سرخط خبرها

• Thread starter Thread starter FaRd!N
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
پورت جذابی دیگر از یوبی شت:
Assassins-Creed-Mirage-Benchmark-scaled.jpg

بالاترین سیستم ممکن زیر 60 فریم

حضرت Edge لیست ۱۰۰ بازی برتر تاریخ رو توی شماره اخیرش منتشر کرده و از اونجایی که این جور لیست‌ها جذابیت خاص خودشون رو دارن، بد نیست اینجا هم بذاریم. :دی

100. Kentucky Route Zero
99. Warioware, Inc: Mega Microgames
98. Starcraft
97. God of War (2018)
96. Persona 5
95. Outrun 2006: Coast 2 Coast
94. The Sims
93. Yakuza 0
92. Fez
91. Team Fortress 2
90. Papers, Please
89. System Shock
88. Fallout 3
87. The Legend of Zelda: Wind Waker
86. Half-Life: Alyx
85. Thief: The Dark Project
84. The Elder Scrolls III: Morrowind
83. Uncharted 2: Among Thieves
82. Metal Gear Solid 3: Snake Eater
81. Super Mario Galaxy 2
80. Street Fighter IV
79. Tomb Raider
78. Fortnite
77. Bayonetta
76. Immortality
75. Katamari Damacy
74. Demon's Souls
73. The Last Guardian
72. Mario Kart 64
71. Resident Evil
70. The Last of Us Part II
69. Silent Hill 2
68. Baldur's Gate II: Shadows of Amn
67. Chrono Trigger
66. Star Wars: Knights of the Old Republic
65. Sekiro: Shadows Die Twice
64. Halo 3
63. Shenmue
62. X-Com: UFO Defense
61. Red Dead Redemption
60. Xcom: Enemy Unknown
59. Advance Wars
58. The Witness
57. Hitman (2016)
56. Rez
55. Castlevania: Symphony of The Night
54. Mario Kart 8
53. Call of Duty 4: Modern Warfare
52. Inside
51. Ico
50. Grand Theft Auto V
49. Quake
48. Mass Effect 2
47. Metal Gear Solid V: The Phantom Pain
46. Pokémon Red/Blue
45. Into the Breach
44. Civilization II
43. What Remains of Edith Finch
42. Hollow Knight
41. Super Mario Odyssey
40. Dishonored 2
39. Street Fighter II Turbo
38. Return of The Obra Dinn
37. Hades
36. Slay the Spire
35. Metroid Prime
34. Spelunky
33. Journey
32. Disco Elyisium
31. World of Warcraft
30. Half-Life
29. Tetris Effect
28. Red Dead Redemption 2
27. Super Metroid
26. The Elder Scrolls V: Skyrim
25. Metal Gear Solid
24. Goldeneye 007
23. The Witcher 3: Wild Hunt
22. Portal 2
21. Bioshock
20. The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom
19. Outer Wilds
18. Grand Theft Auto III
17. Shadow of the Colossus
16. Deus Ex
15. The Last of Us
14. Final Fantasy VII
13. Minecraft
12. Bloodborne
11. Super Mario Galaxy
10. Doom
9. Elden Ring
8. Portal
7. Half-Life 2
6. Halo: Combat Evolved
5. Resident Evil 4
4. The Legend of Zelda: Ocarina of Time
3. Super Mario 64
2. Dark Souls
1. The Legend of Zelda: Breath of the Wild

4c7a05_23sdcx331243.jpg

لیست رأی‌دهنده‌ها که شامل بازیسازهای معروف و نیمه معروف و... می‌شه:

