سران جنگ ، شروع درگیری لفظی شدید ما بین روئسای EA و Activision

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال
johnriccitiello.jpg
activision-little-to-no-opportunities-in-social-and-mobile-gaming.jpg

درود .

خبر ساز ترین و پر حاشیه ترین بازیهای سال زا میتوان MW3 و BF3 نامید . اینقدر این دو بازی سر رو صدا کرده اند که به جز طرفداران این دو بازی سران دو شرکت سازنده بازیهای یعنی EA و Activision هم علنن به جان یکدیگر افتاده اند .
جنگ از جایی اغاز شد که اقای Bobby Kotick در مصاحبه ای با سایت CNBC بیان کرد : بازی
BF3 فقط یک عنوان برای PC میباشد که دارای مخاطبین اندک است .
همین جمله باعث شد اقای John Riccitiello نیز در جواب در گفتگویی که با خبرنگار Reuters داشت اذعان کند :

John Riccitiello : کوتیک از ترسش شروع به اطلاعات غلط دادن در مورد BF3 کرده است .
Bobby Kotick : ما فقط سرمان به کار خودمان مشغول است و اینکه کی و چه کسی در بیرون چه میکند برای ما اهمیت ندارد ؛ و این را هم درست نمیبینم که وقتی محصولی به اتمام نرسیده است نظر بدهم ، بازی BF3 را ما فقط بر روی PC دیدیم و کسی فرصت دیدن این بازی بر روی کنسول نداشته است ولی خیلی از مشتریهای ما بازی را بر روی کنسول اجرا کرده اند؛ دوست ندارم تا وقتی BF3 برروی کنسول ندیده ام نظری در مورد این بازی بدهم .

در جواب نیز اقای John Riccitiello پاسخ داد :
این اغاز جنگی است بین من و کوتیک ، و به صراحت میبینم که او BF3 یک تهدید میبینید. در پاییز امسال تایتانها با یکدیگر برخورد خواهند کرد (BF3 و MW3) و انجا خواهیم دید کی موفق است کوتیک با این سخنان میخواهد این پروژه فوقالعاده ای را که ما ساخته ایم را مشکوک جلو دهد و مردم را از ما دور کند اگر فقط توانسته است این حرف درباره بازی ما بزند باید از الان بگویم کارش سخت میباشد چون وقتی این بازی را بروی سه پلتفرم بیاریم خیلی تعجب خواهد کرد . کاملا مطمئن هستیم که بازی BF3 ما در PS3 خیلی بهتر از نسخه 360 انها خواهد بود و نسخه PC ما خیلی فراتر از نسخه PC انان میباشد ( منظور ایشون نسخه کنسولی و PC بازی ما از نسخه کنسولی و PC بازی MW3 بهتر است ) وا گر ایشون به کنفرانس ما امده بود میدید که ما فیلمهای BF3 نسخه 360 و PS3 ان را نشان دادیم و اگر وی فکر میکند انها نسخه PC بودند این واقعا مشکل ایشون است و این تمام حرفی است که میتوانم بزنم .

همانطور که به یاد دارید اقای Bobby Kotick در همایش E3 خواسته بود دموی بازی BF3 را اجرا کند که با مخالفت سران EA مواجه شد

SRC
SRC 2

​

آخرین ویرایش:
من فکر میکنم اینا خودشون این قضیه رو شروع کردن که بین Fan ها دعوا بیفته و ملتو چیز به چیز :دی بگیرن
اگه یادتون باشه چند سال پیش Nvidia و ATI با هم یه همچین درگیریو رقابتی داشتن بعد دستشون رو شد که همش ساختگیه کلی جریمه شدن.
من که اگه مثلا 30-40 دقیقه از یکی از این بازیها مثلا لیک بشه تعجب نمیکنم(مثه هری پاتر (فیلمش) که داستان درست کنن.

• Like
Reactions: Soap McTavish
خيلی جالبه...از يه طرف سران ea و act با هم درگيری پيدا کردن ، از طرفی ديگه فن های 2 گروه اينجا به جون هم افتادند..

بزاريد بازی بياد بعد شاخو شونه بکشيد واسه هم

• Like
Reactions: Soap McTavish
نه چایی یه موقه !! چرا نمیشه ؟ وقتی گرافیک زیاد بالا نباشه و تکسچر ها راحت رندر بشن چرا 60 فریم نده ؟ دلیل اینکه bf 30 فریم داده اینکه گرافیکش باسه خودش هیولای یه و بخاطر بالا بودنش 30 فریم داره می ده ! در ضمن خوب cod بیشتر داده بیرون تا bf
یکی از دلایل موفقیت بازیها یکیشون گرافیک بازی است یعنی در کنار عواملی چون داستان و موسیقی و دیگر المانها اگه بازی گرافیک نداشته باشه یک بعضی از ایرانیها فقط عشض گرافیک هستند ، موفق نمیشه و باید بازی رو گذاشت در کوزه ابشو بخورند!:dشایدم بخواهی دفعه بعد مثالی در رابطه با بازیهایی که گرافیک خوبی نداشتند ولی خوب فروختند و طرفدار دارند بزندید

نگفتم مال بچه هاست...گفتم بچه ها طرف BF نمیرن...خداییش راست میگم...داداش من بچست...
اصلاً نتونست bfbc2 رو بازی کنه...مخش نمیکشید...ولی cod خوراکشه..!:دی
به هر حال نوب جماعت هم عوض میشه...آدمی نوب نمیمیرد...یه روزی درست میشه...حالا میتونه با مهاجرت باشه:دی
پسر عمه ی منم بچست (12 سالشه) اما BC2 رو با 100 تا COD عوض نمیکنه ! هم تو BF هم تو COD هم تو هر بازیه دیگه نوب هست و هرکس میگه درصد نوب ها نسبت به هاردکورها تو COD بیشتر از BF هست معلومه خیلی از دنیای بازی سر در نمیاره و بهتره به کارش ادامه بده !

