خوب این موضوع که همیشه تو این بازی بوده.NFS که بازی نمی کنی.فکر نکنم طرف حتی GT4 رو هم بازی کرده باشه!!No sense of speed whatsoever, hurtling along at a supposed 180kph feels more like 30mph.
طرف اصل فنبوی بازی رو بجا آورده.من این دمو رو بازی نکردم ولی تا اونجا که تریلر ها رو دیدم صدا در حداکثر خودش بود.دیگه چی می خواد مگه از این نسل؟!!Sound was also lacking compared to what we've come to expect from a racing game now
نظر خاصی در این باره ندارم شاید درست گفته باشه چون خود سازندگان بازی هم با اعتماد به نفس کامل از AI بازی حرف نمی زنند.And the A.I? My god, after coming off PGR4 and being rammed off the road, and even seeing the A.I attempting to overtake each other, even skidding out in normal conditions/losing control in wet weather, watching GT's A.I just drive in a straight line is truly horrible.
من تماشاگرایی که روی سکوها نشستن گفتم! شاید تو بازی اصلی یه چند تا هم کنار پیست گزاشتنتماشگران حتی توی GTHD هم سه بعدی بودن ، و Detail بالایی هم داشتن ...
آقای Trancearena این لینک هایی که گذاشتی باز نمیشه ، لطف کن لینک غیر مستقیم بده ....
من قبلا PS3 داشتم و GT HD رو هم كه Basically اين بازي GT4 بود رو بازي كردم.(تا موقعي كه خود بازي بود چرا عكس و تريلر!!) من تنها چيزي كه بنظرم در اين بازي دوبعدي بنظر ميرسيد نماي خيلي دور بود كه انصافا هم خيلي عالي بود. ولي من آبجكتهاي نزديك رو هرچه قدر كه چك ميكردم 3D بودن.(در مورد هوش مصنوعي تماشاگرها اتفاقا تو اين نسخه با نزديك شدن شما به محل قرارگيريشون اونها ميومدن نزديك جاده و مثل GT4 بي حركت نبودن) واقعا ببخشيد اگر شما باور نداري فكر كنم اينجا يك 10 20 نفري اين دمو رو بازي كردن و شما ميتوني از اونها بپرسي. من هم فكر نكنم از اين بابت Prologue نسبت به شماره قبلي پسرفت داشته باشه. ولي اگه شما منظورتون آبجكتهاي دور باشه خب كمي حرفتون صحيح هست و من هم ميپذيرم( البته فقط در مورد سري هاي قبلي نه GT HD و احتمالا به بعد). يك نكته ي رو ميخوام بگم و اون اينه كه من هم مثل شما تصورم بر اين بود كه در نسخه hd مثل ساير نسخه هاي قبلي پيست بطور كامل 3D نباشه ولي جواب اين سوالمو يك نما از حالت replay داد. تو اين نما دوربين از نماي خيلي بالا پيست رو نشون ميداد و من به شخصه ديدم بيشتر اون آبجكتهايي رو كه تصور ميكردم دو بعدي هستن بصورت سه بعدي طراحي شده بود حتي اون تماشاگرهايي كه رو تپه ايستاده بودن.ببین سعید جان کسی نمیخواد اینجا دبه در بیاره! خوب مگه شما یا خیلی های دیگه که این بازی رو به حد جنون بزرگ کردین این بازی رو انجام دادین؟ منم فقط نظرم در مورد گرافیک این بازی بود که تو تریلر ها و عکسایی که از بازی منتشر شده گفتم! اگه در مورد دو بعدی بودن تماشاگرا و درختها و بیشتر آبجکتها (نه همشون که نزدیک پیست هستند) شک داری برو یه باره دیگه عکسها و ترایلر ها رو مرور کن.
Trancearena جان. شما دندون رو جيگر بزار!! خوشبختانه كه دمو عرضه شده و دوستان هم كه دارن دانلود ميكننش. فكر نكنم ديگه بشه اصل خود بازي رو انكار كرد ولي بنظرم از يك عكس و تريلر در مورد جزئيات صحبت كردن يكم نادرست باشهمن تماشاگرایی که روی سکوها نشستن گفتم! شاید تو بازی اصلی یه چند تا هم کنار پیست گزاشتن
خوب پس خوبه که خودتون آخرش اشاره کردین که اگر جایی از صحبتام اشتباه هست حتما علمم در اون زمینه کم بوده چون مثلا این پست قبلی شما شامل همین موضوع می شد.من فن بوي نيستم و حرفهام منطقي هست , گر چه هيچ مشكلي ندارم بگم از دوستداران خانواده ي PlayStation هستم اما اين باعث نميشه بدون منطق حرف بزنم , اگه حرفم جايي اشتباه هست حتما علمش رو نداشتم .
