سران جنگ ، شروع درگیری لفظی شدید ما بین روئسای EA و Activision

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال
johnriccitiello.jpg
activision-little-to-no-opportunities-in-social-and-mobile-gaming.jpg

درود .

خبر ساز ترین و پر حاشیه ترین بازیهای سال زا میتوان MW3 و BF3 نامید . اینقدر این دو بازی سر رو صدا کرده اند که به جز طرفداران این دو بازی سران دو شرکت سازنده بازیهای یعنی EA و Activision هم علنن به جان یکدیگر افتاده اند .
جنگ از جایی اغاز شد که اقای Bobby Kotick در مصاحبه ای با سایت CNBC بیان کرد : بازی
BF3 فقط یک عنوان برای PC میباشد که دارای مخاطبین اندک است .
همین جمله باعث شد اقای John Riccitiello نیز در جواب در گفتگویی که با خبرنگار Reuters داشت اذعان کند :

John Riccitiello : کوتیک از ترسش شروع به اطلاعات غلط دادن در مورد BF3 کرده است .
Bobby Kotick : ما فقط سرمان به کار خودمان مشغول است و اینکه کی و چه کسی در بیرون چه میکند برای ما اهمیت ندارد ؛ و این را هم درست نمیبینم که وقتی محصولی به اتمام نرسیده است نظر بدهم ، بازی BF3 را ما فقط بر روی PC دیدیم و کسی فرصت دیدن این بازی بر روی کنسول نداشته است ولی خیلی از مشتریهای ما بازی را بر روی کنسول اجرا کرده اند؛ دوست ندارم تا وقتی BF3 برروی کنسول ندیده ام نظری در مورد این بازی بدهم .

در جواب نیز اقای John Riccitiello پاسخ داد :
این اغاز جنگی است بین من و کوتیک ، و به صراحت میبینم که او BF3 یک تهدید میبینید. در پاییز امسال تایتانها با یکدیگر برخورد خواهند کرد (BF3 و MW3) و انجا خواهیم دید کی موفق است کوتیک با این سخنان میخواهد این پروژه فوقالعاده ای را که ما ساخته ایم را مشکوک جلو دهد و مردم را از ما دور کند اگر فقط توانسته است این حرف درباره بازی ما بزند باید از الان بگویم کارش سخت میباشد چون وقتی این بازی را بروی سه پلتفرم بیاریم خیلی تعجب خواهد کرد . کاملا مطمئن هستیم که بازی BF3 ما در PS3 خیلی بهتر از نسخه 360 انها خواهد بود و نسخه PC ما خیلی فراتر از نسخه PC انان میباشد ( منظور ایشون نسخه کنسولی و PC بازی ما از نسخه کنسولی و PC بازی MW3 بهتر است ) وا گر ایشون به کنفرانس ما امده بود میدید که ما فیلمهای BF3 نسخه 360 و PS3 ان را نشان دادیم و اگر وی فکر میکند انها نسخه PC بودند این واقعا مشکل ایشون است و این تمام حرفی است که میتوانم بزنم .

همانطور که به یاد دارید اقای Bobby Kotick در همایش E3 خواسته بود دموی بازی BF3 را اجرا کند که با مخالفت سران EA مواجه شد

SRC
SRC 2

​

آخرین ویرایش:
باااااا اینجا تا 3 سال پیش EA بی همه چیز روزگار بود الان نوبت ACTi هسن. یزمون من از ACTi بد میگفتم و همه میزدن مارو الان قضیه بر عکسه.منم بخاطر اینکه ینمه جو حسینی طرفداران امسالی Bf3 ژیاد شدن اومدم سمت ACTi تنها نمونه:دی در کل فقط توی مالتی cod همین camper ها بدن؟ الان قبله ی جدید علم همه پیز رو حل کرده؟ دوستان توی بازی های دیگرو توضیح دادن که.هر بازی یروشی داره براش.حالا پون bf میخواد یکار دیگه کنه اون اول بقیه هویج هستن؟bf3 خوب هست قبول ولی دیگه اب و خاک اتیش و باد رو اون درست نکرده. همه جا بوده از قبلشم.