پسر عمه ی منم بچست (12 سالشه) اما BC2 رو با 100 تا COD عوض نمیکنه ! هم تو BF هم تو COD هم تو هر بازیه دیگه نوب هست و هرکس میگه درصد نوب ها نسبت به هاردکورها تو COD بیشتر از BF هست معلومه خیلی از دنیای بازی سر در نمیاره و بهتره به کارش ادامه بده !
اصلا من و چه به دنیای بازی!!شما pro gamer!..ولی دیگه خواهشاً نگید درصد نوب ها نصب به هاردکورها تو BF بیشتره...!!بخاطر خودتون میگم..فردا پس فردا یه جا میگی بهت میخندن!:دی
درسته تو bfbc2 نوب هست...از نوع کثیفش هم هست که base rape میکنن...ولی خب...خیلی راحت هم کیک میشن...!!!

یکی از دلایل موفقیت بازیها یکیشون گرافیک بازی است یعنی در کنار عواملی چون داستان و موسیقی و دیگر المانها اگه بازی گرافیک نداشته باشه یک بعضی از ایرانیها فقط عشض گرافیک هستند ، موفق نمیشه و باید بازی رو گذاشت در کوزه ابشو بخورند!:dشایدم بخواهی دفعه بعد مثالی در رابطه با بازیهایی که گرافیک خوبی نداشتند ولی خوب فروختند و طرفدار دارند بزندید

تو حالت خوبه ؟ یا کی حرف می زنی ؟؟؟؟ بالاخره طرفت رو مشخص کن ! من که اصلا نمی فهمم چی می گی ! معلومه که گرافیک مهمه ! مگه من گفتم مهم نیست ؟ من می گم گرافیک بالای bf3 این اجازه رو بهش نمی ده که 30 فریم اجرا شه این یعنی قدرت بالای گرافیک ! چی می گی باسه خودت !!!

تا عمر دارم دیگه MW2 رو بازی نمی کنم :d
تو گیم نت مولتی آن شدم ربع ساعته زدم بیرون هر چی مراعاتشون رو می کردی همشون می رفتن پشت این بوته موته ها :)) :))
:d

تو حالت خوبه ؟ یا کی حرف می زنی ؟؟؟؟ بالاخره طرفت رو مشخص کن ! من که اصلا نمی فهمم چی می گی ! معلومه که گرافیک مهمه ! مگه من گفتم مهم نیست ؟ من می گم گرافیک بالای bf3 این اجازه رو بهش نمی ده که 30 فریم اجرا شه این یعنی قدرت بالای گرافیک ! چی می گی باسه خودت !!!
پوریا الان منظورت رو کنسول هست دیگه :d چون که رو pcاصلا مشکلی نداره ودست سازندها باز هست
البته به احتمال زیاد رو کنسول mw3فریم بیشتری میده

شما طرفتو مشخص کن! وقتی ابعضی از ایرانی جماعت گرافیک خور باشه cod موتور گرافیکیش که برای 100 نسل پیشه :d به درد ایرانی جماعت نیخوره چون بازی گرافیک نداره ! موتور گرافیکی bf این اجازه رو میده ولی سازنده ها از این حالت برای کنسولهای نسل فعلی استفاده نمیکنند!دیکی بیبین ! افتاد:d

بعضی از دوستان لطفا دیگه اینقدر تعصب به خرج ندن در مورد دو تا بازی...
بازیها میان و شما 2 تاشون رو هم بازی میکنید دیگه این کارا برای چیه؟؟:d

اولین ادعای CoD فن ها چیه؟ اینه که بازیشون رکورد فروش رو شکسته و خواهد شکست. بنابراین جامعه‌ای که نسخه‌های مختلف CoD رو بازی می‌کنند بسیار بزرگتر از BF هستش. پر واضحه وقتی جامعه بزرگتر باشه به همون اندازه تعداد گیمر های تازه‌کار (اصطلاحاً noob یا newbie) هم بیشتر می‌شه. حالا از گروهی که به قول خودشون سه سال یک بار بازی می‌خرند و تنها بازی هم که می‌کنند CoD هستش و آمار های دیگه هم بگذریم؛ حداقلش اینه! با یه حساب ساده می‌شه به این نتیجه رسید که تعداد noob ها در CoD خیلی بیشتر از BF بوده!
پ.ن: خواهشاً با دقت و تفکر بیشتر پست بدین و فقط محض جواب دادن و کم نیاوردن بحث رو ادامه ندید.

واقعا شانس آوردم که این صفحرو خوندم .
به لطف دوستانِ پرو گیمر و هادرکور و کسانی که با چشم بصیرتی که دارند نوآوری تحول و انقلاب صنعت گیم رو در COD میبین متوجه شدیم این 14-15 سالی که گیم بازی میکردیم کاملا در اشتباه بودیم همینجا از بازیبازهای عزیز عذر میخوایم و ممنونیم که مارو به راه راست هدایت کردن .
جمع میکنیم میریم مِنچ بازی میکنیم که مولتی پلیر 4 نفره FREE FOR ALL هم داره توش خبری از کمپ و چیت و کیل استریک-های آخرالزمانی نیست !

gears of war&halo
welcome to noob club
=((
الان دیگه بچه کوچولو هم وارد کلوپی گیم نتی میشی مثلا میگه فلان بازی شرطی:(این پیشرفت برای صنعت گیم محصوب نمیشه بلکه افت است که این رو هم تو بازیهای COD،CS میشه دید که هر روز هاردکور گری رو به زوال میره و جماعتی میان مرده خوری تو بازیها انجام میدن:(

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or