Together with votes from readers and the in-house Edge editorial team, we polled a variety of videogame industry representatives, alongside regular contributors to the magazine and former Edge staff. Thank you to the following for taking part: Nate Austin, Jon Bailes, Callum Bains, Dinga Bakaba, Sam Barlow, Alex Beachum, Joel Beardshaw, Sébastien Bénard, Mike Bithell, Lucy Blundell, Wren Brier, Ben Brode, Mike Brown, Nathan Brown, Jeppe Carlsen, Matthew Castle, Roger Clark, Oli Clarke Smith, Simon Cox, Phil Crabtree, Ste Curran, Dylan Cuthbert, Martin Davies, Tim Dawson, Teddy Dief, Joao Diniz Sanches, Christian Donlan, Nicolas Doucet, Caelyn Ellis, Joel Eschler, Caspar Field, Simon Flesser, Aaryn Flynn, Ojiro Fumoto, Michael Gapper, Ian Hardingham, Duncan Harris, Alan Hazelden, Chris Hecker, Adrian Hon, Sam Horti, Casey Hudson, Joseph Humfrey, Alex Hutchinson, Jon Ingold, Bryan Intihar, Phil Iwaniuk, Steve Jarratt, Meghna Jayanth, John Johanas, Madison Karrh, Greg Kasavin, Mikael Kasurinen, Jake Kazdal, Emma Kent, Paul Kilduff-Taylor, Jason Killingsworth, Andrejs Klavinš, Ilari Kuittinen, Trent Kusters, Rick Lane, Greg Lobanov, Mark MacDonald, Dan Marshall, Corey Martin, Gareth Damian Martin, Ben Maxwell, David McCarthy, Edmund McMillen, Anna Megill, Daniel Mullins, Xalavier Nelson Jr, Dana Nightingale, Niall O'Donoghue, Henrique Olifiers, Dave Oshry, Trent Oster, Craig Owens, Lewis Packwood, Simon Parkin, Jeremy Peel, Gary Penn, Dan Pinchbeck, Lucas Pope, Lena Raine, Jade Raymond, Siobhan Reddy, Paweł Sasko, Andrew Shouldice, Jen Simpkins, Harvey Smith, Randy Smith, Davide Soliani, Jake Solomon, Richard Stanton, Matt Stark, Abbie Stone, Keith Stuart, Goichi Suda, Jörg Tittel, Ragnar Tørnquist, Feargus Urquhart, David Valjalo, Jan-Bart Van Beek, Sean Vanaman, Swen Vincke, Robin Walker, Alex Ward, Alan Wen, Tim Willits, Alex Wiltshire, Erik Wolpaw, Shuhei Yoshida and Derek Yu. Some additional game development and publishing staff who preferred to remain anonymous also contributed

حضرت Edge لیست ۱۰۰ بازی برتر تاریخ رو توی شماره اخیرش منتشر کرده و از اونجایی که این جور لیست‌ها جذابیت خاص خودشون رو دارن، بد نیست اینجا هم بذاریم. :D

100. Kentucky Route Zero
99. Warioware, Inc: Mega Microgames بازی عجیب خاصیه واریوویر...ایده میکروگیم ها یکی از عجیب ترین چیزهایی ـه که واقعا نینتندو تو عمر 130 ساله اش روش دست گذاشته و بیخود نیست این جاست
98. Starcraft
97. God of War (2018) همه چیز این بازی درجه یکه. دوست داشتم یخورده رتبه اش بالاتر بود. ولی در کل کاملا لیاقت بودن تو هر جای این لیست رو داره.
96. Persona 5 این که هر کی یه عکس از ژاپن می بینه میگه It's Giving me Persona 5 vibes به خاطر اینه که این بازی واقعا ما رو می برد ژاپن از بس فضاش می گرفتت

94. The Sims بعضی ها سیمز بازی میکردن بعضی ها هم مثل ما و اقوام با سیمز زندگی می کردیم. این بازی قشنگ یه سبک زندگیه
93. Yakuza 0 یاکوزا 0 دقیقا مثل یه سریال Crime Drama است که وسطش می تونی مردم رو هم لت و پار کنی و کلی بخندی. چی از این بهتر. این دقیقا بازی ایه که همه طرفدارای شورش در شهر باید بازیش کنند
92. Fez این بازی شبیه رویاست. همه چیز بازی یه جورایی رویاییه. از گرافیک پیکسلی عجیب خاصش تا موسیقی و داستان و... . نمیخوره یه ادم واقعی اینو ساخته باشه
91. Team Fortress 2 بابابزرگ همه این هیرو شوتر های امروزی. و هنوز سرور خیلیاشون. البته مثل همه شوترهای دیگه من اصلا خوب نبودم تو بازی و فقط هیلر پیک می کردم

