سرخط خبرها

Advanced search
دوستان مطمئن هستن صفحه imdb معتبر هست؟ چون خیلی بازی ها استودیو sweat baby داخل لیست سایتش نیست ، توی این لیست imdb هست!!
بازی هایی مثل :
The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom
Assassin's Creed: Valhalla
Ratchet & Clank: Rift Apart
Prince of Persia: The Lost Crown
حتی بازی های مورد انتظاری مثل:
Indiana Jones and the Great Circle
Wolverine
Fable
Assassin's Creed: Codename Red

• Like
Reactions: Rodan and ce7en44
Advanced search
دوستان مطمئن هستن صفحه imdb معتبر هست؟ چون خیلی بازی ها استودیو sweat baby داخل لیست سایتش نیست ، توی این لیست imdb هست!!
بازی هایی مثل :
The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom
Assassin's Creed: Valhalla
Ratchet & Clank: Rift Apart
Prince of Persia: The Lost Crown
حتی بازی های مورد انتظاری مثل:
Indiana Jones and the Great Circle
Wolverine
Fable
Assassin's Creed: Codename Red
بحث اینکه imdb معتبره یا نه را نمیدونم ولی همین لینک سرچی که گذاشتی لیست بازیاشو دیدم توی اکثرشون woke هست . مثلا اسم همین بازیا که گفتی توشون ووک هست به غیر از زلدا که چون بازی نکردم نمیدونم. یوبی سافت که اکثر پروژه هاش ووک بیداد میکنه از همون والهالا بگیر تا حتی همین پرنس او پرشیا و اساسین رد (آخه سامورایی سیاهپوست ؟ ایرانی سیاهپوست؟) . اون استال اند بونز که دیگه نگم واقعا. وولورین هم قطعا هست.
البته باید دید نوع مشاوره چی میتونه باشه تو برخی میتونه مشاوره صرفا سانسور باشه و نه اضافه کردن محتویات ولی گاهی هم مشاوره میگه این کرکتر رو تغییر بده ، اینجای داستان را این را اضافه کن و ....در کل یه ذره با سیاست های اینا آگاه باشی راحت میشه ووک چک کرد هر بازی رو و بررسی کرد ووک چک مثبته یا منفی.

یه نظر شخصی هم خودم بدم:

بشخصه من اصلا با سیاهها مشکلی ندارم.
اتفاقا با یه سری کرکتر سیاه تو عالم فیلم و بازی بشدت حال کردم و میکنم.
ویل اسمیت یکی از بهترین کرکترهای سیاه تاریخ.
یا مثلا همین CJ، بیگ اسموک یا لامار یا فرانکلین.
کرکتر blade رو کی یادشه؟ یا حتی کرکتر lee توی بازی واکینگ دد یا حتی کرکتر هنری تو لست آو آس ۱ من دوسشون داشتم.

ولی مثلا یه سازنده ای مثل راکستار میاد چهره واقعی سیاه‌ها رو نشون میده. دقیقا چیزی که هستند. اینکه چطوری باهم حرف میزنن و کلا فازشون چیه و حتی چه کارهای خلافی میکنند.

این کرکتر لامار یکی از خفن ترین کرکترهای سیاه تاریخ گیمه بنظرم:

یکی دیگه از کارکترهای سیاه که دوست داشتم Lambert توی اسپلینتر سل بود‌.

ولی ووک اومده سیاهها رو ابرقهرمان های مهربونی نشون داده که برتر هستن از سفیدها . بقول یکی از کاربران قبل یه پست خوبی داد ما حتی سامورایی گی داشتیم تو تاریخ اونم زیاد.
حالا گذاشتن اینها تو بازی لزوما ایرادی هم نداره اگه رفرنس تاریخی داشته باشه ولی یجاهایی دیگه واقعا ووک شوری رو از مزه میبره و به زور میخواد یه چیزیو تو مخ فرو کنه. اون مرحله فرعی توی اسپایدرمن ۲ که باید دوتا مرد گی را بهم برسونی یکی از سمی ترین چیزایی بود که دیدم.
تو فارکرای ۶ یا بازی آواتار از هر ۱۰ تا npc هشت تاش زنه!!!!
یا تو فارکرای ۶ اون کرکتر ترنس!! باو واقعا چرا اینکارو میکنید؟
تو مورتال کامبت ۱ چرا کرکترهای زن انقدر نسبت به چیزی که واقعا تو سری های قبل بودن زشت شدن.
شما کیتانا مورتال ۱۱ رو با کیتانا مورتال ۱ مقایسه کن.

