من به نظرم از معرفی بازی بعدی اینا زیاد دور نیستیم. چند وقت پیش نیل گفت که بازی جدیدشون از سال ۲۰۲۰ در حال ساخته و طبق چیزایی که تو لینکدین دیدم بازی نزدیک به دوساله که فول دولوپمنته(شرایر بعد خرابکاری فکشن تو اوایل ۲۳ گفت که تیم به طور کامل رفته روی بازی سینگلپلیر و احتمالا قبل اون هم فول دولوپمنت بازی شروع شده بود). من به نظرم اگه سونی اجازه معرفی رو بده( نیل گفت اجازش دست سونیه) اینا خیلی راحت بازی رو معرفی میکنن و چه بسا که الان یک دموی اماده از بازی داشته باشن.
View attachment 358056
این هم ارتی که چندوقت پیش منتصب به بازی بعدی ناتیداگ لو رفت و احتمال زیاد ترویبیکر صداپیشه شخصیت تصویر سمت راسته. خبرنگار سابق گیماینفورمر هم گفته بود که از کسی که روی بازی بعدی اینا کار میکنه شنیده که بازی آزادیعمل فوقالعادهای داره و حالت صدای طرف جوری بوده که شما برای این بازی آماده نیستین اینقدر که خفنه و اون دولوپر گفته که اگه از فلان بازی(اسم بازی رو خبرنگار نمیگه ولی احتمالا الدنرینگ یا زلدا) خوشتون اومده با اینم خیلی حال میکنین. نیل قبلا گفته بود که با کارهای میازاکی از نظر داستانگویی و … خیلی حال میکنه و دوست داره اون داستانگویی غیرمستقیم بیشتر داخل بازیش باشه و به پلیر بیشتر اعتماد کنه و همینطور اینکه یکی از کارگردانهای ناتیداگ چندسال پیش رفته بود پیش میازاکی و باهاش گفتوگو داشته راجب بازیسازی
View attachment 358057
خلاصه اینکه به عنوان یه هاردکورفن ناتیداگ نظرم اینه که بازی بعدی اینها ترکیبی از سبک خود ناتی و داستانگویی محیطی میازاکی و کارهای اوئدا هست(احتمالا جهانباز بازی حسی شبیه کارهای اوئدا داشته باشه)
راجب اسم این بازی هم ما تا الان دوتا اسم Jordan و Timeless travel رو شنیدیم که تاکید تا الان روی اسم اولی بیشتر بوده و احتمالش خیلی زیاده که اسم رمز باشن اینا. ناتیداگ اگه امسال یا سال بعد بازیش رو معرفی کنه بعد ۱۲ ۱۳ سال بالاخره داره یه ip جدید معرفی میکنه. مقوله خوشحالکننده اینه که ناتیداگ اگر بازی جهانبازی معرفی کنه احتمالا دنبالهروی جهت زلدایی و الدنرینگی هست و کاملا خلاف جهت یوبیسافت(راهنمایی پلیر تا ناموس) و میشه امید داشت که بعد این بازی بقیه استودیوهای پلیاستیشن خصوصا گوریلا دنبالهروی این نوع ساخت بازی بشن و بازیهای بهتری ببینیم.
نیل توی مصاحبه با logic گفته بود که کرت(دیگر کارگردان ناتی) یه حرکت خفنی توی این بازی جدید زده و وقتی نیل این حرکت رو دیده بود خیلی افتخار کرده بود و بار اخری بوده که اینقدر با یه چیزی حال کرده. اینم بگم که بازی بعدی قطعا دارای وسیله نقلیه هست چون بارها این مطلب داخل لینکدین اشاره شده که دنبال کسین که با فیزیک وسایل نقلیه آشنا باشه.
خلاصه اطلاعات و مصاحبهها از بازی بعدی ناتی تا الان. با ذرهبین دنبال همهچی بودم این چندساله.