این بزرگ کردن بعدا میخوره تو پرز ادما!از ما گفتن بود:)
این قشنگ تفاوت دو تا مولتی رو بیان میکنه:d
درضمن تو cod برخلاف سایر بازیها هیچ مکانیزمی برای دور زدن کمپر وجود نداره که خب بدیهیه این مسئله ! سازنده ها عمدا این کار رو کردن...
نبینم این تایپیک خاک بخوره
Average Battlefield player vs. average Call of Duty player
Average Battlefield player:
bf3player.jpg

Average Call of Duty player:

​
cod.gif

​
LOLz

من نمیدونم یه سری از حرفا از کجا به وجود میاد !؟ تو رو خدا بحث منطقی کنین ! یکی اومده میگه برتری تو FPS به تخریب پذیریه ! :(( آخه برادر من مگه MW1 یا 2 که 2 تا از برترین FPS های تاریخن تخریب پذیری به اون معنا که شما میگی دارن ؟! مگه Crysis تو بحث تخریب پذیری شاخه یا Killzone ؟! از وقتی EA اومد گوش مردم رو پر کرد از تخریب پذیری با BC2 همه شدن تخریب دوست ! اگه برتری بازی به تخریب پذیریه پس حتما Red Faction 1 بهترین بازیه تاریخه , درسته ؟!
یکی دیگه از دوستان میگه نمیشه کمپر رو دور زد تو COD ! کی همچین چیزی گفته ؟! این فقط در مورد بعضی اوقات صدق میکنه که البته فکر نمیکنم سازنده ها قرار بذارن که برای هر اتاق یا پشت بوم یا ... 4 , 5 تا ورودی بذارن که شما دور بزنی ! تو BF که کمپ کردن 1000 درجه بدتره ! طرف 90 دقیقه هم یه جا وایسه نمیتونی پیداش کنی ! نقشه بزرگه و 1000 تا بوته و خاشاک توشه و تو باید تک تک اینا رو بگردی و حفظ کنی کدومو گشتی ! حالا وای به حال روزی که طرف جاشو عوض کنه و بره یکی از جاهایی که قبلا گشتی ! خود تام و جریه !
این عکسای قشنگتونم واقعا تاثیر گذاره ...

من نمیدونم یه سری از حرفا از کجا به وجود میاد !؟ تو رو خدا بحث منطقی کنین ! یکی اومده میگه برتری تو FPS به تخریب پذیریه ! :(( آخه برادر من مگه MW1 یا 2 که 2 تا از برترین FPS های تاریخن تخریب پذیری به اون معنا که شما میگی دارن ؟! مگه Crysis تو بحث تخریب پذیری شاخه یا Killzone ؟! از وقتی EA اومد گوش مردم رو پر کرد از تخریب پذیری با BC2 همه شدن تخریب دوست ! اگه برتری بازی به تخریب پذیریه پس حتما Red Faction 1 بهترین بازیه تاریخه , درسته ؟!
یکی دیگه از دوستان میگه نمیشه کمپر رو دور زد تو COD ! کی همچین چیزی گفته ؟! این فقط در مورد بعضی اوقات صدق میکنه که البته فکر نمیکنم سازنده ها قرار بذارن که برای هر اتاق یا پشت بوم یا ... 4 , 5 تا ورودی بذارن که شما دور بزنی ! تو BF که کمپ کردن 1000 درجه بدتره ! طرف 90 دقیقه هم یه جا وایسه نمیتونی پیداش کنی ! نقشه بزرگه و 1000 تا بوته و خاشاک توشه و تو باید تک تک اینا رو بگردی و حفظ کنی کدومو گشتی ! حالا وای به حال روزی که طرف جاشو عوض کنه و بره یکی از جاهایی که قبلا گشتی ! خود تام و جریه !
نه برتری بازی به مپ 2*2 و 60 فریم بودنشه
هموجوری که 60 فریم بودن COD یه مزیته!تخریب پذیری هم مزیته!
بخش مولتی COD هیچی نداره!
سری بتلفید تمرکزش روی مولتی هست
من امروز BF2 بازی میکردم امکاناتش قابل قیاس با COD نیس
از کمپر و GL هم توش خبری نیس!
یا بچه های 10 تا 12 ساله که 90% بازیباز های COD هستن
تو Bf شما کمپ کنی فایده نداره ممکنه 2 ساعت یه جا بین بوته ها باشی کسی رد نشه! چون مپش بزرگه ولی تو COD چی؟تو هر جا کمپ کنی دقیقه ای 10 نفر از جلوت رد میشن
هارد کور که باشه واویلاس دیگه!
واقعا مستفیض گشتیم مپ بزرگ عیب به حساب میاد اونوقت مپ Rust مپ خوبی هست=)) 16 نفر تو این مپ یعنی مولتی=))