90. Papers, Please
89. System Shock
88. Fallout 3
87. The Legend of Zelda: Wind Waker کلاس درس دیزاین محیطی ـه این بازی. فکر کن رو گیم کیوب یه جادویی کردن که هر چند بار ریمستر شه این بازی باز رنگ و بوش رو حفظ می کنه
82. Metal Gear Solid 3: Snake Eater یکی از بهترین داستان های ویدیو گیمی. من هنوزم عاشق مکانیک استتار این بازیم. با عقل جور در نمیومد ولی خیلی فان بود وقتی با لباس پزشک ها تو دشت گل های اخر بازی استتار می کردی
81. Super Mario Galaxy 2
80. Street Fighter IV
79. Tomb Raider
78. Fortnite الان که فورتنایت با آپدیت ها این قدر خفن شده که نمیشه مسخره کردش به لحاظ دیزاینی، ولی حتی خارج از اونم چنان پدیده فرهنگی بزرگیه که دیدنش تو هیچ لیستی غافلگیرکننده نیست
77. Bayonetta هر آن چه دیگر هک اند اسلش ها دارند تو روی استروئید داری بانو!

76. Immortality
75. Katamari Damacy
74. Demon's Souls
73. The Last Guardian
72. Mario Kart 64
71. Resident Evil
69. Silent Hill 2
67. Chrono Trigger
65. Sekiro: Shadows Die Twice با این که معتقدم بازی تو یک سوم نهایی اش (به غیر از باس اخرش) ضربه میخوره ولی بقیه بازی چنان چیز افسانه ای و خاصیه که جاش این جا تو لیست کاملا درسته
64. Halo 3
63. Shenmue
61. Red Dead Redemption یک کلام، جان مارستون و تمام
59. Advance Wars من اینو خیلی وقت پیش رفتم و درکش نکردم تا این که دو سه سال پیش دنباله معنوی اش Wargroove رو رفتم و قشنگ الان میتونم درک کنم چه فلسفه دیزاین قوی و خفنی داره این بازی.
58. The Witness من وقتی فهمیدم احمقم که از یه جایی به بعد تو این بازی مخم گیرپاچ کرد و نتونستم ادامه بدم

57. Hitman (2016)
56. Rez
54. Mario Kart 8 جای CTR خالی.... ولی خب در هر صورت ماریو کارت 8 دیگه یه بازی نیست. اینم یه پدیده است از بس بزرگ شد
53. Call of Duty 4: Modern Warfare جزو معدود کال آف هایی که زدم. بیشتر هم مولتی پلیر و درک این که چه چیز انقلابی ای بود برای همه ما اصن چیز سختی نیست
52. Inside صرف سکانس نهایی اش باید این بازی تو لیست باشه. ولی خفنیش این جاست که خارج از اون سکانس هم این بازی همش فک براندازه

51. Ico
50. Grand Theft Auto V اینم مثل فورتنایت و ماریو کارت و ماینکرفت و... این قدر بزرگ شده که دیگه بازی نیست. یه پدیده است و اصن تو یه ابعاد دیگه باید بررسی شه.
49. Quake درسته دووم تو رتبه بالاتره ولی برای من شوترهای سه بعدی از کوئیک شروع شد و با هیچ کدوم اندازه این خاطره ندارم

48. Mass Effect 2
47. Metal Gear Solid V: The Phantom Pain درسته داستان رو هواست ولی گیم پلی یکی از ریشه دار ترین های کل ژانره
46. Pokémon Red/Blue
45. Into the Breach
44. Civilization II نه من این رو بازی نکردم ولی 4 و 5 و 6 رو بازی کردم و این بازی اعتیاد نداره... این بازی خود اعتیاده. خطرناکه این بازی اصن
42. Hollow Knight خوشحالم این جا هم هستی رفیق. یکی از بهترین ایندی های تاریخ ویدیو گیم و از بهترین های ساب ژانر مترویدوانیا. بیخود نیست تو اون تاپیک دایرکت همه چشم انتظار دنباله شیم.
41. Super Mario Odyssey من هنوز فکر می کنم از حیث روونی کنترل شخصیت هیچ چیزی به این بازی نمی رسه. و این فقط بحث کنترل کاراکتره. لول دیزاین و موسیقی و... که بماند

