Last edited by a moderator:
آره از دیزنی که بعید هست این کارا الان رفتم یه سرچی زدم، انگاری که شایعه بوده اونی که من گفتم، ولی هنوز نه تایید شده نه تکذیب.مطمئنی؟ آخه این حرکات از دیزنی بعیده.
حرف بدی نزده. تو نشستی بر پایه یهکسری حرف من درآوردی قضاوت میکنی.یه مثل خودمونی داریم که میگیم طرف چه ک...ه پرروو هست، نمونه بارزش این رییس Moon Studio رو تو این زمینه داریم.
طرف بازی ساخته و بودجه اش رو هم مایکروسافت داده و به درخواست استودیو رو سوییچ هم دادن جفت شماره هاش رو، بعد داره ناله میکنه بازی رو روی گیم پس بزنید به ما چیزی نمیرسه، مطمئناً همین سر خرید استودیو سنگ انداخته جلوی مایکروسافت.
گفته بودن خبرایی میشه نکنه این بود؟سیستم مورد نیاز Horizon Forbidden West برای PC
اینی که نوشتن 1650 مینیمم یعنی مثل Alan Wake 2 با کارتهای سری 10 و قبل اجرا نمیشه؟سیستم مورد نیاز Horizon Forbidden West برای PC
چون معادل amd سری 50 نوشتن فکر نکنم . سری 50 هم از ms پشتیبانی نمیکنهاینی که نوشتن 1650 مینیمم یعنی مثل Alan Wake 2 با کارتهای سری 10 و قبل اجرا نمیشه؟
یعنی Mesh Shaders دوباره یقمون میکنه؟
مش شیدر رو سری 20 هست و خود الن هم 2060 گذاشته و گر نه رو سری 10 هم اجرا میشد و با آپدیت آخر 1060 داره 50 تا فریم میدهاینی که نوشتن 1650 مینیمم یعنی مثل Alan Wake 2 با کارتهای سری 10 و قبل اجرا نمیشه؟
یعنی Mesh Shaders دوباره یقمون میکنه؟
آدم نمیشن واقعا...
خالق انیمه Dragon Ball، مانگا آرتیست، و طراح اصلی کاراکترای Dragon Questو Chrono Trigger و... در سن 68سالگی درگذشت
View attachment 330685View attachment 330686View attachment 330689View attachment 330690View attachment 330688View attachment 330687