نه برتری بازی به مپ 2*2 و 60 فریم بودنشه
هموجوری که 60 فریم بودن COD یه مزیته!تخریب پذیری هم مزیته!
بخش مولتی COD هیچی نداره!
سری بتلفید تمرکزش روی مولتی هست
من امروز BF2 بازی میکردم امکاناتش قابل قیاس با COD نیس
از کمپر و GL هم توش خبری نیس!
یا بچه های 10 تا 12 ساله که 90% بازیباز های COD هستن
تو Bf شما کمپ کنی فایده نداره ممکنه 2 ساعت یه جا بین بوته ها باشی کسی رد نشه! چون مپش بزرگه ولی تو COD چی؟تو هر جا کمپ کنی دقیقه ای 10 نفر از جلوت رد میشن
هارد کور که باشه واویلاس دیگه!
واقعا مستفیض گشتیم مپ بزرگ عیب به حساب میاد اونوقت مپ Rust مپ خوبی هست=)) 16 نفر تو این مپ یعنی مولتی=))
تخریب پذیری که توی bf هست فرق میکنه با یه اسلحه کل محیطو میشه تخریب کرد . bf باید بدن به کارگرا روش های خراب کردن دیوار به وسیله اسلحه رو یاد یگیرن=))

عزیز من اول مقداری فکر کن ببین مفهوم جمله من کنایی بوده یا نه ، بعد پست بده. منظور من اینه که تو COD سازنده ها هیچ مکانیزمی برای خلاص شدن از شر کمپرها ایجاد نکردن. بعد اگه به حرف شما بود که امروز باید BF رو به عنوان BATTLE CAMPER میشناختن ولی میبینی که کسی حوصلش رو نداره که یه ساعت وقتشو هدر بده که شاید یه نفر از جلوش رد بشه. اینجا بحث احتمال و تخیل نیست، بحث قطعیت و سندیته.

من نمیدونم یه سری از حرفا از کجا به وجود میاد !؟ تو رو خدا بحث منطقی کنین !
با بقیه بحث ها کاری ندارم و نمی خوام هم وارد شم چون دیگه واقعا حوصلشو ندارم اما این تیکه که قرمز کردم خدا بود. :| دیگ به دیگ میگه روت سیاه :|

با بقیه بحث ها کاری ندارم و نمی خوام هم وارد شم چون دیگه واقعا حوصلشو ندارم اما این تیکه که قرمز کردم خدا بود. :| دیگ به دیگ میگه روت سیاه :|
تو باز گیر دادی به ما ؟! :d بی خیال ما شو ! :d آخه من چه حرف غیر منطقی زدم ؟! من هیچوقت نگفتم مثلا داستان COD از هیلو بهتره بلکه گفتم به نظر من داستان COD جو جالبتری داره ! حالا فرقش چیه ؟! اینکه من میگم نظر شخصی چون نظر کلی فرق داره و نظر من فقط به درد خودم میخوره اما وقتی یکی از اساتید میاد میگه دلیل برتریه FPS تخریب پذیریه به نظر خودت منطقیه ؟!