40. Dishonored 2
38. Return of The Obra Dinn دومین بار که فهمیدم من آدم احمقی هستم وقتی بود که نتونستم این بازی رو تموم کنم
37. Hades پرفکشن به معنای واقعی. داستان قوی. گیم پلی قوی. لوپ روگ لایت قوی، موسیقی قوی، آرت استایل قوی، چیه که این بازی تو بلنگه اصن؟

36. Slay the Spire
35. Metroid Prime همه چیز این بازی شبیه یه معجزه است. اساسا نباید متروید تو محیط سه بعدی کار می کرد ولی می بینیم که نه تنها کرده بلکه یکی از بهترین بازی های تاریخه
34. Spelunky تنها دلیلی که این از Hades بالاتره واسه اینه که هیدیس با اون همه عظمت اش نصف این بازی رمز و راز واسه تکرار دوباره مراحل نداره. خودتون تا تهش رو برید
33. Journey گور بابای خود بازی. موسیقی Journey تکی میارتش تو لیست

32. Disco Elyisium
31. World of Warcraft این رو متاسفانه موقعی بازی کردم که درکی از MMO نداشتم سر همین کلا حس خاصی بهش ندارم با این که کلی ساعت توش بی هدف چرخیدم بدون این که بفهمم دارم چه غلطی می کنم. البته همونم جادویی بود
30. Half-Life بیشتر از مکانیک های شوتینگ نابغه وار این بازی و خلق کانتر استرایک، شاید لول دیزاین این بازی باشه که این قدر افسانه ای اش کرده.

29. Tetris Effect
28. Red Dead Redemption 2 یک کلام، آرتور مورگان و تمام
27. Super Metroid دیگه جلوتر بازی ای از SNES تو لیست نمی بینم و به نظرم کاملا منطقی ایه. چیزی از اون دوران کلا رو دست پیچیدگی و عمق و عظمت Super Metroid نمیاد
26. The Elder Scrolls V: Skyrim من هنوز فکر می کنم بهترین حس جادو زدن تو همه بازی ها متعلق به همین بازیه. یه حس دیگه ای داشت جادو زدن تو این بازی

25. Metal Gear Solid
24. Goldeneye 007
23. The Witcher 3: Wild Hunt اون حس اسب روندن تو دشت های ساحلی Ard Skellige با اون موسیقی دیگه تکرار نمیشه.
22. Portal 2 یادش بخیر. ما بار اول این بازی رو تو ماه رمضون از غروب تا صبح بعدش بازیش کردیم تا تموم شد. هیچ وقت یادم نمیره اون دوران رو

21. Bioshock
20. The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom تک به تک لحظه های باس فایت نهایی این بازی مو به تن من سیخ بود. سکانس که تهش به یکی از بهترین QTE های تاریخ ختم میشه
19. Outer Wilds
18. Grand Theft Auto III
17. Shadow of the Colossus بهترین بازی کل کاتالوگ پلی استیشن! افسانه خالصه این بازی و جزو اون بازی هاییه که شدید دوست دارم دوباره تجربه اش کنم
16. Deus Ex
15. The Last of Us یکی از فک برانداز ترین پایان های ممکن رو ویدیو گیم که می شد رو داشت این بازی. گفتم ویدیو گیم، بخونید کل مدیا
14. Final Fantasy VII
13. Minecraft پدیده فرهنگی زاده از ویدیو گیم اصن با تو شروع شد مرد. چه کردی تو با زندگی ملت
12. Bloodborne از حیث ارزش تکرار به نظرم بهترین بازی فرام سافتوره این. ماه هیچ وقت اندازه این بازی دیدنش جادویی نبوده
11. Super Mario Galaxy وقتی وارد این بازی میشی قشنگ فکر می کنی برگشتی دوران کودکی. همون قدر ذوق و شوقی که سازنده هاش تو این بازی گذاشتن مسریه

