سایت تیزر Kojima اطلاعات جدیدی رو فاش کرد!

mohsen.rajabi

کاربر سایت
1118opd.jpg

امروز سایت تیزر کوجیما که چند روز پیش راه افتاده یک شمارش گر معکوس زمان رو نشون می ده و مشخص هستش که 4 روز دیگه این پروژه جدید Kojima اعلام میشه! یک چیز جالب دیگه این هستش که وقتی که رعد و برق میزنه عدد 5 روی صفحه نمایش داده میشه! به نظر می رسه که پروژه بعدی کوجیما Metal Gear Solid 5 یا شایدم یک s بزرگ باشه! به هر حال همه چیز از این کوجیما بر میاد! به هر حال باید 4 روز دیگه صبر کرد و دید که چی میشه!

این کوجیما هم خوب بلده ملت رو بزاره سر کار : دی

دوستان رسیدید به پست من تو صفحه 2:
کارهای این کوجیما از داستان LOST خیلی پیچیده تره :biggrin1:حالا صبح تو یه فروم خارجی یکی میگفت اون 5 نیست و S هست و MGSS=Metal Gear Solid Sunny!!!این دیگه چه صیغه ایه؟!

در راستای پست حسام منم یاد یک نکته ای افتادم که شاید جالب باشه :arrowd:

http://blog.us.playstation.com/2009...-race-mission-and-“patriot”-details-unveiled/

این جمله رو یکی از مسئولان Konami در Playstation Blog گفته که خب میشه یه جوری برداشت کرد که اضافاتی برای MGS4 در نظر داشته باشن... حالا یا DLC برای MGS4 باشه یا غیره...

به نظر من میتونه یه DLC با کاراکتر Raiden برای نجات دادن Sunny یا برگردوندن جسد Big Boss از دست Patriot ها باشه.
البته این چیزی که من گفتم معنیش این نیست که حتما با این تیزر در ارتباط هستند. توجه هم داشته باشید که در Playstation Blog اینو اعلام کردند.

در هر حال باید منتظر موند و دید.
کیوان جون اخه قبول کردن اینکه اینهمه تیزر و سر وصدا برا یه DLc باشه سخته !
من که فک نمیکنم پروژه ی جدید که میگن یه DLC باشه ! مگه اینکه مثل DLC بازی GTA حداقل 10 ساعت گیم پلی اضافه کنه به MGS4 که فک نکنم !
به نظرت کیوان واقعا DLC ایه ؟:(
من میخوام که یه بازی باشه اونم مولتی !!:biggrin1:

مرسی حسام عالی بود :biggrin1: کیوان تو هم مرسی
حسام این فرضیه رایدن کاملا درسته با توجه به اینکه ما اصلا نفهمیدیم جسد Big Boss اونجا پچیکار میکرد یا Raiden چه جوری با Sunny در ارتباط بود .
فقط این وسط یه چیزی هست که به نظر من اومدن یه نسخه دیگه از سری Metal Gear Solid اونم با محوریت Raiden خیلی کار عاقلانه ای نیست ولی خوب برای یه DLC خیلی عالیه .
در کل آدم هر چی بیشتر فکر میکنه بدتر میشه . منتظر بمونیم بهتره . :biggrin1: .
به چیز دیگه هم هست راجه به اون April 2007 البته اگر عمدا اونو اونجا گزاشته باشه اینه که بازی روز 12 June پارسال اومد April هم تقریبا میشه 1 سال و 2 ماه قبلش . میشه گفت که این حالا بازی یا DLC یا هر چیه جدید داستان رو از اونجا روایت می کنه این که Snake این مدت کجا بوده Big Boss چی شد و .... . :biggrin1:
مسخره بود نه ؟ :biggrin1:
خواهش میکنم فکر کنم حداقل فرضیه بود که پایه و اساس داشت از پیش بینی ها دوستان خیلی بهتر بود که حول 3-4 نکته میچرخیدن.
جسد Big Boss هم اتفاقا با همکاری Eva یعنی همون Big Mama و Raiden دزدیده شده بود اینم نکته جالبی میتونه باشه اما آوریل 2007 به احتمال زیاد نقش خاصی حداقل در مورد داستان بازی نداره چون یه جورایی میشه بین متال گیر 1 و 2 .
این اوریل 2007 شاید چیزی به عنوان مثال دروغ اوریل 2007 بوده که کوجیما گفته که یکی از افراد چنین چیزی رو کامنت گذاشته بود که من چنین چیزی فکر نمیکنم ربطی به تیزر داشته باشه
ک
یوان جون اخه قبول کردن اینکه اینهمه تیزر و سر وصدا برا یه DLc باشه سخته !
من که فک نمیکنم پروژه ی جدید که میگن یه DLC باشه ! مگه اینکه مثل DLC بازی GTA حداقل 10 ساعت گیم پلی اضافه کنه به MGS4 که فک نکنم !
به نظرت کیوان واقعا DLC ایه ؟:(
من میخوام که یه بازی باشه اونم مولتی !!:biggrin1:
این همه سر و صدا رو ما به وجود اوردیم همون قضیه Iphone مگه نبود.

