سرخط خبرها

• Thread starter Thread starter FaRd!N
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
View attachment 357152

شایعه: ریمستر بازی دارک‌ سولز 3 در دست ساخت است.

طبق سخنان اینسایدر Nick Baker، چیزهای زیادی برای گفتن است ولی او اطلاعات بیشتری را منتشر نکرد.
دارک سولز 3 در حال حاضر بر روی کنسول‌های نسل فعلی 60 فریم اجرا میشود، باید دید این ریمستر چه چیز بیشتری نسبت به نسخه اصلی خواهد داشت.

بيان با گرافيك ريميك ديمونز سولز دوباره ريليزش كنن خيلى خوب ميشه.

• Like
Reactions: tboy2022
در مورد سوفی ترنر اینکه من اساسا با این بشر همدلی ندارم، حتی در زمان تعذیب توسط جافری و رمزی هم دلم براش نمی سوخت نمی‌دونم چرا :دی در مورد عدول از استانداردهای زیبایی هم همین بس که علی رغم اینکه فیلم خوبی نیست اما نقش لارا رو یه زمانی Prime آنجلینا جولی بازی کرده، چرا الان این شده وضع خدا داند :دی.

منم سوفی ترنر رو دوست ندارم، به نظرم زشتم هست. تو گیم آو ترونز هم اون ظرافت و زیبایی که کتاب از سانسا توصیف کرده رو نداره. اینجا هم فاقد اون جذابیت زنانه لازمی هست که DNA لارا کرافته. مثلا همین انجلینا جولی دقیقا اون دلبری مورد نظر رو داشت و خیلی مچ بود با این کارکتر. ولی ایشون نه.

• Like
Reactions: Dante _Sparda
منم سوفی ترنر رو دوست ندارم، به نظرم زشتم هست. تو گیم آو ترونز هم اون ظرافت و زیبایی که کتاب از سانسا توصیف کرده رو نداره. اینجا هم فاقد اون جذابیت زنانه لازمی هست که DNA لارا کرافته. مثلا همین انجلینا جولی دقیقا اون دلبری مورد نظر رو داشت و خیلی مچ بود با این کارکتر. ولی ایشون نه.
لارا کرافت باید femme fatale باشه، هر کدوم این صفات رو حذف کنند شخصیت آسیب می‌بینه، سوفی ترنر نه مرگباره متاسفانه نه جذاب :دی

• Like
Reactions: TwistedFate
View attachment 357161
چطوری این جذاب نیست ؟
من نصف گیم اف ترونز برای جذابیت این دیدم !
بحث جذابیت نیست.
یه حماقت خاصی تو چهرشه😁یعنی کلا بهش میخوره آدم بی دست و پایی باشه.
حقیقتا تو گات هم رمزی بولتون محبوب تر از این بود برای من😂

View attachment 357161
چطوری این جذاب نیست ؟
می تونه ماکسیمم نقش دختر سفیر آمریکا تو مکزیک رو بازی کنه که کارتل ها گروگان گرفتنش نه نقش لارا کرافت رو :دی

• Smile
Reactions: Maniac Gamer
View attachment 357161
چطوری این جذاب نیست ؟
به نظر من هم اینقدری که میگن بد نیست :دی توی همون GoT هم از یه شخصیت حال به هم زن و رو اعصاب تبدیل شد به یه شخصیت مستقل و تا حدی مقتدر :دی اتفاقا تبدیل شدن به این روند رو هم خیلی خوب بازی کرد برای همین میشه امیدوار بود نقش حاج خانم رو خوب در بیاره :دی

#فوری
آپدیت PlayStation®5 Pro برای بازی sea of thieves منتشر شد !
همچنین با این اپدیت پشتیبانی از DualSense به نسخه pc و ps5 اضافه شد .
Sea of Thieves - Release Notes

View attachment 357171
به به.
خوبی این حرکت اینه که بازیهای بیشتری روی PC ساپورت DualSense رو میگیرن.
نسخه بعدی فورتزا هورایزن با DualSense چه شود \m/

View attachment 357152

شایعه: ریمستر بازی دارک‌ سولز 3 در دست ساخت است.

طبق سخنان اینسایدر Nick Baker، چیزهای زیادی برای گفتن است ولی او اطلاعات بیشتری را منتشر نکرد.
دارک سولز 3 در حال حاضر بر روی کنسول‌های نسل فعلی 60 فریم اجرا میشود، باید دید این ریمستر چه چیز بیشتری نسبت به نسخه اصلی خواهد داشت.

به به به از اون خبرایی که در هر صورت براش ذوق میکنم به به به 😍😍😍 چی بهتر از این خداوکیلی... روشعنفکر بازی هم در نیارید ایراد الکی نگیرید پلیز :D

عجیب هم نیست کمااینکه دارک سولز 1 و 2 هم داشتند (حالا فارغ از پرفورمنس ضعیفشون رو نسل هفت که ایجاب میکرد داشته باشن)

• Like
Reactions: Rohshen

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or