این همون چیزیه که از حد نرمال خودش گذشته. شما اینارو بذار ولی زیبایی جنسی هم بذار اونوقت کسی مشکلی نداره ولی این طوری دیگه صدای همه در میاد:

Last edited by a moderator:
یه مثل خودمونی داریم که میگیم طرف چه ک...ه پرروو هست، نمونه بارزش این رییس Moon Studio رو تو این زمینه داریم.
طرف بازی ساخته و بودجه اش رو هم مایکروسافت داده و به درخواست استودیو رو سوییچ هم دادن جفت شماره هاش رو، بعد داره ناله می‌کنه بازی رو روی گیم پس بزنید به ما چیزی نمی‌رسه، مطمئناً همین سر خرید استودیو سنگ انداخته جلوی مایکروسافت.
در مورد اون بحث سوییت بیبی، همیشه هم تحریمات دلقک های مجازی اون جوامع جوابگو نیست ها، نمونه اش سایبرپانک و هاگوارتز لگاسی که البته دومی بیشتر بحث خود رولینگ بود تا بازی ولی خوب جفتشون تو فروش ترکوندن.
متاسفانه رسانه داره زیاد بهشون بها میده، تا حدی که کارگردان یکی از فیلم های آینده استار وارز (فکر کنم همون که در مورد ری هست) به خودش جرات میده میاد تو کنفرانس مطبوعاتی که بودن میگه: "i like to make men uncomfortable" حالا فرض کن یه مرد سفیدپوست برعکس این حرف رو زده بود، رسانه ها بیچاره اش می‌کردن.

آخرین ویرایش:
یه مثل خودمونی داریم که میگیم طرف چه ک...ه پرروو هست، نمونه بارزش این رییس Moon Studio رو تو این زمینه داریم.
طرف بازی ساخته و بودجه اش رو هم مایکروسافت داده و به درخواست استودیو رو سوییچ هم دادن جفت شماره هاش رو، بعد داره ناله می‌کنه بازی رو روی گیم پس بزنید به ما چیزی نمی‌رسه، مطمئناً همین سر خرید استودیو سنگ انداخته جلوی مایکروسافت.
طرف حرف بدی نزده ازش پرسیدن تا وقتی بازی جدیدتون بیاد چجوری استودیو رو ساپورت کنیم اینم گفته بازی رو روی استیم بخرین به ما پول میدن روی گیمپس برین نمیدن. طبیعیه پول نرسه بهشون روی گیم پس چون ناشر بازی مایکروسافته اینش جالب بود که با خرید استیم اینا یه درصدی از فروش رو میگیرن با اینکه ناشر نیستن

در مورد اون بحث سوییت بیبی، همیشه هم تحریمات دلقک های مجازی اون جوامع جوابگو نیست ها، نمونه اش سایبرپانک و هاگوارتز لگاسی که البته دومی بیشتر بحث خود رولینگ بود تا بازی ولی خوب جفتشون تو فروش ترکوندن.
متاسفانه رسانه داره زیاد بهشون بها میده، تا حدی که کارگردان یکی از فیلم های آینده استار وارز (فکر کنم همون که در مورد ری هست) به خودش جرات میده میاد تو کنفرانس مطبوعاتی که بودن میگه: "i like to make men uncomfortable" حالا فرض کن یه مرد سفیدپوست برعکس این حرف رو زده بود، رسانه ها بیچاره اش می‌کردن.
انقدر بعد از وایرال شدن اون کلیپ Backlash داشت ماجرا که تهش اخراجش کردن خانومه رو تا جایی که یادمه

• Like
Reactions: Irisviel Ackerman
مطمئنی؟ آخه این حرکات از دیزنی بعیده. :D
آره از دیزنی که بعید هست این کارا :D الان رفتم یه سرچی زدم، انگاری که شایعه بوده اونی که من گفتم، ولی هنوز نه تایید شده نه تکذیب.

