سران جنگ ، شروع درگیری لفظی شدید ما بین روئسای EA و Activision

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال
johnriccitiello.jpg
activision-little-to-no-opportunities-in-social-and-mobile-gaming.jpg

درود .

خبر ساز ترین و پر حاشیه ترین بازیهای سال زا میتوان MW3 و BF3 نامید . اینقدر این دو بازی سر رو صدا کرده اند که به جز طرفداران این دو بازی سران دو شرکت سازنده بازیهای یعنی EA و Activision هم علنن به جان یکدیگر افتاده اند .
جنگ از جایی اغاز شد که اقای Bobby Kotick در مصاحبه ای با سایت CNBC بیان کرد : بازی
BF3 فقط یک عنوان برای PC میباشد که دارای مخاطبین اندک است .
همین جمله باعث شد اقای John Riccitiello نیز در جواب در گفتگویی که با خبرنگار Reuters داشت اذعان کند :

John Riccitiello : کوتیک از ترسش شروع به اطلاعات غلط دادن در مورد BF3 کرده است .
Bobby Kotick : ما فقط سرمان به کار خودمان مشغول است و اینکه کی و چه کسی در بیرون چه میکند برای ما اهمیت ندارد ؛ و این را هم درست نمیبینم که وقتی محصولی به اتمام نرسیده است نظر بدهم ، بازی BF3 را ما فقط بر روی PC دیدیم و کسی فرصت دیدن این بازی بر روی کنسول نداشته است ولی خیلی از مشتریهای ما بازی را بر روی کنسول اجرا کرده اند؛ دوست ندارم تا وقتی BF3 برروی کنسول ندیده ام نظری در مورد این بازی بدهم .

در جواب نیز اقای John Riccitiello پاسخ داد :
این اغاز جنگی است بین من و کوتیک ، و به صراحت میبینم که او BF3 یک تهدید میبینید. در پاییز امسال تایتانها با یکدیگر برخورد خواهند کرد (BF3 و MW3) و انجا خواهیم دید کی موفق است کوتیک با این سخنان میخواهد این پروژه فوقالعاده ای را که ما ساخته ایم را مشکوک جلو دهد و مردم را از ما دور کند اگر فقط توانسته است این حرف درباره بازی ما بزند باید از الان بگویم کارش سخت میباشد چون وقتی این بازی را بروی سه پلتفرم بیاریم خیلی تعجب خواهد کرد . کاملا مطمئن هستیم که بازی BF3 ما در PS3 خیلی بهتر از نسخه 360 انها خواهد بود و نسخه PC ما خیلی فراتر از نسخه PC انان میباشد ( منظور ایشون نسخه کنسولی و PC بازی ما از نسخه کنسولی و PC بازی MW3 بهتر است ) وا گر ایشون به کنفرانس ما امده بود میدید که ما فیلمهای BF3 نسخه 360 و PS3 ان را نشان دادیم و اگر وی فکر میکند انها نسخه PC بودند این واقعا مشکل ایشون است و این تمام حرفی است که میتوانم بزنم .

همانطور که به یاد دارید اقای Bobby Kotick در همایش E3 خواسته بود دموی بازی BF3 را اجرا کند که با مخالفت سران EA مواجه شد

SRC
SRC 2

​

آخرین ویرایش:
آقایون بحث جام جهانی قوتبال بودا ، می پردید به هم هم دیگه رو لت و پار می کردید می گفتید آلمان می بره ولی اسپانیا برد؟ حالا هم این جا این جوریه دارید بقیه رو لت و پار می کنید که COD می زنه BF رو داغون می کنه ولی هنوز هیچ چیز معلوم نیست بذارید بازی بیاد بعد در ضمن اون آقایی که گفتند توی اکثر گیم نتا COD هستش !

من چند تا گیم نت رو دیدم که حتی Cod رو پاک کردن از روی سیستمشون ! وقتی هم ازشون پرسیدی چرا گفتند که کسی اصلا سراغش نمی ره !

دوستان عزیز هر کس توی بازی کردن به یه چیز خاص علاقه داره.
شما نمیتونید بهش گیر بدید که چرا اینطوریه.
شاید یه نفر از گرافیک بالا خوشش بیاد و گیم پلی نچندان خوب یه بازی در مقابل رقیبش براش مهم نباشه.
شاید یه نفر گیم پلی براش مهم باشه.
شاید یه نفر داستان بازی براش مهم باشه.

