Last edited by a moderator:
این فمینیست ها حالشون خوب نیست. الان تو بری توی خیابون به یه دختری تو غرب بگی این پوشش بده فمینیست ها می پرن بهت ولی هم زمان توی بازی سانسور می کنن که مبدا کسی چشمانش خطا برهبعد 4 سال از ریلیز فاینال 7 آپدیت گرفته برا این
View attachment 330286
‘Final Fantasy VII: Remake’ Adds Black Shirt To Tifa To Minimize Cleavage Four Years After Game Was Released
اون لباس سیاه رو ببین. تازه مثل اینکه دیالوگ آخرشم تغییر دادن.
View attachment 330287View attachment 330288
اینجور که من مقایسه کردم، فکر میکنم سرویس های مختلف دارن، مثلا آلن ویک ۲ سرویس برنزی گرفته بوده و نهایت دو تا کاراکتر رنگین پوست داره ولی فیبل آخری سرویس الماس، قشنگ با بولدزر از روش رد شدنرد توییت های قدیمی بنیانگذار SweetBaby Inc رو زدن . طرف نژادپرسته منتها از نوع هیت ورزی با درجه بالا به مردهای سفید پوست
View attachment 330268
ضمنا مشاوره SweetBaby Inc به بازی Fable جدید هم تایید شده
View attachment 330266
View attachment 330267
در قبالش یه شاخص به نام ESG هست که امتیازش بالا میره براشون.اولا این که چه اسم داغون و کریپی داره،
بعد اینکه حالا این شرکت ها که بازی ها رو میدن به شرکت sweet baby که چی بشه ؟در قبالش پولی میدن
ما از مردها متنفریم ولی زور میزنیم تا شبیه مردها باشیم
وقتی سارا باند میشه رییس ایکس باکس، چه انتظاری داری.... همه بازیاشون اینجوری میشن، مطمئن باشView attachment 330284
مدلی که انتخاب کردن واقعا قشنگه ولی متاسفانه به خاطر تاثیرات sweet baby میان و خرابش میکنن.
میون فحشاتون باید بگم که گویا در بازی Rise of Ronin شاهد صحنه های عاشقانه میان دو آدم همجنس خواهیم بود
حالا ما هیچی، از سامورایی ها خجالت نکشیدن؟