Last edited by a moderator:
پیرو این خبر استیگ آسموسن کارگردان استار وارز جدای هم یه استودیوی AAA به اسم Giant Skull زده و قراره یه اکشن ادونچر تکنفره بسازن.
Respawn veteran Stig Asmussen forms Giant Skull to build AAA single player games
از اون دست سخن هایی که سریع توسط همه تبدیل به "خبر" نمیشه، برخلاف مثلا حرفش در مورد گسترش بازی های پلی استیشن به پی سیشان لیدن رییس سابق استودیوهای جهان سونی:لیدن طی مصاحبهای که با شبکه CNBC داشت گفت،من شاهد این ادغامهایی در صنعت بازیسازی هستم و میبینم شرکتهایی به همانند مایکروسافت، Embracer یا افرادی از کشور عربستان سعودی در حال خرید استودیوهای بسیاری هستند. این گونه تجمیع را بشخصه دشمن خلاقیت میدانم.
»ادغام (خرید) استودیوهای بازیسازی با هم را مانعی برای خلاقیت میدانم»
در حالی که نگه داشتن بازی Call of Duty در دستان طرفداران پلی استیشن مطمئناً چیزی شبیه به پیروزی برای پلی استیشن است، لیدن، مدیر عامل سابق استودیو جهانی SIE، کمتر مشتاق این است که شرکت های بزرگی مانند مایکروسافت رقبا را خریداری کنند.
"I see consolidation to be the enemy of creativity," says former PlayStation chief Shawn Layden, as Jim Ryan says he was "thrilled" to sign Microsoft's Call of Duty deal
ممنون! ولی فک کنم این خبر رو سه ماه پیش گفته بودن! حالا کتک کاری جدیدی صورت گرفته نمیدونم .به گفته اینسایدر eXtas1s، رابطه سران سونی با استودیو بانجی بسیار خراب و آشفته شده.
ظاهرا سونی خرید این استودیو رو یک سرمایه گذاری شکست خورده میبینه و قصد در دست گرفتن امورات و تغییرات گسترده داره.
اینکه رابطشون ضعیف تر از روز اول خریده شدنشون شده باشه ممکنه ، به هر حال تاخیر تو برنامه ها و غیره رو داشتیمبه گفته اینسایدر eXtas1s، رابطه سران سونی با استودیو بانجی بسیار خراب و آشفته شده.
ظاهرا سونی خرید این استودیو رو یک سرمایه گذاری شکست خورده میبینه و قصد در دست گرفتن امورات و تغییرات گسترده داره.