به هر حال به نظرات شخصی دیگران احترام بزارید و به کسی توهین نکنید.

این دوتا بازی هر کدومشون توی یه چیز بهترن.
bf3 توی گرافیک بهتر از cod عمل کرده.
cod توی گیم پلی بهتر از bf3 عمل کرده.(البته باید تا انتشار بازی صبر کرد و دید چی میشه)
bf3 توی نقشه های بخش online بهتر از cod عمل کرده(بازم بر اساس گزشته بازی میگم)
cod توی داستان بازی بهتر از bf عمل کرده(بازم بر اساس گزشته بازی میگم)

خلاصه هر کدومشون تو یه چیزی تا اینجا بهتر بودن و حالا باید صبر کنیم تا ببینیم توی نسخه جدید چی کار میکنن.
لطفا به عقاید هم دیگه احترام بزارید.
vf3

اصلا گرافیک COD ضعیف داغون ! ولی خرابشم چه کنم ! عمری داریم باهاش سر می کنم ! تو اوج باهاش بودیم ! تو فرود هم (!) باهاشیم ! یا COD
:d
من هم عاشق hour Of Victory هستم یه حس عجیبی بهم میده موقع بازی کردن....
آخه مرد مومن این دلیل بهتر شدن بود؟:d
فعلا که همه سایت ها یه عنوان بهترین شوتر E3 انتخابش کردن حالا هی زور بزنید

من نگفتم بهتره :d
از فن بویی که بگذریم ( نمیشه که :d )
اما من منطمئنم cod هنوز چیزی رو نکرده ! و فعلا نمیشه راجع به چیزی نظر داد باید صبر کرد تا بیان ببینیم کی چی کار می کنه ! ولی خداییش bf3 خوب ظاهر شده
باید صبر کرد !

• Like
Reactions: aliatlas
این دوستانی که طرفدار bf3 هستن هر چی خواستن به cod گفتن.هر چی گفتین قبول. ولی یه چیزی رو نمی فهمم.اینکه مولتی ساخت دایس بهتره و بازیکن های cod نوب تشریف دارن؟یعنی شما میگین این مردمی که توی لایو تعدادشون(واسه cod)از صد هزار تا هیچوقت کمتر نمیشه نوب هستن؟مردم فرق مولتی بهترو نمی فهمن؟ برین ببینین moh بازی کننده هاش به ده هزار تا میرسه بعد این حرفا رو بزنید.

این دوستانی که طرفدار bf3 هستن هر چی خواستن به cod گفتن.هر چی گفتین قبول. ولی یه چیزی رو نمی فهمم.اینکه مولتی ساخت دایس بهتره و بازیکن های cod نوب تشریف دارن؟یعنی شما میگین این مردمی که توی لایو تعدادشون(واسه cod)از صد هزار تا هیچوقت کمتر نمیشه نوب هستن؟مردم فرق مولتی بهترو نمی فهمن؟ برین ببینین moh بازی کننده هاش به ده هزار تا میرسه بعد این حرفا رو بزنید.
همه چی کمیت نیس
بله دقیقا
بازی COD عام پسند هست توش حرفه ای هم هست ولی اکثرا نوب هستن چون بازیش نوب پرور هست
مپ 2*2
انواع و اقسام جاهایی که میشه کمپ کرد بدون اینکه دیده بشی تو هاردکور مد که واویلاس
COD فاکتور هایی داره که باعث میشه این همه بازیکن داشته باشه,بازیش عام پسند هست
تو COD با یه کمپ کردن تو یه گذرگاه که محل عبور بقیه بازیکناس بدون هیچ زحمتی همه رو میکشی و هیجان زیادی بهت میده اینکار,احساس میکنی خیلی بلدی:dکیه که بدش بیاد؟:d
اکثریت گیمرها CaSual هستن اکتی هم میدونه اینا دنبال چی هستن
COD دقیقا چیزی هست که اینا میخوان(شما تو لایو برو اکثرا بچه های تین ایج هستن)

مولتی این قابل مقایسه با سری BF نیس
شما BF2 بازیکن مولتیش 100 تای این میارزه من خودم هر 2 رو بازی کردم حداقل 100 ساعت
از نظر من کمیت دلیل بر کیفیت نیس

