GT یکی از بهترینها بوده و هست.حالا شما همه بازی رو ول کردی چسبیدی به درختا:laughing: البته من نمیدونم شما با خود درختها مشکل داری یا با دو بعدی بودن درختها. والا تا اونجایی که من یادمه GT1,2 هم درختاش تقریبا سه بعدی بود:laughing:ولی فکر کنم سازنده ها اینقدرا عقلشون برسه که تو نسخه نهایی اونها رو هم درست کنن.
ولی اگه درست نشد یه راه حل داره : شما نمیخواد بازی کنی
متاسفانه ببخشید منم زود قضاوت کردم . از عکسها واقعا قربون این مدیرا همچین قانونی گذاشتن . من همین امروز تو ps3 خودم نه اما رفتم پهلو یکی از آشنایان تو مغازه بازی کردم اصلا با عکس فرق داره . لطفا اگه بازی را انجام دادین نظر بدید .![]()
در مورد محیط بازی بله ولی در مورد خود ماشینها ( که کلآ سبک بازی ماشین رونی هست نه بازدید از محیط ) تفاوت زیادی بین دو بازی وجود داره. شما برو گیم پلی های Gran Turismo رو ببین و با Forza 2 مقایسه کن. میفهمی گرافیک ماشین در کدوم واقعی تر و بهتره.آدم عاقل عکسهارو ببینه میفهمه کهتا اینجا Forza 2 گرافیکش بهتر بوده !
در مورد محیط بازی بله ولی در مورد خود ماشینها ( که کلآ سبک بازی ماشین رونی هست نه بازدید از محیط ) تفاوت زیادی بین دو بازی وجود داره. شما برو گیم پلی های Gran Turismo رو ببین و با Forza 2 مقایسه کن. میفهمی گرافیک ماشین در کدوم واقعی تر و بهتره.
راستی سرعت لودش چقدر کمه ! کف کردم !
خوب اريا جان چيزي كه گفتي درسته ولي خيلي ها مثل من دوست دارن ماشين را از داخل رانندگي كنند تو اينجا ديگه ماشيني ديده نميشه و محيط هست كه خودنمايي ميكنه پس الان كو اون جمال gt5 ?!:biggrin1:
به نظر من محيط و ماشين از نظر گرافيكي هر دو باهم 50 درصد مهم هستند كه تاثير گذاره.
خوب اريا جان چيزي كه گفتي درسته ولي خيلي ها مثل من دوست دارن ماشين را از داخل رانندگي كنند تو اينجا ديگه ماشيني ديده نميشه و محيط هست كه خودنمايي ميكنه پس الان كو اون جمال gt5 ?!:biggrin1:
به نظر من محيط و ماشين از نظر گرافيكي هر دو باهم 50 درصد مهم هستند كه تاثير گذاره.
خب توی کاکپیت که محیط کمتر هم معلوم میشه ! یعنی کمبود کیفیت محیط کمتر به چشم میاد. شما همش داری فرمون و دنده و داشبورد و ... رو نگاه میکنی و محیط در مقابل اینا هیچه !خوب اريا جان چيزي كه گفتي درسته ولي خيلي ها مثل من دوست دارن ماشين را از داخل رانندگي كنند تو اينجا ديگه ماشيني ديده نميشه و محيط هست كه خودنمايي ميكنه پس الان كو اون جمال gt5 ?!:biggrin1:
می دونم offtopic هست ولی جهت اطلاع بر خلاف تبلیغاتی که می کردن گرافیک forza2 از pgr4 بیشتره.
از رو معده خواهشا چیزی رو نگو و دلیل بیار. از جمله دومتم که میشه فهمید که آدم منطقی هستیدر اين كه گرافيك GT5 حرف اول رو ميزنه شكي نيست .
هر كس علاقه ي زيادي به درخت داره ميتونه Crysis بازي كنه.
GOOD LUCK
من منظور شما رو نفهمیدم عکسا خوب بود ولی بازی بد بود یا عکسا بد بود بازی خوب؟
لازم به دليل نيست , ديگران به اندازه ي كافي دليل آوردن , شما اگه اين دمو را نديدين بهتره ببينيد و اينم ميشه روشن ترين دليل براي شما كه كدام بازي گرافيكش بيشتر هست.از رو معده خواهشا چیزی رو نگو و دلیل بیار. از جمله دومتم که میشه فهمید که آدم منطقی هستی
~ چون پست دومت بود فقط بهت تذكر دادم، سعي كن ديگه اينجوري پست ندي! چون اينجا بيشتر از همه چيز احترام بهم مهمه ~