Last edited by a moderator:
ریمیک که میگیره قطعا ولی دقیقا برای نوستالژی خیلی حال میده.برای نوستالژی بازی خوبه البته. خودم پروژه اچ دی 2 و 3 رو بازی کردم و لذت بردم.
ولی ورونیکا ریمیک لازمه و یه کمی هم آندرریتد هست تو مجموعه. خوبی کپکام اینه که از ریمیک هاش مطمئن هستیم و صاحب امضا هستن در این کار. دو یا سه بازی رو در این نسل همون روز اول و فول پرایس خریدم. یکیش ریمیک رزیدنت 4 بود که همیشه میگم حلالشون باشه و نوش جونشون. موقعی که معرفی شد، بعضی از دوستان میگفتن ضرورتی نداره و اچ دی بازی اصلی الان هم خوبه و کافی. ولی من واقعا خوشحال شدم و بعد از ریلیز دیدیم چه شاهکاری تحویل دادن. رزیدنت 3 هم فقط کوتاه بود و حذفیات زیاد داشت. وگرنه اون هم خوب بود.
امیدوارم یروز تصمیم بگیرن دوباره ریمیکش کنن25 سالگی Resident Evil 3: Nemesis مبارک
View attachment 350873
View attachment 350874
View attachment 350875
بازی برای GOG روی PC در تاریخ 25 سپتامبر ریلیز میشه دوباره.
View attachment 350876
Original Resident Evil 3 coming to GOG on September 25
یحتمل میخوان ژاپنی سیاه ترنس نشون بدنیوبی سافت قرار بود تو مراسم Tokyo Game Show شرکت کنه ولی یه اطلاعیه داده و حضورش رو لغو کرده، ظاهرا ترس واکنش ژاپنیها برای بازی Assassin's Creed Shadows داشته، که همچین تصمیمی گرفته.
View attachment 350909
*شایعه داغ: راکستدی روی بازی جدید Batman کار میکند؛
*سونی در تقلا است که این پروژه را تحتانحصار خود درآورد (یا به مانند Silent Hill 2 Remake انحصاری زمانی کند)؛
*احتمالاً بازی جدید Batman شبیه به گیم پلی سری Arkham خواهد بود.
Rocksteady Working On New Batman Game, It's Claimed
بمب خبری نبود چرا که از قبل میدونستیم.
تریلر و بازی ریمستر Legacy of Kain Soul Reaver 1-2 در PSN لیک شد. این عنوان بمناسبت ۲۵ سالگی خود در ۱۰ دسامبر منتشر خواهد شد.
تریلر بازی
https://vulcan.dl.playstation.net/i...1f95ee30050e6f6c3935f8c091da1337fe28aaed0.mp4
یوبی سافت قرار بود تو مراسم Tokyo Game Show شرکت کنه ولی یه اطلاعیه داده و حضورش رو لغو کرده، ظاهرا ترس واکنش ژاپنیها برای بازی Assassin's Creed Shadows داشته، که همچین تصمیمی گرفته.
View attachment 350909
دسامبر خوبى رو داريم از قرار معلوم
تریلر و بازی ریمستر Legacy of Kain Soul Reaver 1-2 در PSN لیک شد. این عنوان بمناسبت ۲۵ سالگی خود در ۱۰ دسامبر منتشر خواهد شد.
تریلر بازی
https://vulcan.dl.playstation.net/i...1f95ee30050e6f6c3935f8c091da1337fe28aaed0.mp4
برای هی هاج باید پول پرداخت کنیم؟تریلری از گیم پلی شخصیت Heihachi Mishima در TEKKEN 8 منتشر شد.