Last edited by a moderator:
چطور بی کار شدن ۹۰۰ نفر خبر خوبیه ؟!یکی از بهترین خبرهایی که توی چند وقت اخیر خوندم بدون شک همین بوده
از منظر دیدگاه شخصی، طی سالیان اخیر فقط از یک شرکت در این حد تنفر داشتم که تمایل به دیدن نابودیش داشته باشم و اون هم اپیک گیم بودهچطور بی کار شدن ۹۰۰ نفر خبر خوبیه ؟!
گویا غیر از تریلر، توییت های مربوط به بازی هم کاملا حذف شدن...View attachment 311896
امروز به طور عجیبی تریلرهای رسمی Star Wars: Knights of the Old Republic Remake از تمام صفحه های یوتیوب و اینترنت حذف میشه
و باعث میشه ملت نگران شن که چه بلایی سر این بازی اومده
Sony hides trailer for Star Wars: KoTOR remake and deletes announcement tweet | VGC
کوتاکو این وسط بسیج میشه که موضوع رو از دیزنی پیگیر بشه. دیزنی هم میگه خیلی اوضاع به ما مربوط نیست و ارجاع شون میده به سونی
سونی هم این وسط میگه ما خیلی واضح فقط تریلری که از موسیقی لایسنس شده استفاده کرده بود رو بعد از تموم شدن لایسنس اش حذف کردیم
....
...
..
.
که بعدش برای کوتاکو این سوال پیش میاد چرا بازی ای که هنوز نیومده بیرون مهلت لایسنس موسیقی اش تموم شده!؟
View attachment 312410
...........................................................
تاد هاوارد: انتظارات از Starfield تغییر کرد زیرا اکنون تمام بازیها نقشآفرینی هستند
«نمیتوانم یک بازی پیدا کنم که XP و لولآپ کردن نداشته باشد»
بله، به نظرم به طرز چشمگیری تغییر کرده است. فکر میکنم که ژانر به خودی خود در همه چیز آمیخته شده است. نمیتوانم عنوانی پیدا کنم که XP و لولآپ کردن نداشته باشد. هر بازیای که میخواهی، انتخاب کن. [این عناصر] به ترکیب اضافه شده است.
چه چیزی یک نقشآفرینی رسمی به حساب میآید؟ فکر میکنم اگر از طرفدارهای قدیمی RPG باشید، لیست قوانین مخصوص به خود را برای آن دارید. من این ژانر را دوست دارم زیرا میتواند هر چیزی باشد. میتواند اکشن داشته باشد، میتواند انواع و اقسام بازیها را داشته باشد. شما میتوانید یک بازی مسابقهای را در یک RPG قرار دهید.
ما سعی میکنیم به آنچه میخواهیم در بازی ببینیم، پایبند بمانیم. در این ژانر همه چیز را جمع خواهیم کرد. یک شوتر فضایی نیز ساختیم. آیا یک RPG است؟ بله و نه. چگونه میتوانیم عناصری را که فکر میکنیم برای یک بازی نقشآفرینی مهم هستند، بیاوریم؟ چگونه میتوانیم آن را مخصوص خود بسازیم؟ چگونه میتوانیم با گذشت زمان آن را توسعه دهیم و بهبود ببخشیم تا حتی بیشتر متعلق به ما باشد؟ ما به این چیزها فکر کردیم و سعی کردیم از «RPG یعنی این نوع تعامل» دوری کنیم.