سایت تیزر Kojima اطلاعات جدیدی رو فاش کرد!

mohsen.rajabi

کاربر سایت
1118opd.jpg

امروز سایت تیزر کوجیما که چند روز پیش راه افتاده یک شمارش گر معکوس زمان رو نشون می ده و مشخص هستش که 4 روز دیگه این پروژه جدید Kojima اعلام میشه! یک چیز جالب دیگه این هستش که وقتی که رعد و برق میزنه عدد 5 روی صفحه نمایش داده میشه! به نظر می رسه که پروژه بعدی کوجیما Metal Gear Solid 5 یا شایدم یک s بزرگ باشه! به هر حال همه چیز از این کوجیما بر میاد! به هر حال باید 4 روز دیگه صبر کرد و دید که چی میشه!

این کوجیما هم خوب بلده ملت رو بزاره سر کار : دی

به نظر من اگه میخواست mgs روی 360 باشه اینجوری نمیکرد! برای 360 هم که اصلا فکرشو نکنید:biggrin1:چرا که کوجیما تا بحال بازیی برای مایکرو نساخته (Subsistence هم که کارگردانی نمیخواد و پورت هست)
MGS2 قبلا براي Xbox عرضه شده و نسخه PC اش هم توسط خود مايكروسافت منتشر شد.
منبع هم GS !!!! توي خيلي از سايت هاي تورنت نسخه Xbox بازي MGS2 هست. كلا MGS بجز MGS3 هيچ كدومش انحصاري Sony نبوده.
در هر حال اميدوارم همين MGS4 باشه مارو مجبور نكنه آخر 400 تومان پياده شيم.
ولي من يكي شك دارم براي DLC اين همه كار كنند ، DLC يك پروژه جديد حساب ميشه ؟ :biggrin1: چون اگر كوجيما برايDLC يك سري طراحي ، سايت و... ميزنه ديگه ببينيد براي بازي جديدش چه ميكنه.

MGS2 قبلا براي Xbox عرضه شده
میدونی که اون یه نسخه پورت بود و همزمان نبود! بلاخره خیلی فرقشه تا بازیی مستقیم رویه 360 بیاد!
نسخه PC اش هم توسط خود مايكروسافت منتشر شد.
نسخه pc در کار نبود اونرو یه عده نشستن نمیدونم چه بلایی سرش آوردن قابل بازی تو pc شد!

به نظر من كه همون
MGS4 : Substance

میدونی که اون یه نسخه پورت بود و همزمان نبود! بلاخره خیلی فرقشه تا بازیی مستقیم رویه 360 بیاد!
خب حالا كلا كوجيما تو اين نسل چند تا بازي براي PS3 زده كه براي X360 نيمده ؟

تازه MGS4 هم پورت شدنيه ديگه ساختني كه نيست :biggrin1: ، منم كه نگفتم يك بازي مستقيم ، گفتم كوجيما و كونامي قبلا تجربه عرضه/پورت يك بازي براي Xbox رو داشته.
نسخه pc در کار نبود اونرو یه عده نشستن نمیدونم چه بلایی سرش آوردن قابل بازی تو pc شد!
بيا گفتم كه توسط Konami ساخته شد.
http://www.gamespot.com/xbox/adventure/metalgearsolid2substance/index.html
http://www.gamespot.com/pc/adventure/metalgearsolid2substance/index.html
در مورد MGS2 : Substance
این بازی برای XBOX و PC به طور رسمی از طرف خود Konami منتشر شده بود.
تازه همين دو هفته پيش بود يكي از بچه ها يك خبر گذاشته بودش كه توش نوشته بود Konami يك عنوان سكرت براي مايكروسافت در E3 داره ، غير از اينه؟:biggrin1:

آخرین ویرایش:
این استاد اگه اینهمه استعداد معما سازیشو تاحالا میذاشت دوتا بازیه ماجرایی میساخت بازیهاش از MGS هم معروفتر میشدن.
MGS5.jpg

آخرین ویرایش:
در سایت ign هم عنوانی نوشته شده که آیا خبر پروژه mgs5 این هفته اعلام میشود؟؟؟:confused:
از این عنوانها زیاد میاد!!ولی مسئله اینه که بازی اخر سر همونه یا یکچیز دیگه
پلتفرمهاش چیه:biggrin1:

سایت Scrawlfx.com یه عکس جالب از Press Kit های نسخه های قبلی MGS که پیش از E3 برای اهل رسانه ارسال شده بوده رو گذاشته. این طور که معلومه دیگه 1% هم نباید توی اینکه این پروژه همون MGS5 هست شک کرد ! فونت و شکل عدد 5 با این 3 عدد پایین مو نمیزنه !
mgs5-evidence.jpg

سایت Scrawlfx.com یه عکس جالب از Press Kit های نسخه های قبلی MGS که پیش از E3 برای اهل رسانه ارسال شده بوده رو گذاشته. این طور که معلومه دیگه 1% هم نباید توی اینکه این پروژه همون MGS5 هست شک کرد ! فونت و شکل عدد 5 با این 3 عدد پایین مو نمیزنه !
mgs5-evidence.jpg
منم همون اول تاپیک گفتم ! کو گوش شنوا !

mgs5-evidence.jpg

اريا جان،

من فکر نکنم MGS باشه... نگاه کن اگه MGS بود... که از اين فونت استفاده نميکرد... که مردم راحت حدس بزنن..

اين کوجيکا از قصد مطمئناً از اين فونت استفاده کرده...

من ميگم ip جديد هست...

اريا جان،

من فکر نکنم MGS باشه... نگاه کن اگه MGS بود... که از اين فونت استفاده نميکرد... که مردم راحت حدس بزنن..

اين کوجيکا از قصد مطمئناً از اين فونت استفاده کرده...

من ميگم ip جديد هست...
توي همون صفحه وب اگر بري توي سورس صفحه اومده MGS ، در MGS بودنش كه شك نيست.

توي همون صفحه وب اگر بري توي سورس صفحه اومده MGS ، در MGS بودنش كه شك نيست.
اون تنها چیزی بود که نمیشد روش حساب کرد!!!
کوجیما پیر ملت رو درمیاره تا بازیش رو معرفی کنه!!!
از این خصوصیتش حالم بهم میخوره!!!!

اون تنها چیزی بود که نمیشد روش حساب کرد!!!
کوجیما پیر ملت رو درمیاره تا بازیش رو معرفی کنه!!!
از این خصوصیتش حالم بهم میخوره!!!!
درسته داره زیاده روی می کنه ولی به این میگن یه جور تبلیغات . یه تبلیغاتی که هزینه ای در بر نداره .
الان اگر دقت کنی بیشتر اخبار تحت تاثر همین Kojima و بازی بعدیشه همه سایتا همه فروم ها دارن دربارش حرف میزنن .
با این جور کارا خودشو میندازه سر زبونها و بازیش و خودش رو تو صدر اخبار نگه میداره . :smile:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or