10. Doom
9. Elden Ring بزرگ کردن و اوپن ورلد کردن دارک سولز هم از اون چیزاست که نباید جواب می داد. ولی نه تنها داد بلکه یکی از بهترین بازی های تاریخه با عظمتی تکرار نشدنی
8. Portal
7. Half-Life 2 فیزیک تو بازی ها به قبل و بعد هاف لایف 2 تقسیم میشه
5. Resident Evil 4
4. The Legend of Zelda: Ocarina of Time برای من این بهترین بازی تاریخه. بیشترین احساساتی که من تو یه ویدیو گیم گرفتم تا ابد برای همین بازی میمونه
3. Super Mario 64 بازی ای که سه بعدی رو معنا کرد. از این بیشتر؟
2. Dark Souls فکر کن با یه حرکت ژانری به عظمت اکشن ادونچر رو جوری به لرزه در بیاری که تا 15 سال بعد هنوز همه دنبال شکوهت باشن
1. The Legend of Zelda: Breath of the Wild سلطان! بازی ایه که هنوزم قانون شکن ترین بازی ژانره. اثری که همه محدودیت های دیزاینی رو تو این ژانر میریزه دور و ثابت می کنه بدون هیچ کدوم میتونه یه اثر منسجم باشه و حتی بیشتر از اون یه افسانه جاودان (با این شد 48 تا از 99 تا. تقریبا نصف لیست رو تجربه کردم. از خودم راضیم. البته بعضی هاشون رو مثل دیسانر و بایوشاک نسخه های دیگه فرنچایز رو تجربه کردم که گفتم حساب نکنم)

4c7a05_23sdcx331243.jpg

Together with votes from readers and the in-house Edge editorial team, we polled a variety of videogame industry representatives, alongside regular contributors to the magazine and former Edge staff. Thank you to the following for taking part: Nate Austin, Jon Bailes, Callum Bains, Dinga Bakaba, Sam Barlow, Alex Beachum, Joel Beardshaw, Sébastien Bénard, Mike Bithell, Lucy Blundell, Wren Brier, Ben Brode, Mike Brown, Nathan Brown, Jeppe Carlsen, Matthew Castle, Roger Clark, Oli Clarke Smith, Simon Cox, Phil Crabtree, Ste Curran, Dylan Cuthbert, Martin Davies, Tim Dawson, Teddy Dief, Joao Diniz Sanches, Christian Donlan, Nicolas Doucet, Caelyn Ellis, Joel Eschler, Caspar Field, Simon Flesser, Aaryn Flynn, Ojiro Fumoto, Michael Gapper, Ian Hardingham, Duncan Harris, Alan Hazelden, Chris Hecker, Adrian Hon, Sam Horti, Casey Hudson, Joseph Humfrey, Alex Hutchinson, Jon Ingold, Bryan Intihar, Phil Iwaniuk, Steve Jarratt, Meghna Jayanth, John Johanas, Madison Karrh, Greg Kasavin, Mikael Kasurinen, Jake Kazdal, Emma Kent, Paul Kilduff-Taylor, Jason Killingsworth, Andrejs Klavinš, Ilari Kuittinen, Trent Kusters, Rick Lane, Greg Lobanov, Mark MacDonald, Dan Marshall, Corey Martin, Gareth Damian Martin, Ben Maxwell, David McCarthy, Edmund McMillen, Anna Megill, Daniel Mullins, Xalavier Nelson Jr, Dana Nightingale, Niall O'Donoghue, Henrique Olifiers, Dave Oshry, Trent Oster, Craig Owens, Lewis Packwood, Simon Parkin, Jeremy Peel, Gary Penn, Dan Pinchbeck, Lucas Pope, Lena Raine, Jade Raymond, Siobhan Reddy, Paweł Sasko, Andrew Shouldice, Jen Simpkins, Harvey Smith, Randy Smith, Davide Soliani, Jake Solomon, Richard Stanton, Matt Stark, Abbie Stone, Keith Stuart, Goichi Suda, Jörg Tittel, Ragnar Tørnquist, Feargus Urquhart, David Valjalo, Jan-Bart Van Beek, Sean Vanaman, Swen Vincke, Robin Walker, Alex Ward, Alan Wen, Tim Willits, Alex Wiltshire, Erik Wolpaw, Shuhei Yoshida and Derek Yu. Some additional game development and publishing staff who preferred to remain anonymous also contributed

