سایت تیزر Kojima اطلاعات جدیدی رو فاش کرد!

mohsen.rajabi

کاربر سایت
1118opd.jpg

امروز سایت تیزر کوجیما که چند روز پیش راه افتاده یک شمارش گر معکوس زمان رو نشون می ده و مشخص هستش که 4 روز دیگه این پروژه جدید Kojima اعلام میشه! یک چیز جالب دیگه این هستش که وقتی که رعد و برق میزنه عدد 5 روی صفحه نمایش داده میشه! به نظر می رسه که پروژه بعدی کوجیما Metal Gear Solid 5 یا شایدم یک s بزرگ باشه! به هر حال همه چیز از این کوجیما بر میاد! به هر حال باید 4 روز دیگه صبر کرد و دید که چی میشه!

این کوجیما هم خوب بلده ملت رو بزاره سر کار : دی

خب کیوان تاپیک یه خبر که 23 صفحه بره جلو همش که اطلاعات نمیشه ! من خودم همون صفحه های اول یه پست زدم و بس !
بابا اینهمه پست الکی برا چیه ؟ (اگه این باشه من خودکشی میکنم و فلان و بهمان ...)
تا E3 صبر کنین ! اینقد به قوه ی تخیل خودتون فشار نیارین و ما رو هم از پستای شادتون مستفیض نکنین !

من احتمال میدم کوجیما میخواد یک remake از MG1,2 رو بسازه که داستانش تو Outer Heaven و Zanzibar Land بود ... اون رایدن هم رایدن نیست و Gray Foxـه ( فرنک ایئگر ) ! :دی البته فکر کنم گری فاکس تو زمان MG1,2 سایبرگ نبوده ولی ...

من احتمال میدم کوجیما میخواد یک remake از MG1,2 رو بسازه که داستانش تو Outer Heaven و Zanzibar Land بود ... اون رایدن هم رایدن نیست و Gray Foxـه ( فرنک ایئگر ) ! :biggrin1: البته فکر کنم گری فاکس تو زمان MG1,2 سایبرگ نبوده ولی ...
امکان اینکه اون تصویر کسی به جز Raiden باشه صفره ! حالا Big Boss رو میشه 1% احتمال داد ولی Raiden رو نه ! شباهت بین دو عکس موج میزنه !
asdaraideh.JPG

امکان اینکه اون تصویر کسی به جز Raiden باشه صفره ! حالا Big Boss رو میشه 1% احتمال داد ولی Raiden رو نه ! شباهت بین دو عکس موج میزنه !
آریا به چشماشون دقت کن :دی رنگاشون فرق داره... یه چیز دیگه هم اینه که ماسک رایدن که صورتش رو میپوشونه روی صورت اون یکی نیست.
در ضمن این رو هم بگم که Gray Fox چشم چپش رو قبل از MGS1 از دست داده بود :دی

Kojima is playing with our mind....

آخرین ویرایش:
دوستان شاید این جریان بعد از mgs4 باشه .و این عکسه یه کلونه دیگه از big boss ه و رایدنم تو یه جنگه دیگه چشمش اینطوری شده!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
اگه اینجوری باشه خیلی مسخره میشه به نظر من ... اون شخص نباید کسی به جزء Big Boss باشه ! درضمن کلون دیگه از بیگ باس دلیل نمیشه چشم راستش مثل بیگ باس کور باشه ... !

سلام دوستان ممنون از حدسیاتتون یه خواهش یه نفر غیرت کنه مردونگی کنه داستان mgs را از اون اول با شخصیتاش توضیح بده چاکرش میشم

دوست عزیز بخوان اینجا بگن میشه طومار نامه MGS. اگه زحمت بکشی و یه سرچ بکنی قدیما یکی از دوستان گذاشته بودند.

خوشگل پسر قبل MGS4 باشه كه بايد در MGS4 ام چشمش اينجوري باشه كه :biggrin1:

خوب یک دلیل منطقی امکان داره خیلی قبل تر از MGS4 چشش این جوری شده باشه شما مگه بعد MGS2 تا MGS4 ریدن رو دیدی ؟ اصلا شاید این حالت 1 سال بعد MGS2 افتاده باشه و Raiden یا 100 تا اتفاق براش افتاده باشه خدا رو چه دیدی کوجیما رو دیدی:cool:خوب RAIDEN که دیگه آدم نیست که میتونن چشش رو تعمیر کنن ;)

داستان RAIDEN بعد MGS2 میتونه هر کاری بخواد بکنه و داستان رو پیش ببره کوجیما تا به داستان MGS4 برسه حتا بعد MGS4 رو هم.

اما من دوست داشتم یک بازی بر مبنای شخصیت دوست پسر FOX بسازه اسمش رو یادم رفته اون احمقه واقعا داستان جالبی میشه از MGS1 تا MGS4 این شخصیت هم میشه گفت از کجا به کجا رسیده و میشه یک داستان باحال:love::biggrin1:akiba ممنون آقا ایمان

آخرین ویرایش:
QUOTE=vivanred;698007]اما من دوست داشتم یک بازی بر مبنای شخصیت دوست پسر FOX بسازه اسمش رو یادم رفته اون احمقه واقعا داستان جالبی میشه از MGS1 تا MGS4 این شخصیت هم میشه گفت از کجا به کجا رسیده و میشه یک داستان باحال:love::biggrin1:[/QUOTE]

akiba بود اسمش
با توجه به اینکه کوجیما گفته این عکس big boss نیست و یه تفاوتایی داره با big boss می تونه همین akiba باشه

چه خبره اينجا ! ;) ولي واقعا خوشحال شدم كه يكبار ديگه ميتونم بازي لذت بخش mgs رو اونم با شخصيت دوست داشتني big boss بازي كنم،‌من از اين ناراحت بودم كه نكنه سري mgs رو با يك شخصيت ديگه بريم كه اينطور نشد البته براي قضاوت زوده چون هر كاري از دست اين كوجيما بر مياد...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or