Last edited by a moderator:
همینجوری بیان جلو و ورونیکا رو هم بدن خب.25 سالگی Resident Evil 3: Nemesis مبارک
View attachment 350873
View attachment 350874
View attachment 350875
بازی برای GOG روی PC در تاریخ 25 سپتامبر ریلیز میشه دوباره.
View attachment 350876
Original Resident Evil 3 coming to GOG on September 25
برای نوستالژی بازی خوبه البته. خودم پروژه اچ دی 2 و 3 رو بازی کردم و لذت بردم.همینجوری بیان جلو و ورونیکا رو هم بدن خب.
اصلا با شبیه ساز اجرا شه ولی روون باشه.
ریمیک که میگیره قطعا ولی دقیقا برای نوستالژی خیلی حال میده.برای نوستالژی بازی خوبه البته. خودم پروژه اچ دی 2 و 3 رو بازی کردم و لذت بردم.
ولی ورونیکا ریمیک لازمه و یه کمی هم آندرریتد هست تو مجموعه. خوبی کپکام اینه که از ریمیک هاش مطمئن هستیم و صاحب امضا هستن در این کار. دو یا سه بازی رو در این نسل همون روز اول و فول پرایس خریدم. یکیش ریمیک رزیدنت 4 بود که همیشه میگم حلالشون باشه و نوش جونشون. موقعی که معرفی شد، بعضی از دوستان میگفتن ضرورتی نداره و اچ دی بازی اصلی الان هم خوبه و کافی. ولی من واقعا خوشحال شدم و بعد از ریلیز دیدیم چه شاهکاری تحویل دادن. رزیدنت 3 هم فقط کوتاه بود و حذفیات زیاد داشت. وگرنه اون هم خوب بود.
امیدوارم یروز تصمیم بگیرن دوباره ریمیکش کنن25 سالگی Resident Evil 3: Nemesis مبارک
View attachment 350873
View attachment 350874
View attachment 350875
بازی برای GOG روی PC در تاریخ 25 سپتامبر ریلیز میشه دوباره.
View attachment 350876
Original Resident Evil 3 coming to GOG on September 25
یحتمل میخوان ژاپنی سیاه ترنس نشون بدنیوبی سافت قرار بود تو مراسم Tokyo Game Show شرکت کنه ولی یه اطلاعیه داده و حضورش رو لغو کرده، ظاهرا ترس واکنش ژاپنیها برای بازی Assassin's Creed Shadows داشته، که همچین تصمیمی گرفته.
View attachment 350909
*شایعه داغ: راکستدی روی بازی جدید Batman کار میکند؛
*سونی در تقلا است که این پروژه را تحتانحصار خود درآورد (یا به مانند Silent Hill 2 Remake انحصاری زمانی کند)؛
*احتمالاً بازی جدید Batman شبیه به گیم پلی سری Arkham خواهد بود.
Rocksteady Working On New Batman Game, It's Claimed
بمب خبری نبود چرا که از قبل میدونستیم.
تریلر و بازی ریمستر Legacy of Kain Soul Reaver 1-2 در PSN لیک شد. این عنوان بمناسبت ۲۵ سالگی خود در ۱۰ دسامبر منتشر خواهد شد.
تریلر بازی
https://vulcan.dl.playstation.net/i...1f95ee30050e6f6c3935f8c091da1337fe28aaed0.mp4
یوبی سافت قرار بود تو مراسم Tokyo Game Show شرکت کنه ولی یه اطلاعیه داده و حضورش رو لغو کرده، ظاهرا ترس واکنش ژاپنیها برای بازی Assassin's Creed Shadows داشته، که همچین تصمیمی گرفته.
View attachment 350909
دسامبر خوبى رو داريم از قرار معلوم
تریلر و بازی ریمستر Legacy of Kain Soul Reaver 1-2 در PSN لیک شد. این عنوان بمناسبت ۲۵ سالگی خود در ۱۰ دسامبر منتشر خواهد شد.
تریلر بازی
https://vulcan.dl.playstation.net/i...1f95ee30050e6f6c3935f8c091da1337fe28aaed0.mp4
برای هی هاج باید پول پرداخت کنیم؟تریلری از گیم پلی شخصیت Heihachi Mishima در TEKKEN 8 منتشر شد.