درسته حسام . به نظر من محتمل ترین قضیه میتونه همون Metal Gear Solid 4 : Subsistence باشه چون MGS 3 و MGS 2 هم اینو داشتن . به نظرم اون 5 هم S . کوجیما خواسته با توجه به اینکه همه ما دنبال MGS 5 هستیم بزاره سر کار :دی .
راجه به اون April 2007 هم یافتم دقیقا همونطوریه که کیوان گفت پس زمینه رو از این عکسی که الان میزارم کش رفتن :دی اون تاریخ هم اون پایین هست . ببینید .
http://www.grindhousemovie.net/media/downloads/wallpapers/marquee/1024x768_grindhouse.jpg

توي سايت GAMESPOT يه چند دقيقه پيش خبري بر اين مبنا گزاشته كه اين تيزر معناي اين داره:
يا MGS 5 براي PS3 يا MGS 4 براي 360 يا Metal Gear Solid Touch 2 براي IPOD
بعد نوشته كه اين تايمر تا زمان 6 عصر روز پنجشنبه 31 هم تموم ميشه!!!
و در آخر هم يه اشاره اي به كنفرانس Microsoft توي E3 كرده كه روز 1 June هستش!!!
اينم لينك:
http://www.gamespot.com/news/6209838.html?tag=latestheadlines;title;1

درسته حسام . به نظر من محتمل ترین قضیه میتونه همون Metal Gear Solid 4 : Subsistence باشه چون MGS 3 و MGS 2 هم اینو داشتن . به نظرم اون 5 هم S . کوجیما خواسته با توجه به اینکه همه ما دنبال MGS 5 هستیم بزاره سر کار :دی .
البته اون زمان چون چیزی به اسم downloadable content برای کنسول وجود نداشت نسخه Subsistence و این جور چیزا را روی یک package جدا به صورت retail عرضه میکردن اما الان میتونن با یک DLC خیلی راحت به بازی content اضافه کنن
راجه به اون April 2007 هم یافتم دقیقا همونطوریه که کیوان گفت پس زمینه رو از این عکسی که الان میزارم کش رفتن :دی اون تاریخ هم اون پایین هست . ببینید .
http://www.grindhousemovie.net/media/downloads/wallpapers/marquee/1024x768_grindhouse.jpg

این عکس رو که من تو پست 34 گذاشته بودم :دی یعنی هیچ کس این عکس رو ندید؟

اینطور که از محتویات فایل فلش به نظر میاد آخرین فلشی که نمایش داده می شه از شروع روز 1 June هست، همانطور که خودت گفتی می شه شروع E3.
دو معنی می تونه داشته باشه این روز:

1. کلاً منظورش شروع E3 بوده یعنی تو E3 اعلام می شه.
  2. منظورش کنفرانس مایکروسافت بوده که در همون روزه. (چون نینتندو و سونی روز بعدش هستن)
شاید هم این تاریخا بیشتر سر کاری باشه که از کوجیما این کارا بعید نیست.:biggrin1:

سعید جان گفتم که این فایل هنوز آپلود نشده.
requested was not found یا شماره 404 یعنی چنین فایلی نداریم که یا پاک شده یا آپلود نشده که مسلماً گزینه دوم هست اینجا.

این فایل در چند روز آینده و احتمالاً شب همون روز 1 June در سایت قرار می گیره.

دقت نکرده بودم
ممنون

تمام این پنج صفحه رو خوندم اما به نتیجه مشخ نرسیدم .... ;)

از نظر من هم می تونه سر کاری باشه هم جدی:cheesygri

باید صبر کرد و دید قضیه چیه :cool:

من گفتم تو یک فرم دیگه که اول باید به کوجیما مدال بالا ترین شخص رو در سر کار گذاشتن گیمر ها داد بعدیش هم به این دوست خوبمون KENJI تو اون یکی بخش هم مخ ما رو به 100000 راه بورد بعدش نفر دوم همین Kenji عزیز هستش

سلام اگه بخواهیم پیچیده به موضوع نگاه کنیم که حرف حسام صحت پیدا می کنه اگه بخواهیم همینجوری نگاه کنیم این علف زارها واقعآ به صحنه های mgs3 بر می گرده و می شه گفت که چون در آخر mgs4 طوری بیگ باس و سولید اسنیک حرف زدن که دیگه نیازی به ما نیست و یعنی بازی و داستان تموم شدس کوجیما اومده نمی تونه فیلم هندیش کنه و بگه باز سولید اسنیک نمرده و برگشته اومده خط داستانی بازی رو برده به ادامه داستان mgs3 و بیگ باس و قبل از سولید اسنیک و ... چون اگه دقت کرده باشین خیلی از بازی ها همین روند رو پیش می گیرن بازی جایی واسه ادامه دادن نداره بر می گردن به زمان گذشته و اتفاقاتی که مثل یه خلاصه تو سری های قبل نشان داده شده رو به صورت به بازی جدید عرضه می شه اما با این حال کوچیما سره همون mgs4 که طوری نشون داد که انگار بیگ باس هست که پیر شده و با اون چشمش که تیر خورده کور شده وارد شماره جدید این بازی شده که بعد کوچیما با یه داستان جدید کاری کرد که هیچکس فکرشو هم نمی کرد که سولید اسنیک پیری زود رس گرفته و پیر شده و بیگ باس نیست یا اون سر کاری که می خواست نشون بده بازی fps هست!!! در هر صورت نمی شه حدس 100% زد که چه خبره چون حتی با دموهای بازی هم نمی شه اعتماد کرد چه برسه به چند تا فلش و چند تا سورس وب که واسه سایتش گذاشته!!!

من فکر میکنم اصلا ربطی به Metal Gear نداره و همه اینا واسه پرت کردن افکاره من و شماست! نه Metal Gear جدیده و نه اعلام این بازی برای 360 و اصلا متال گیر نیست!!;) هرچی که هست یه بازی جدیده که کاراکتر اصلیش Raiden هست چون توی هردو تا تصویر رعد و برقهای زیادیه پس میشه این حدس رو زد که ربطی به Raiden داشته باشه! همین پارسال بود که متال جدید اومد بیرون پس الان یخورده زوده واسه بازی جدید از سری Metal Gear اونم از طرف Kojima که گفته بود دیگه نمیخواد روی متال جدید کار کنه و میخواد یه بازی جدید بسازه احتمالا این همونه!
خلاصه این نظر من بود امیدوارم مفید بوده باشه!;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or