دوستان بحثه منطقیتونو ادامه بدین........:d

تازه چیپس آوردم میخوام حال کنم با بحثاتون امشب......... :d :))

چرا واقعا شما هارو acti استخدام نکرده =))

تو باز گیر دادی به ما ؟! :d بی خیال ما شو ! :d آخه من چه حرف غیر منطقی زدم ؟! من هیچوقت نگفتم مثلا داستان COD از هیلو بهتره بلکه گفتم به نظر من داستان COD جو جالبتری داره ! حالا فرقش چیه ؟! اینکه من میگم نظر شخصی چون نظر کلی فرق داره و نظر من فقط به درد خودم میخوره اما وقتی یکی از اساتید میاد میگه دلیل برتریه FPS تخریب پذیریه به نظر خودت منطقیه ؟!
مگه cod هم داستان داره؟!البته bf هم نداره...
یه سناریو در حد یه فیلم هندی/نظامی/کلیشه ای آمریکایی دارن جفتشون در حد همون 5-6 ساعت:دی
و اینکه ما داریم بازی نظامی بازی میکنیم...فوتبال بازی نمیکنیم که تخریب پذیری مهم نیست توش؟
حد اقل باید بتونیم 4 تا لیوان و میز و صندلی رو خورد کنیم...یعنی این حق رو نداریم؟حالا در و دیوار فدا سرشون!

مگه cod هم داستان داره؟!البته bf هم نداره...
یه سناریو در حد یه فیلم هندی/نظامی/کلیشه ای آمریکایی دارن جفتشون در حد همون 5-6 ساعت:دی
و اینکه ما داریم بازی نظامی بازی میکنیم...فوتبال بازی نمیکنیم که تخریب پذیری مهم نیست توش؟
حد اقل باید بتونیم 4 تا لیوان و میز و صندلی رو خورد کنیم...یعنی این حق رو نداریم؟حالا در و دیوار فدا سرشون!

البته تا اونجایی که من بازی کردم COD 4 رو هندونه میشد توش ترکوند! ( مپه Crossfire که دیگه مپه مسابقات هم هست )
مشکل اینجاست که لذت خراب کردن خونه رویه سره یک کمپر تویه BF یک چیزه دیگست... حرص خوردن شما از دست کمپر هایی که یک M16 با Stopping Power و Deep Impact تویه HC میان یک جا میشینن از در و دیوار مردم رو میزنن هم یک چیزه دیگست ( هرچند که باز ProMod بازیه COD 4 یک چیزه دیگست! + من فقط COD 4 بازی کردم چون از لحاظ مسابقاتی حداقل خیلی بهتر است از MW2 + هرکی خواست با من بزنه 1v1 میزنم باهاش مپه Killhouse COD4 مود هم یا ProMod یا HC هر کدوم دوستن داشتین ، خواستین پ.خ بدین اینو گفتم که فکر نکنین من COD باز نیستم)

البته تا اونجایی که من بازی کردم COD 4 رو هندونه میشد توش ترکوند! ( مپه Crossfire که دیگه مپه مسابقات هم هست )
مشکل اینجاست که لذت خراب کردن خونه رویه سره یک کمپر تویه BF یک چیزه دیگست... حرص خوردن شما از دست کمپر هایی که یک M16 با Stopping Power و Deep Impact تویه HC میان یک جا میشینن از در و دیوار مردم رو میزنن هم یک چیزه دیگست ( هرچند که باز ProMod بازیه COD 4 یک چیزه دیگست! + من فقط COD 4 بازی کردم چون از لحاظ مسابقاتی حداقل خیلی بهتر است از MW2 + هرکی خواست با من بزنه 1v1 میزنم باهاش مپه Killhouse COD4 مود هم یا ProMod یا HC هر کدوم دوستن داشتین ، خواستین پ.خ بدین اینو گفتم که فکر نکنین من COD باز نیستم)
mw1 ماله 4 سال پیشه در حالی که چهار سال پیش battlefield یه نسخه داد به اسم vietnam که فوق العاده مزخرف بود در ضمن تو cod 7 اگه بازی کرده باشی تمام وسایل برقی بعد از برخورد تیر جرقه میزنن حالا حتما نباید دیوارا خراب بشن