همه چی کمیت نیس
بله دقیقا
بازی COD عام پسند هست توش حرفه ای هم هست ولی اکثرا نوب هستن چون بازیش نوب پرور هست
مپ 2*2
انواع و اقسام جاهایی که میشه کمپ کرد بدون اینکه دیده بشی تو هاردکور مد که واویلاس
COD فاکتور هایی داره که باعث میشه این همه بازیکن داشته باشه,بازیش عام پسند هست
تو COD با یه کمپ کردن تو یه گذرگاه که محل عبور بقیه بازیکناس بدون هیچ زحمتی همه رو میکشی و هیجان زیادی بهت میده اینکار,احساس میکنی خیلی بلدی:dکیه که بدش بیاد؟:d
اکثریت گیمرها CaSual هستن اکتی هم میدونه اینا دنبال چی هستن
COD دقیقا چیزی هست که اینا میخوان(شما تو لایو برو اکثرا بچه های تین ایج هستن)

مولتی این قابل مقایسه با سری BF نیس
شما BF2 بازیکن مولتیش 100 تای این میارزه من خودم هر 2 رو بازی کردم حداقل 100 ساعت
از نظر من کمیت دلیل بر کیفیت نیس
ولی به نظر شما عجیب نیست که این مردم چرا اینقدر بازی رو پرستیژ کردن؟ اگه حرف شما درست بود که مردم کژوال هستن اینقدر بازی نمیکردن تا به لول آخر برسن و پرستیژ کنن.
در مورد کمپ کردن هم که تو همه بازی ها هست.تو bc کمتره چون مپ هاش گنده تره(آدم حوصله ش سر میره).پس همه بازی ها جز bc واسه نوب هاس؟

آخرین ویرایش:
ولی به نظر شما عجیب نیست که این مردم چرا اینقدر بازی رو پرستیژ کردن؟ اگه حرف شما درست بود که مردم کژوال هستن اینقدر بازی نمیکردن تا به لول آخر برسن و پرستیژ کنن.
در مورد کمپ کردن هم که تو همه بازی ها هست.تو bc کمتره چون مپ هاش گنده تره(آدم حوصله ش سر میره).پس همه بازی ها جز bc واسه نوب هاس؟
بازیهای دیگه با تاکتیکها منحصر به خودشون سعی میکنن از شر کمپرها خلاص شن !

بازیهای دیگه با تاکتیکها منحصر به خودشون سعی میکنن از شر کمپرها خلاص شن !
من میگم شماها دارید خیلی تند میرید.بازیکن های cod کژوال نیستن(به طور کلی).چون اگه بودن انقدر بازی رو پرستیژ نمی کردن.چون پرستیژ کردن کار آسونی نیست. راستی بازی های دیگه چه جوری از دست کمپر ها خلاص شدن؟
(پرستیژ کردن=تو بازی آنلاین به آخرین لولت برسی بعدش وقتی پرستیژ میکنی همه چی صفر میشه دوباره از اول بازی میکنی.مثلا تو cod bo لول آخر 50 بود و 15 بار میشد پرستیژ کرد)

آخرین ویرایش:
عزیز مولتی bf3هم میاد همه چیز مشخص میشه چی فکر کردین خدایش !!!!
تو بازی که دیگه bf3کاملا شناخته شده هست و برای همه قبول شده b-)
بازی که بیش از 40 تا جایزه برده که فکر کنم یک رکورد تا الان به حساب میاد

عزیز مولتی bf3هم میاد همه چیز مشخص میشه چی فکر کردین خدایش !!!!
تو بازی که دیگه bf3کاملا شناخته شده هست و برای همه قبول شده b-)
بازی که بیش از 40 تا جایزه برده که فکر کنم یک رکورد تا الان به حساب میاد
دوست عزیز من راجع به آینده چیزی نگفتم.حرف شما قبول که با توجه به e3 bf3 از mw3 احتمالا bf3بهتره.ولی شما دوستان به قدری خوشی زده زیر دلتون که هر چی خواستید به cod گفتید. شما از حد گذشتید و من حق cod رو از شما ها پس میگیرم:d
راستی بازی ای که هنوز نیمده جایزه گرفتن براش معنا نداره.میتونید بگید اون ده دقیقه ای که ازش پخش شده جایزه داره.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or