منم برای این که فان تر شه روبرو هر بازی ای که از لیست رفتم نظرم رو می نویسم.
ببینیم چقدر از لیست رو تجربه کردیم

مثل همیشه هم لیست EDGE تو تنوع بازی ها واقعا عالیه و قشنگ معلومه یه دامنه ادم متفاوت جمعش کردن. همه جور بازی افسانه ای ای توش هست (به غیر از بازی های ریسینگ حالا که فکر می کنم....)

آخرین ویرایش:
حضرت Edge لیست ۱۰۰ بازی برتر تاریخ رو توی شماره اخیرش منتشر کرده و از اونجایی که این جور لیست‌ها جذابیت خاص خودشون رو دارن، بد نیست اینجا هم بذاریم. :D

100. Kentucky Route Zero
99. Warioware, Inc: Mega Microgames
98. Starcraft
97. God of War (2018)
96. Persona 5
94. The Sims
93. Yakuza 0
92. Fez
91. Team Fortress 2
90. Papers, Please
89. System Shock
88. Fallout 3
87. The Legend of Zelda: Wind Waker
82. Metal Gear Solid 3: Snake Eater
81. Super Mario Galaxy 2
80. Street Fighter IV
79. Tomb Raider
78. Fortnite
77. Bayonetta
76. Immortality
75. Katamari Damacy
74. Demon's Souls
73. The Last Guardian
72. Mario Kart 64
71. Resident Evil
69. Silent Hill 2
67. Chrono Trigger
65. Sekiro: Shadows Die Twice
64. Halo 3
63. Shenmue
61. Red Dead Redemption
59. Advance Wars
58. The Witness
57. Hitman (2016)
56. Rez
54. Mario Kart 8
53. Call of Duty 4: Modern Warfare
52. Inside
51. Ico
50. Grand Theft Auto V
49. Quake
48. Mass Effect 2
47. Metal Gear Solid V: The Phantom Pain
46. Pokémon Red/Blue
45. Into the Breach
44. Civilization II
42. Hollow Knight
41. Super Mario Odyssey
40. Dishonored 2
38. Return of The Obra Dinn
37. Hades
36. Slay the Spire
35. Metroid Prime
34. Spelunky
33. Journey
32. Disco Elyisium
31. World of Warcraft
30. Half-Life
29. Tetris Effect
28. Red Dead Redemption 2
27. Super Metroid
26. The Elder Scrolls V: Skyrim
25. Metal Gear Solid
24. Goldeneye 007
23. The Witcher 3: Wild Hunt
22. Portal 2
21. Bioshock
20. The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom
19. Outer Wilds
18. Grand Theft Auto III
17. Shadow of the Colossus
16. Deus Ex
15. The Last of Us
14. Final Fantasy VII
13. Minecraft
12. Bloodborne
11. Super Mario Galaxy
10. Doom
9. Elden Ring
8. Portal
7. Half-Life 2
5. Resident Evil 4
3. Super Mario 64
2. Dark Souls

4c7a05_23sdcx331243.jpg

1696496236415.png
............................
این لیست خیلی خوش سلیقه بود

10. Doom
9. Elden Ring
8. Portal
7. Half-Life 2
5. Resident Evil 4
3. Super Mario 64
2. Dark Souls

5 تای اول همه ژاپنی B-)

آخرین ویرایش:
این یکی واقعا لیست تر و تمیز خوبیه :D کسی مشکلی داره با این لیست؟

تنوع زیادی داره، همینکه عناوینی مثل Kentucky Route Zero، Paper Please مخصوصا Outer Wilds توجه شده و فقط به اسمای بزرگ شناخته شده خلاصه نشده خیلی خوبه.