دوست عزیز میخوای قبول کن میخوای قبول نکن ولی یکی از نکات مهم تو رقابت بازی ها تو گرافیک بازیه وقتی شما یک بازی دانلودی بازی میکنی هرچی گرافیک هنریش بهتر باشه گرافیک بازی بهتره حالا تو یک بازی اول شخص تیر اندازی ملاک تخریب پذیریه
بد کمپانی 2 از هر لحاظ به جز داستان و فروش از بلک اوپس بهتر بود و با این دلیل که جنک های مدرن 3 از نظر گرافیکی تغییری از بلک اوپس نداره و همچنین داستان خوب بلک اوپس هم نداره به نظر من گفتم به نظر من حتی جلوی بد کمپانی 2 هم کم میاره

mw1 ماله 4 سال پیشه در حالی که چهار سال پیش battlefield یه نسخه داد به اسم vietnam که فوق العاده مزخرف بود در ضمن تو cod 7 اگه بازی کرده باشی تمام وسایل برقی بعد از برخورد تیر جرقه میزنن حالا حتما نباید دیوارا خراب بشن

این همه تخریب پذیری هم نگفتیم دیگه...در حد نرمال خوبه!!

الان منظور من رو نفمیدی! تویه COD4 هم اگه تو مپه BroadCast به کامپیوتر ها تیر میزدی جرقه میزد!!! چقدر چیزه عجیبیه!! وااااااااااای! اینکه چزه مشخصیه که اینا Object هستند و ربطی به تخریب پذیری ندارن.( البته تخریب پذیریه ساده ای میتونه توشون وجود داشته باشه مثله همین جرفه زدن یا چند قاچ شدن هندونه ولی اصلا از نظر گرافیکی کاره خاصی نیست ) تخریب پذیری ماله یک Object ثابت هستش مثل بشکه ها یا بلوکه هایه سنگ و دیوار ها و ... که تویه اینکار BF عالی عمل کرده ( من اصلا فنه هیچ کدوم نیستم ، هرچند که COD4 خیلی بیشتر از ممکنه بگم تمامه بازی هایه Multi بازی کردم اما دلیل نمیشه که الکی طرفداری کنم تا جایی که از یک چیز لذت ببرم ازش طرفداری میکنم) تویه COD هم مثلا میبینی یک قسمت دیوار میترکه همش اسکریپت شده است که فکر کنم بهتر از من بدونی. کلا اینو در نظر بگیر تصور کن که یک خونه تویه BF مثله یک هندونه تویه COD میمونه ( یعنی یک Object حسابش کنیم ) دقیقا اون عملی که وقتی به هندونه تیر میزنی میترکه اینم میترکه فرقشون تو اینه که اون هندونه ی و این خونه و مسلما اگه چند آجر دیوار رو یک هندونه فرض کنیم ( که فرض مطمئنن نمیشه ) میتونیم نتیجه بگیریم که تویه COD باید 10 ها هندونه به کار بره که مثلا جایه یک اتاق BF که شاید حالا توش هندونه داشته باشه رو بگیره! ( خیلی مثال ساده ای زدم ) دلیل اینکه بازی با FPS 30 اجرا میشه همینه! این همه Object ( زبان ساده ) که دارایه تخریب پذیریه بالایی در بسیاری از موارد هستند مسلما سنگین تر از 4 تا Object ثابت یا اسکریپت شده ی COD می باشند.حالا بحث بقیه ی موارد گرافیکی بماند...
اون قسمتی که گفتی ویتنام من اصلا اهمیت نمیدم چون فن نیستم که بخوام در موردش بحث کنم و اصولا به دلیل اینکه چیزه زیادی از اون ورژن هم نمیدونم بحث نمی کنم.

والله من نمی فهمم یا بعضی ها این قدر ... هستن که نمی فهمند جای این جا جای این حرفا نیست که تایپیک رو 22 صفحه از حرف های الکیشون پر کردن یا خیلی نوبند!
بس کنید دیگه ناظم خواهشا هر تایپیکی این جور بود ببند راحت شیم از بس از این حرفا دیدیم بالا آوردیم ! خودمون طرفدار هم Bf هستیم هم یه ذره خیلی کم Cod 4 چون خوب بوده یه ذره ! ( لول 50 کردیم ولی ول کردیم ) :d
بس کنید دیگه! والله من نمی دونم !
تا اکتیویژن شما رو داره کم نمی آره!
لا اله اللله !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or