ها نمیخوره چون کلا یک حالت کلاب پیدا کرده با اعضای مخصوصش که از کانتکست ویدئوگیم هم خارجه و نمیشه اونجا راجع به مسائل ویدئوگیم بحث کرد، از طرفی این بحث ها سر دراز دارند و قطعا از این به بعد همیشه وجود خواهند داشت تا سال ها، پس بهتره یک تاپیک جدید مخصوص بحث در این مورد ایجاد بشه تا تاپیک های بازی هم مسیر خودشون رو برند ...

♨ رسوایی کارگردان هنری Avowed در توییتر

● طی یک اقدام عجیب کارگردان هنری این بازی توییت زد که برای مراحل نهایی توسعه Avowed و عرضه اون میخواد تنها از هنرمندای سیاهپوست برای تبلیغش استفاده کنه که واکنش ایلان ماسک را به همراه داشت. سپس این فرد در شبکه بلواسکای شروع به تمسخر ایلان ماسک کرد و گفت من میخوام کاری کنم بازی Avowed در هنگام عرضه مثل دراگون ایج جدید اثری تماما Woke نامیده بشه. حالا ایلان ماسک در توییتر، ساتیا نادلا (مدیرعامل مایکروسافت) را تگ کرده و این حرکت و تمسخر را غیرقانونی توصیف کرد. احتمالا بزودی شاهد واکنش مستقیم مایکروسافت و اخراج یا تنبیه کارگردان هنری Avowed باشیم.
شما فکر کن به جای افراد سیاهپوست ، مینوشت فقط افراد سفید پوست رو استخدام و استفاده میکنیم ، به دقیقه نکشیده با با تيپا میفرستادن خونشون.
این همه تضاد و نژاد پرستی تمام صنایع رو به گند کشیده.🤬

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or