Last edited by a moderator:
من همه سایبریاها رو بازی کردم همون موقع.رفته بودم توی یوتوب ایکس باکس برای دیدن دوباره مراسم پریشب و یهو دیدم تریلر بازی amerzone در یوتوب ایکس باکس قرار داده شده(نسخه pc و ps5 هم داره).چند وقته پیش برای اولین بار بازی syberia رو دانلود کردم.نسخه دوبله شدش به فارسی رو.همیشه تو دوران بچگی عکس جلد این بازی رو میدیدم ولی هیچ وقت بازیش نکرده بودم. اولین نسخه syberia سال 2002 اومد.این بازی سال 1999 منتشر شده و گویا این بازی از نظر داستانی پیش از syberia هستش و ربط هایی به خود syberia هم داره. گفتم شاید افراد قدیمی هم amerzone رو بازی کرده باشن و هم syberia رو و براشون شاید جالب باشه. هر 4 نسخه بازی syberia برای switch هم پرت شدن ولی این amerzone برای سوئیچ نمیاد.(یا تا الان فقط برای pc و xbox و ps معرفی شده).تاریخ دقیق نخورده و تنها گفته شده در 2024 منتشر میشه.از الان هم میتونید در wish list خودتون این بازی رو قرار بدید
واجب شد حتما 3 تا نسخه syberia + amerzon رو برم .amerzone رو نمیدونم ولی 3 تا یازی نخست syberia به فارسی دوبله شدن.یه نسخه the world before هم هست که گویا اون دوبله نشده
به مناسبت روز زن دموی Stellar Blade با حجم 16.1 گیگ در دسترس قرار گرفت .
ویرایش : دمو از روی store برداشته شد .
همون چیزی شد که طرفدارها میخوان.جزئیاتی از بازی بعدی Ghost Recon فاش شد؛
هندرسون اکنون فاش کرده که این بازی در سال 2025 یا 2026 منتشر میشود و بر خلاف دو نسخه اخیر این سری، دوربین را به زاویه دید اول شخص برمیگرداند. ظاهرا بازی قرار است یک شوتر تاکتیکال مبتنی بر مدیریت جوخه باشد، در حدی که حس و حال آن به بازیهای سبک شبیهساز نظامی تشابه دارد. این پروژه از بازیهایی همچون Ready or Not و Squad، و همچنین سریهای Battlefield و Modern Warfare الهام گرفته است.
حالا جنگ نیمان درباره چیست؟ ظاهرا بازی در کشوری خیالی واقع در جنوب شرق آسیا جریان دارد که به علت جنایات جنگی، شاهد مرگ هزاران نفر بوده است. بازی درباره تیم Ghosts خواهد بود که وارد این منطقه جنگی میشوند تا ماموریتهای مخفیانه انجام دهند و یک خائن را پیدا کنند.
این قبلاً نیومده بود ؟
توی حالت EAبود. الان نسخه کامل داره میاد.این قبلاً نیومده بود ؟
این قبلاً نیومده بود ؟