از اونطرف 6 تا بازی از Valve و 5 تا از میازاکی (که دوتاش TOP10 !!) 3 تا از تاد هاوارد مهر تایید لیست رو میزنه برای من :>

آخرین ویرایش:
این یکی واقعا لیست تر و تمیز خوبیه :D کسی مشکلی داره با این لیست؟
اینجانب
:Censored: تو سرشون، :Censored: با این لیستشون

starcraft2 کو ؟ rts چرا انقدر کمه ، همه این سولزلاکها واقعا شایستگی لیست رو دارن ؟ هیچ کدوم رو نمیشه با بازی از ژانر دیگه که تو لیست نیست یا کمه جایگزین کرد؟ ( البته الدن رینگ یکی از بهترین بازیهای عمرمه )

Immortality اصلا بازی نیست ، فیلمه تعاملیه . اونم کجا ، بالاتر از Fallout 3 ، Half-Life: Alyx و کلی عنوان بزرگ دیگه

Fortnite همینطور ، زیادی جاش بالاست

عنوان 7 و 2 احتمالا خطای تایپی داره ، جابجا نوشته شدن یا باید در نشریه رو گل گرفت.

آخرین ویرایش:
همه این سولزلاکها واقعا شایستگی لیست رو دارن؟
1696504332103.png
:D
هیچ کدوم رو نمیشه با بازی از ژانر دیگه که تو لیست نیست یا کمه جایگزین کرد؟
طبیعتا چرا، خودمم باشم یکی دوتاشو میتونم با یه سری عنوان دیگه عوض کنم اما بنظرم به قدری قوی هستن که نشه از وجودشون تو لیست ناراحت شد.
اون تاپیک 25 بازی برتر کاربرا رو هم که ببینی این چندتا اسم جز پرتکرار ترین اسما هستن مخصوصا دارک سولز، بلادبورن و الدن رینگ.

مهم ترین بخشش بنظرم اینه که همشون New IP هستن، با اینکه سبکشون مشابهه و یک فرمول رو دنبال میکنن اما اینکه بتونی هر دفعه بازی توی دنیای کاملا جدید با Lore متفاوت بسازی و با همون تک نسخه اینطوری با گیمر کانکت شی یه چیز خیلی کمیابی هست که غیر فرام سافت کمتر استودیویی میتونه از پسش بربیاد.

آخرین ویرایش:
طبیعتا چرا، خودمم باشم یکی دوتاشو میتونم با یه سری عنوان دیگه عوض کنم اما بنظرم به قدری قوی هستن که نشه از وجودشون تو لیست ناراحت شد.
اون تاپیک 25 بازی برتر کاربرا رو هم که ببینی این چندتا اسم جز پرتکرار ترین اسما هستن مخصوصا دارک سولز، بلادبورن و الدن رینگ.

مهم ترین بخشش بنظرم اینه که همشون New IP هستن، با اینکه سبکشون مشابهه و یک فرمول رو دنبال میکنن اما اینکه بتونی هر دفعه بازی توی دنیای کاملا جدید با Lore متفاوت بسازی و با همون تک نسخه اینطوری با گیمر کانکت شی یه چیز خیلی کمیابی هست که غیر فرام سافت کمتر استودیویی میتونه از پسش بربیاد.
تو لیست 25 تایی خودم هم الدن رینگ هست . ولی وقتی میگی 100 تا کل تاریخ صنعت گیم ، نمیشه ایراد ندونست که از یه ساب ژارنر اکثر ip های معروف رو بیاری ولی از ژانرهای دیگه نیاری یا یکی دو مورد باشه و از اون بدتر یه فیلم تعاملی رو زورچپون کنی تو لیست

strategy کلا 5 تاست از ریل تایم فقط Starcraft گذاشته
4 تا ترن بیس X-Com: UFO Defense، Advance Wars،Into the Breach، Civilization II
racing هم 3 تا گذاشته که دو تاش ماریو کارته Outrun 2006: Coast 2 Coast , Mario Kart 64 ،Mario Kart 8

آخرین ویرایش:
تو لیست edge نبود Dragon age: origins بدجوری توی ذوق میزنه :D
ای شالله که یادشون رفته:D
با ترتیبشون زیاد موافق نیستم ولی خب در کل خوبه!
مگه edge چند سال قبل لیست نداده بود لیستی مشابه این؟ یا اینکه با تغییراتی در تحریریه تغییر می‌کنه لیستشون؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or