آقا شما یه کاری کن ... مطمئنا با توجه به این پست ها و عکسهایی که گذاشتی مشخصه که عقیده داری که Forza 2 از لحاظ گرافیکی سرتره ... ( من حتی توی این عکسها هم به این نتیجه نرسیدم ) .
حالا من یه پیشنهاد دارم که کاملا هم جدی و بدون تعارف میگم ، من هم PS3 دارم و هم 360 ، خوشحال میشم که شما تشریف بیارید اینجا و با هم جفت این بازیها رو مقایسه کنیم .
اگه باز هم همین عقیده رو داشتید ..... هر چی شما میگی قبول .
از بچه ها هر کسی که با Trancearena هم عقیده ست قدمش روی چشم . ( بخدا کاملا جدی میگم ، شوخی نگیرید )
این عکس هم که درخت ها دوبعدی هستن نمیدونم از کجا اومده ؟! چون اینی که من دارم بازی میکنم اصلا همچین دوربینی نداره ! Dodge Viper هم موجود نیست !
اینی که من دارم میبینم 3 بعدیه ، حالا اگه کورم خب بحثش جداست ..
امیدوارم دعوتم رو قبول کنی ...
تو رو خدا تا از نزدیک ندیدید بازی رو اینقدر توی سایتها دنبال عکس و نوشته و امتیاز نچرخید ...
نیازی به این کار نیست! یعنی اصلا مهم نیست!
زیاد جالب بنظر نمیرسه که شما بخوای این موضوع رو کشش بدی و حرف خودت رو به کرسی بشونی.
برای منم مهم نیست که بخاطرش وقت بزارم و عکس از gt پیدا کنم و بزارم! این لینک هم دم دست بود که برات گزاشتم.
ببین از این سه حالت خارج نیست :
1- یا تشخیص 2D با 3D برای شما سخته (که بعید بنظر میرسه)
2- یا این دمویی که شما بازی کردی با بقیه دمو ها فرق میکنه!!
3- یا اینکه خودتم میدونی ولی نمیخوای قبول کنی
اون عکسی هم که گذاشتم مربوط به ترایلر همین بازی
دیگه تو این عکس کاملآ مشخص که درختها دو بعدین:
http://images.gamersyde.com/gallery/public/6778/1316_0020.jpg
دیگه تو هر سایتی که بری اکثرآ متوجه این موضوع شدند lots of 2D Layer and trees
در مورد اون عکسای مقایسه هم منظورم این نبود که Forza 2 بهتره یا GT5 فقط میخواستم از یه نمای کلی تفاوتشون رو نشون بدم که خوب مشخص که توی بعضی موارد مثل نورپردازی و مدل ماشینها GT5 بهتره ولی در بقیه موارد Forza 2 برتری داره! از لحاظ فنی هم تا اهل فن در موردش نظر ندن نمیشه گفت کدوم بهتره.
امیدوارم این بار دیگه متوجه شده باشی
یه سوال ! این مشکل عجیب آینه توی این دمو حل شده یا نه ؟! همین که توی آینه همه چیز رو مربع مربع نشون میده.
بله حل شده یعنی خیلی بهتر شده