Did Disney Fire Star Wars' Rey Movie Director? New Rumors Explained - IMDb
Wait, Did Disney Just Fire Star Wars' Rey Movie Director?

ولی با این حساب، همین دیزنی هم دنبال سوده در هر صورت، یادمه که سر لایو اکشن سفید برفی هم، بعد اینکه طرف بازیگر خود سفید برفی اومده بود کلی چرت و پرت Woke طور گفته بود در مورد فیلم و ملت شاکی شده بودن، بهش یه جوری گفته بودن دهنتو ببند مثل آدم رفتار کن و یوهویی حرفایی که بازیگرش توی اینترویو ها میزده زمین تا آسمون تغییر کرده بود :D

• Like
Reactions: Irisviel Ackerman
یه نکته بگم، اتفاقاتی که ازش صحبت مال همین امساله برا میلان و صحبتهای تو بازیسنتر ماله همین هفته ه بقیه از n قرن قبل حرف میزنن

حرف بدی نزده. تو نشستی بر پایه یهکسری حرف من درآوردی قضاوت میکنی.

2024-03-05_15-59-08.jpg 2024-03-05_15-58-51.jpg

از این واضحتر، از ماکرو تشکر کنه که بدون اون مون استودیو وجود نداشت. داره میگه از اون طریق یه پولی به ما میرسه، اینکه دنباله پوله، چیز عادیه.
ولی قدر نشناس نیست، با اینکه ناشر این پروژه کس دیگه هست، بازم تو پستش در جواب یه کاربر میاد و از ماکرو و کارهایی که تو دسته ایندی گیما کرده دفاع میکنه.
________
کوری بارلوگم زمانی که دث برا pc تایید شده بود، توییت زده بود من قدرت کوجیما رو ندارم و گر نه دوست داشتم بازیم برا pc بیاد.
حالا بری بگی چقدر پر رو هست. نه، توجه زیادی به این ترجمه های جالب نکن.

آخرین ویرایش:
Warner Bros. to Move Away From AAA Games, Now Focused on Live Service - Insider Gaming
متاسفانه خبر رسیده وارنر بروس میخواد بجای بازی aaa بره و گس بسازه دیگه
و اولینش هم quidditch champions هست
اینی که نوشتن 1650 مینیمم یعنی مثل Alan Wake 2 با کارتهای سری 10 و قبل اجرا نمیشه؟
یعنی Mesh Shaders دوباره یقمون میکنه؟
مش شیدر رو سری 20 هست و خود الن هم 2060 گذاشته و گر نه رو سری 10 هم اجرا میشد و با آپدیت آخر 1060 داره 50 تا فریم میده
ولی سونی که بازاریابی درست و حسابی نداره، وقتی نسخه ps5 از مش شیدر استفاده نمیکرد میاد رو pc اینکار رو کنه.
بعد این سیستم هم بالا زدن و هم اینکه بدون اپ اسکیلرهاست از dlss3 و xess و مشخص نیست fsrr2 داره یا 3 پشتیبانی میکنه. نیکسز خوب پورت میکنه.
رچت رو هارد کامپیوترم خوب بود.

سورسی که پیش از این به درستی گفته بود امروز سیستم موردنیاز Horizon Forbidden West رونمایی می‌شه و ادعا کرده فردا نسخه PC بازی Ghost Of Tsushima معرفی میشه، گفته نسخه بعدی عنوان Ghost Of Tsushima در ماه May یا June و در شوکیس پلی استیشن معرفی میشه

Ghost Of Tsushima 2 to be announced around May/June at a PlayStation Showcase – Also Doubling down on GOT 1 PC announcement coming on March 6

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or