سرانجام دموی قابل بازی GT5 Prolouge بر روی PSN قرار گرفت !!

• Thread starter Thread starter QuinT
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

QuinT

کاربر سایت
خب بالاخره زمانش فرا رسید :love: ....
دموی این بازی هم اکنون بر روی PSN ( ژاپن ) قرار دارد . حجم این دمو 736 MB میباشد . ( پیشنهاد میکنم کسانی که PS3 دارند سریعا این دمو را دانلود کنند )

02d.jpg

موفق باشید .
مهدی ...

آخرین ویرایش:
اگه با من بودی اين رو که مزخرف ... گفت (آره دقيقاً همونی که جا خالی رو حدس زدی درسته!!)
اگه هم با من نبودی که هيچی ديگه ، ولی اگه بودی ياد بگير درست حرف زدن رو بعدشم با اين سنت بدون که به خاطر اينکه من به يه بازی گفتم کيفيت خوبی نداشته نيای و توهين رو شروع نکنی! 2 صفحه پيش نع حرف زدنت هست ديگه
ضمناً من اگه اون حرف رو زدم به خاطر همون عکس هايی بود که gamerysde سريع گزاشته بود و نگاه کردم و ديدم اصلاً شبيه عکس هايی که منتشر ميشد از بازی نيست
خوب واقعنا هم نبود ، خودت هم نگاه ميکردی همين نظر رو داشتی , درسته بازی خوب بوده بازم و شايد از خيلی عنوان های racing ديگه جلوتر امّا انصافاً چيزايی که من ما داريم ميبينم و خودت هم گفتی در حد چيز هايی که از بازی منتشر ميکردند نبوده!
به هر حال انتظار ما خيلی از اين بازی بالا رفته بود
ولی به هر حال تو دمو رو بازی کردی و ميتونی بهتر نظر بدی ديگه
thatset

( اینا که گفتن 10 درصد و ... کاملا مذخرف گفتن ... )

کنترل ماشین خیلی به واقعیت نزدیکه ... و کلا سخته و خیلی دقیق و حساب شده باید رانندگی کنید . البته برای کنترل ماشین Option های زیادی وجود داره که میتونید تنظیم کنید ...

با سلام
نیما جان اگر ممکنه چند تا از Option ها را برامون بذار تا ببنیم که چه چیز هایی هستند.
لاجیتک یک فرمون داره به نام G25 که می شه گفت تقریبا کامل ترین فرمون ساخته شده برای کامپیوتر است. یکی از قابلیت های بسیار کامل اون هم میزان گردش 900 درجه اون یعنی یک دور و نیم به هر طرف است، نکته جالب اینه که این فرمون به PS2 هم وصل می شده و خواهد شد. البته از همه مهمتر این فرمون به PS3 نیز متصل می شود. بنابراین تمامی دوستداران سری GT می توانند از این فرمان بهترین استفاده را ببرند.( حال من چی کار کنم :drooling: ای بابا)

4.jpg

اگر هم امکان داره این فیلم رو ببینید:
(GTHD به همراه G25 در مرحله مربوط به Drift)
http://youtube.com/watch?v=fznVmjjgVxI

با تشکر

با تشكر از نيماجان در مورد توضيحات خوبشون. من خواستم براي بعضي قسمتهاشون يكم مطالبي رو اضافه كنم.
تماشاگران 2 بعدی هستن ، ولی فاصلشون با پیست زیاده و موضوع آزار دهنده ای نیست ، ضمنا با اینکه دو بعدی هستن ولی Texture مناسبی دارن و خوب طراحی شدن .
اگه اشتباه نكرده باشم پيست اين دمو بايد 100 درصد Suzuka باشه درسته؟ خب تو اين پيست سكوها با مسير فاصله زيادي داره و اصولا نميشه اين مسير رو با يك مسير جاده اي كه در اون تماشاگرها نزديك مسير مسابقه هستن مقايسه كرد. پس نميشه گفت كه چون تو اين پست تماشاگرها چون بدليل فاصله بالا 2D طراحي شدن در تمام مسيرهاي اين بازي همون 2D قراردارن. بنظرم براي مسيرهايي كه فاصله پيست تا سكو كم هست تماشاگرها بايد 3D باشن.
بقیه اجسام و Object های محیط بازی مثل درخت ها ، بلوک های کنار پیست و ... همگی 3 بعدی هستن .
فكر كنم بلاخره حرفم درست دراومده باشه. البته خب اين مساله يك امر كاملا روشني بودش.
در این Demo هفت ماشین وجود داره که 3 تاش قفله و روی یدونه از اونایی که قفله هم چادر کشیده نوشته Coming Soon . حالا زیاد بازی نکردم ببینم چطوری میشه Unlock کرد ...
فقط هم 1 پیست توی Demo وجود داره
البته همونطور كه قبلا اشاره كردم طبق منابع نزديك تعداد ماشينها 16 و تعداد پيستها 3 تا هست و من حدس ميزنم اين تعداد كم تنها براي ژاپن باشه البته فعلا!! و ممكنه يك System Update براي اين منطقه درنظر گرفته شده باشه كه بعدها هم ماشينهاي اضافه شونده به همراه مراحل ديگه از طريق يك Patch افزوده بشه . فكر كنم نسخه US و EU اين دمو حتما كامل باشه.
موفق باشيد

