Last edited by a moderator:
میسازه اسمش شد fc دیگه قراردادش با فیفا تمدید نشد اجازه استفاده از اسمشو ندارهیعنی EA دیگه فیفا نمیده؟
خیلی واسه من پیرمرد این موضوع عجیبه. کاش کونامی فلان فلان شده هم پای کار میموند و رقابت مثلثی قشنگی میشدمیسازه اسمش شد fc دیگه قراردادش با فیفا تمدید نشد اجازه استفاده از اسمشو نداره
2K با هیچ متر و معیاری از EA بدتر نیست واقعن ٬ فقط یه دست fc24 زدم بعدشم سریع رفت تو سطل زبالهکمپانی بدتر از EA پیدا کردنش سخت بود ولی خوشبختانه فیفا با تلاش فراوان تونست پیدا کنه
Konami داره با Efootball راه خودشو میره.خودم پارسال شروع کردم بازی کردن.چون بچه ها گفتن قابل مقایسه با آشغالی که 2022 ریلیز شد نیست.واقعا هم درست میگفتن.خیلی واسه من پیرمرد این موضوع عجیبه. کاش کونامی فلان فلان شده هم پای کار میموند و رقابت مثلثی قشنگی میشد
Arrowhead initially planned to make Helldivers 2 in 3 years—instead it took 7 years, 11 months, and 26 days, but 'grit, camaraderie and compassion' saw the team throughبه تازگی مشخص شد که در ابتدا قرار بود توسعهی هلدایورز ۲ تقریبا سه سال طول بکشد. سونی در وهله اول با حمایت ۳ساله از استودیو اروهد موافقت کرده بود. ولی وقتی مشخص شد که بازی به زمان بیشتری برای ساخت نیاز دارد، پلی استیشن پنج سال بیشتر به حمایت از استودیو سوئدی Arrowhead ادامه داد تا Helldivers 2 درنهایت پس از ۸ سال منتشر شود.
همچنین شرکت Sony طی دوران ساخت بازی هلدایورز ۲، بودجهی تولید آن را دو برابر کرد.
مخصوصا palworld و manor lords نشون داد که تو راست میگیسازنده Metal: Hellsinger از ضرر های گیم پس برای صنعت گیم صحبت کرد.
Metal: Hellsinger dev says he is against Game Pass after seeing how it affects sales
من نمیخوام بگم که گیم پس خوبه یا بده ولی مثال palworld قطعا مناسب این بحث نیست اول اینکه این بازی بخش بسیار بزرگی از فروشش رو پی سی بوده. در ثانی حجوم وحشتناکی که به این بازی شد ریشه در هیولای ترسناکی به نام Pokemon داره palworld خیلی خوب تونست روی موج هیجانی این فرنچایز سوار بشه و ملت هم که دیوانه پوکمون هستن بشدت از palworld استقبال کردن. در واقع استقبال از این بازی خیلی بزرگتر از بحث گیم پس و این حرفاس. شما احتمالا هنوز با میزان روانی بودن ملت در مبحث پوکمون و ریپ آف هاش آشنا نیستید هرچند که این استقبال خیلی دووم نداشت و و فعلا بازی با کله سقوط کرده و از اون جو اولیه اش خیلی دور شده.مخصوصا palworld و manor lords نشون داد که تو راست میگی
دو تا جمله این گفته و یکی دیگه که بد نیستمخصوصا palworld و manor lords نشون داد که تو راست میگی
In addition, he added that Game Pass will eat "your audience alive on PC especially if you are short [game] with no replay [value]".
میگه مخصوصا بازیت کوتاه باشه و ارزش تکرار نداشته باشه، رو فروشت تاثیر میزاره. یعنی اینکه طرف چون میچشه مشکله و به نوعی خودش داره میگه بازیم کوتاهه یا ارزش تکرار ندارهThis is not the first time that we're getting such statements on Game Pass. Recently, Somerville dev also stated that Game Pass hurts sales. "I also think it hurts sales. Because a lot of people just go in and try it and they don’t invest. If they don’t like the first 10 minutes? That’s it," he said but added that the team made "a pretty good deal" overall with Microsoft.
یک سری بازی در هر صورت هیت میشند، حالا یکی کیفیت خیلی خوبی داره یکی پیشینه یکی خلاقیت یکی شانس یکی همه اینا، مثلا بی جی 3 که نوابغ مایکرو به عنوان یک بازی معمولی 5 میلیون دلاری برای گیم پس، در نظر داشتند، حتی اگرم رو گیم پس میومد باز هم منفجر میکرد، نمیکرد؟مخصوصا palworld و manor lords نشون داد که تو راست میگی