سرخط خبرها

• Thread starter Thread starter FaRd!N
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
Koei Tecmo جزئیاتی در مورد حالت‌های گرافیکی عنوان Wo Long: Fallen Dynasty ارائه داد

هر دو کنسول های PS5 و Xbox Series X دارای نرخ فریم هدف 60 FPS و حداکثر وضوح خروجی 3840×2160 (4K) هستند
بسته به اینکه Resolution را انتخاب کنید یا Performance Mode مشخصات تغییر میکنند

در Xbox Series S نیز نرخ فریم هدف 60 FPS و حداکثر وضوح تصویر 2560×1440 اجرا می شود

در هر صورت این عنوان مورد انتظار، در 3 مارس برای کنسول های نسل هشت و نهمی و همچنین PC منتشر می‌شود

لیک بزرگی از CoD 2023، تاریخ انتشار مورد انتظار و جزئیات بتا را فاش می کند
به گفته ی لیکر مطرح، تام هندرسون، بازی Call of Duty 2023 ممکن است در 10 نوامبر منتشر شود
این بازی توسط Sledgehammer Games ساخته شده

photo_2023-02-12_13-24-51.jpg

بازی AEW Fight Forever در تاریخ 31 دسامبر 2023 برای کنسول های نسل هشتم و نهم + PC منتشر میشه. این نسخه به دست YUKES سازنده اصلی بازی های Smackdown vs RAW و THQ Nordic ساخته شده که سبک و ظاهر بازی مشابه نسخه محبوب Here Comes The Pain 2003 هست.

Bloober Team اعلام کرد بیشتر از یک سال بر روی یک‌ بازی با اسم رمز Project M کار میکرده. مراحل پیش تولید بازی تمام و بازی وارد فاز کامل تولید شده و استودیو DrawDistanceDev به عنوان سازنده اصلی بازی انتخاب شده.

Screenshot_۲۰۲۳-۰۲-۱۳-۲۲-۱۰-۴۲-۳۸۳-edit_com.twitter.android.jpg

بله مرسی که شما یه ترجمه متفاوت و جدید ارائه دادید :D decline in base game sales
فکر کنم اونقدری جمله عجیب غریبی برا ترجمه نباشه و مشخصا اشاره شده که باعث کاهش فروش بازی ها میشه چیزی که اینجا برعکسشو میگفتن و اصرار داشتن گیمپس باعث افزایش فروش بازی ها میشه
حالا در کل من نگفتم که گیمپس بده یا فلانه که وظیفه شرعی خودت دونستی حمایت کنی :D یه فکته مشخصه احتیاجی هم به آمار رسمی نبود چون از فروش بازی ها مشخصه ... حتی بازی های مولتی پلتفرم که برا گیمپس هم عرضه نمیشن رو فروششون برا پلتفرم xbox تاثیر گذاشته و بارها دیدیم مثلا آمار UK که میاد وضعیت فروش یه چیزی حدود 80 به 20 هست دیگه بازی هایی که برا گیمپس عرضه میشن بماند

این هم ویدئوی IGN که حرف شمارو نقض میکنه و میگه حق با مترجمان خفن بازیسنتره و فیل اسپنسر هم اصلا قبلا یه چیز دیگه نگفته بوده و خلاصه ترجمه این جمله میشه گیم پس باعث افزایش فروش 300 درصدی بازی ها میشه .
پ.ن : پست شمارو نقل قول کردم چون میدونی اگه پست مفسرهای خفن رو نقل قول میکردم میومدن میگفتن این ویدئو که گذاشتم فیکه و خودم رفتم اکانت IGN رو هک کردم و پول دادم یه چینی بیاد از فیل اسپنسر و ایکس باکس بد بگه .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or