آخرین ویرایش:
اگه با من بودی اين رو که مزخرف ... گفت (آره دقيقاً همونی که جا خالی رو حدس زدی درسته!!)
اگه هم با من نبودی که هيچی ديگه ، ولی اگه بودی ياد بگير درست حرف زدن رو بعدشم با اين سنت بدون که به خاطر اينکه من به يه بازی گفتم کيفيت خوبی نداشته نيای و توهين رو شروع نکنی! 2 صفحه پيش نع حرف زدنت هست ديگه
ضمناً من اگه اون حرف رو زدم به خاطر همون عکس هايی بود که gamerysde سريع گزاشته بود و نگاه کردم و ديدم اصلاً شبيه عکس هايی که منتشر ميشد از بازی نيست
خوب واقعنا هم نبود ، خودت هم نگاه ميکردی همين نظر رو داشتی , درسته بازی خوب بوده بازم و شايد از خيلی عنوان های racing ديگه جلوتر امّا انصافاً چيزايی که من ما داريم ميبينم و خودت هم گفتی در حد چيز هايی که از بازی منتشر ميکردند نبوده!
به هر حال انتظار ما خيلی از اين بازی بالا رفته بود
ولی به هر حال تو دمو رو بازی کردی و ميتونی بهتر نظر بدی ديگه
thatset

ببین پسر خوب ، تو توی اون پستت نوشتی که ملت اینو بازی کردن و گفتن اصلا اونی که نشون دادن نبوده و 10 درصدش بوده ، منم گفتم که این ملتی که تو ازشون نقل قول کردی مذخرف گفتن .
واسمم فرقی نداره که کی جزء این ملت بوده ، اصلا تو بگو سازنده GT5 خودش جزء اینا بوده و این حرف رو زده ، بازم میگم مذخرف گفته ... چون من تک تک تریلرهاشو دیدم ، الانم بازی کردم .
دقیقا همون بود ، حالا میخواد عالی باشه یا اینکه افتضاح باشه .

الان روشن شد ؟!

راستی اون جمله اولت هم نفهمیدم چی میگی ... جاخالی رو هم تشخیص ندادم . سعی کن جاخالی رو پر کنی ...

thatset ( بابا خارجی )

با سلام
نیما جان اگر ممکنه چند تا از Option ها را برامون بذار تا ببنیم که چه چیز هایی هستند.
لاجیتک یک فرمون داره به نام G25 که می شه گفت تقریبا کامل ترین فرمون ساخته شده برای کامپیوتر است. یکی از قابلیت های بسیار کامل اون هم میزان گردش 900 درجه اون یعنی یک دور و نیم به هر طرف است، نکته جالب اینه که این فرمون به PS2 هم وصل می شده و خواهد شد. البته از همه مهمتر این فرمون به PS3 نیز متصل می شود. بنابراین تمامی دوستداران سری GT می توانند از این فرمان بهترین استفاده را ببرند.( حال من چی کار کنم :drooling: ای بابا)

4.jpg

اگر هم امکان داره این فیلم رو ببینید:
(GTHD به همراه G25 در مرحله مربوط به Drift)
http://youtube.com/watch?v=fznVmjjgVxI

با تشکر

امیر جان اگه ژاپنی بلد بودم حتما میذاشتم :biggrin1: فقط یه موردش رو فهمیدم که نوع لاستیک بود ...

البته همونطور كه قبلا اشاره كردم طبق منابع نزديك تعداد ماشينها 16 و تعداد پيستها 3 تا هست و من حدس ميزنم اين تعداد كم تنها براي ژاپن باشه البته فعلا!! و ممكنه يك System Update براي اين منطقه درنظر گرفته شده باشه كه بعدها هم ماشينهاي اضافه شونده به همراه مراحل ديگه از طريق يك Patch افزوده بشه . فكر كنم نسخه US و EU اين دمو حتما كامل باشه.
موفق باشيد

شما یه چیزی رو دقت نکردی ...

GT5 Prolouge یک نسخه ابتدایی و کوچکتر از GT5 اصلی هست .

حالا اینی که الان توی Store ژاپن اومده و چند روز دیگه برای US میاد ، یک دمو و نسخه نمایشی از GT5 Prologue هست که از نسخه کامل GT5 Prologue محدودتره .

اون 16 تا ماشین و 3 تا پیست مربوط به نسخه کامل Prologue هست ، که احتمالا December عرضه میشه ...