ببین ترایلر گیم پلی بازی هستش! کاملآ واضحه که بیشتر آبجکت ها دو بعدین در مورد درختها و تماشاگرایی که رو سکو نشستن شک نکن که دو بعدین! دیگه این یه چیز کاملآ مشخص!من قبلا PS3 داشتم و GT HD رو هم كه Basically اين بازي GT4 بود رو بازي كردم.(تا موقعي كه خود بازي بود چرا عكس و تريلر!!) من تنها چيزي كه بنظرم در اين بازي دوبعدي بنظر ميرسيد نماي خيلي دور بود كه انصافا هم خيلي عالي بود. ولي من آبجكتهاي نزديك رو هرچه قدر كه چك ميكردم 3D بودن.(در مورد هوش مصنوعي تماشاگرها اتفاقا تو اين نسخه با نزديك شدن شما به محل قرارگيريشون اونها ميومدن نزديك جاده و مثل GT4 بي حركت نبودن) واقعا ببخشيد اگر شما باور نداري فكر كنم اينجا يك 10 20 نفري اين دمو رو بازي كردن و شما ميتوني از اونها بپرسي. من هم فكر نكنم از اين بابت Prologue نسبت به شماره قبلي پسرفت داشته باشه. ولي اگه شما منظورتون آبجكتهاي دور باشه خب كمي حرفتون صحيح هست و من هم ميپذيرم( البته فقط در مورد سري هاي قبلي نه GT HD). يك نكته ي رو ميخوام بگم و اون اينه كه من هم مثل شما تصورم بر اين بود كه در نسخه hd مثل ساير نسخه هاي قبلي پيست بطور كامل 3D نباشه ولي جواب اين سوالمو يك نما از حالت replay داد. تو اين نما دوربين از نماي خيلي بالا پيست رو نشون ميداد و من به شخصه ديدم بيشتر اون آبجكتهايي رو كه تصور ميكردم دو بعدي هستن بصورت سه بعدي طراحي شده بود حتي اون تماشاگرهايي كه رو تپه ايستاده بودن.
اما در مورد Prologue من تنها ميگم بزاريد دوستاني كه اين دمو رو دانلود كردن بيان و نظرشونو بيان كنن.
لطفا راجع به GT5 صحبت کنید ، بازیهای شاخ رو ول کنید ... ( من نمیدونم چرا همیشه باید این بحث ها پیش بیاد !)
بالاخره Download تموم شد و بازی کردم ...
بازی دقیقا از لحاظ گرافیکی همونیه که تا حالا توی عکس ها و تریلرها دیدید ( اینا که گفتن 10 درصد و ... کاملا مذخرف گفتن ... )
AA در این بازی 2x هست ، البته هیچ کی انتظار نداشت که 8x یا 16x باشه ، ولی خب اگه 4x بود بهتر بود .
البته اکثر بازیهای کنسول های نسل جدید AA شون 2x هست ، ولی خب تا 4x هم میشه روی این کنسولها AA داشت ، که بستگی به Performance و Frame Rate بازی داره . مثلا Virtua Tennis 3 جزء 4x هاست .
با توجه به اینکه این بازی با رزولوشن 1080p و 60 fps اجرا میشه بنابراین 2x AA کاملا قابل قبول هست .
تماشاگران 2 بعدی هستن ، ولی فاصلشون با پیست زیاده و موضوع آزار دهنده ای نیست ، ضمنا با اینکه دو بعدی هستن ولی Texture مناسبی دارن و خوب طراحی شدن .
بقیه اجسام و Object های محیط بازی مثل درخت ها ، بلوک های کنار پیست و ... همگی 3 بعدی هستن .
همونطور که اشکان گفت ، بازی از نمای داخل ماشین فوق العاده ست ...
بازی Damage نداره ... فکر نمیکنم توی نسخه نهایی هم Damage وجود داشته باشه .
کنترل ماشین خیلی به واقعیت نزدیکه ... و کلا سخته و خیلی دقیق و حساب شده باید رانندگی کنید . البته برای کنترل ماشین Option های زیادی وجود داره که میتونید تنظیم کنید ...
در این Demo هفت ماشین وجود داره که 3 تاش قفله و روی یدون از اونایی که قفله هم چادر کشیده نوشته Coming Soon . حلا زیاد بازی نکردم ببینم چطوری میشه Unlock کرد ...
فقط هم 1 پیست توی Demo وجود داره .
چون از Store ژاپن دانلود شده زبونش ژاپنیه و منوها گنگه ... 5 روز دیگه توی Store امریکا و اروپا هم میاد و راحت میشیم .
به PSN هم وصل میشه ولی چون زبونش ژاپنیه من نفهمیدم به چه منظور ...
اخرش نشه مثل forza2 که این همه به AA ش گیر دادن!
نیما من قبولت دارم از 10 چه امتیازی رو بهش میدی؟!