GT5 اصلی هم که بسیار گسترده تر هست یه زمانی از 2008 منتشر میشه .

راجع به AA گفتم ، 2x برای کنسولها اصلا بد نیست ، بازیهای کمی هستن که 4x باشن ... Aliasing تو این بازی اصلا آزار دهنده نیست .

امتیاز هم من منتقد نیستم که امتیاز بدم ، اگر هم بودم به Demo امتیاز نمیدادم ، چون غیر از گرافیک چیزه دیگه ای رو نمیشه سنجید ، تازه اونم نه 100 درصد .

ولی خب اگه نظر شخصی رو میخوای توی بازیهای Racing از لحاظ گرافیک کم بخوای بدی 9 . ولی 10 حقشه ، شاید نداشتن Damage از امتیازش کم کنه ... نمیدونم .

البته 2x داريم تا 2x به موتور بازي و نحوه ي استفاده هم خيلي مهمه مثلا fear روي 8xs(super)
بازم لبه ها ازار دهنده بود كه توي اپديتاش درست شد

اون دوستانی که دارن این بازی رو دانلود میکنن یا دانلود کردن ، اگه میتونن لینکشو بزارن تا با Pc دانلودش کنیم.
Ps3 حیفه این همه مدت روشن بمونه واسه دانلود.

جدا Pgr4 تماشاگرا هم هوش مصنوعی داشتن ؟؟

خب تو Gt4 هم هوش مصنوعی داشتن .. خبرنگارا که میومدن عکس بگیرن ، ماشین میرفت طرفشون سریع قایم میشدن تصادف نکنن !

Mass Effect اگه روي يك DVD هست شما مطمئن باش گيم پلي و داستان كوتاهي داره

لزوما رابطه‌ای بین زمان گیم‌پلی (یا تعداد مراحل) و حجم فیزیکی بازی نیست. سازنده‌ی کرایسیس می‌تونه 1000 ساعت گیم‌پلی رو در غالب 1000 مرحله برات توی یه تیکه جنگل طراحی کنه.

تو وقتی با کمبود حجم مواجه می‌شی که تعداد تکسچرها و آب‌جکت‌ها و بعضی چیزای دیگه‌ت زیاد باشه. ربطی به زمان گیم‌پلی و تعداد مراحل نداره.

شما یه چیزی رو دقت نکردی ...

GT5 Prolouge یک نسخه ابتدایی و کوچکتر از GT5 اصلی هست .

حالا اینی که الان توی Store ژاپن اومده و چند روز دیگه برای US میاد ، یک دمو و نسخه نمایشی از GT5 Prologue هست که از نسخه کامل GT5 Prologue محدودتره .

اون 16 تا ماشین و 3 تا پیست مربوط به نسخه کامل Prologue هست ، که احتمالا December عرضه میشه ...

GT5 اصلی هم که بسیار گسترده تر هست یه زمانی از 2008 منتشر میشه .

نيما من به اين مسائل واقفم و اطلاع دارم. بنظر من اين نسخه Pre-Alpha قبل از نسخه ي اصلي Prologue هست (همونطور كه خودت گفتي) كه در نمايشگاه Tokyo Motor Show ميخواد قرار بگيره يعني دو سه روز ديگه. ولي مساله اي كه براي جالبه Downloadable همون ماشينه كه گفتي Cooming Soon هست باشه كه البته شايد اين كارهم دلايل خودش رو داشته باشه

بلاخره من هم موفق شدم ;) این دمو رو بازی کنم واقعا کنترل بازی عالی هست
گرافیک هم چیزی کم نداشت بهترین گرافیک race هارو داره (تا به امروز)
ولی نداشتن damage شاید از طبیعی بودن بازی کم کنه
ولی خوب من gt باز نیستم . ولی ازین سری می خوام شروع کنم
:)

:((:((:((
ببینید اوضاع چقدر خراب شده که بحث دموی قابل بازی GT5 به
جنگ کنسول ها داره ختم میشه!!!!!!!!
-------------------------------------------------

trancearena جان من منظورتو نمیفهمم.
اگه امکانش هست چند ابهام دارم که لطف کنی برام توضیح بدی ممنون میشم.
اگر جایی سوتی دادم شما بزار به حساب اطلاعات کم من که واقعا کم هم هست.
مثلا چرا توی عکس هایی که از فورزا گذاشتی تایمر و ..... نیست . ( نم دونم اصطلاحا
چی بهش می گفتن فکر کنم میگفتن HUD /:) )
منظور شما از این مقایسه ها اینه که درخت های کنار پیست GT دو بعدی هستن؟
چرا در فورزا سکو ها خالی از تماشاگر هستند؟
توی هیچ کدام از عکس هایی که از دو بازی گذاشتید من کسی رو کنار پیست ندیدم
که بشه در مورد 2D یا 3D بودنشون قضاوت کرد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or