سایت تیزر Kojima اطلاعات جدیدی رو فاش کرد!

mohsen.rajabi

کاربر سایت
1118opd.jpg

امروز سایت تیزر کوجیما که چند روز پیش راه افتاده یک شمارش گر معکوس زمان رو نشون می ده و مشخص هستش که 4 روز دیگه این پروژه جدید Kojima اعلام میشه! یک چیز جالب دیگه این هستش که وقتی که رعد و برق میزنه عدد 5 روی صفحه نمایش داده میشه! به نظر می رسه که پروژه بعدی کوجیما Metal Gear Solid 5 یا شایدم یک s بزرگ باشه! به هر حال همه چیز از این کوجیما بر میاد! به هر حال باید 4 روز دیگه صبر کرد و دید که چی میشه!

این کوجیما هم خوب بلده ملت رو بزاره سر کار : دی

-
اقایون اگه فردا اون عدد تبدیل شد به 4 چی؟؟؟؟
شاید معنیش 5 روز دیگه بوده،اینجوری بازم سرکاریم.

آخرین ویرایش:
-
اقایون اگه فردا اون عدد تبدیل شد به 4 چی؟؟؟؟
شاید معنیش 5 روز دیگه بوده،اینجوری بازم سرکاریم.
کدوم عدد رو می گی؟
هر بار هم باید یکی از اون 5 کم بشه یعنی بعد از تامیر بشه 4 ودوباره...
البته اون عدد 5 یا S یا هر چیز دیگه ای فکر نمی کنم کم بشه و منظور منم اون نبود. هر دفعه احتمالاً یک نکته جدید تر به فلش اضافه می شه.

همون 5 یا S!!!:biggrin1:
---
من که میگم بازم سر کاریم

Kojima Productions Project
همون مخفیه هست؟؟؟

اقا سایت کونامی -همون صفحه برای من روی 0% گیر میکنه!!!
براش شما هم همینطوره؟؟؟
از نیم ساعت پیشم اینطوریه تا حالا

آخرین ویرایش:
این همه فرضیه دادید بزارید یه چیزی بگم که شاید حداقل خیلی ها با شنیدنش از جمله کیوان جون بابا تاییدش کرد.
mgs_clouds.jpg

خب این چرخه دقیقا بر عکس اون چیزیه که انتظار داریم یعنی اول رعد و برق که بهش چی میگن Lightning و بعد بارون و پایان در آخر خورشید که همون Sun هست و در اخر همون علامت تعجب معروف.
اما میریم سراغ MGS 4 ببینیم اونجا چی میشد.اگر یادتون باشه رایدن میگفت چی:
I'm Lightning ...The Rain Transformed
این یعنی چی این موقعی که اسنیک به رایدن تو هواپیما اون حرف میزنه رایدن دقیقا اون اخر که ویدیوش اینجاس اینو میگه.این جمله و حرف رایدن دقیقا همون معنی اون جمله اس.
خب اخرش هم Sun که میتونه یه جورایی دختر الگا Sunny مربوط میشه .خب رابطه رایدن و سانی چی میتونه باشه اونم اینکه ماموریت رایدن نجات سانی از دست Patriot بود این تنها رابطه شونه درسته.که از بعد اون ماموریت رایدن گم شد و سایبورگ شد تا اینکه در Act 2 به کمک اسنیک اومد.
حالا در سخنرانی کوجیما در GDC 09 یه عکس به نمایش در اومد که لغت NEXT روش بود و رایدن که نشون دهنده متال گیر بعدی با رایدن بود .
خب نظر من اینه که این میتونه MGS 5 یا حتی یک نسخه فرعی باشه که داستانش حول آزاد سازی سانی به وسیله رایدن است.حتی این تغییر اب و هوای تیزر نشون دهند رعد و برق و ایناس .

این همه فرضیه دادید بزارید یه چیزی بگم که شاید حداقل خیلی ها با شنیدنش از جمله کیوان جون بابا تاییدش کرد.
mgs_clouds.jpg

خب این چرخه دقیقا بر عکس اون چیزیه که انتظار داریم یعنی اول رعد و برق که بهش چی میگن Lightning و بعد بارون و پایان در آخر خورشید که همون Sun هست و در اخر همون علامت تعجب معروف.
اما میریم سراغ MGS 4 ببینیم اونجا چی میشد.اگر یادتون باشه رایدن میگفت چی:
I'm Lightning ...The Rain Transformed
این یعنی چی این موقعی که اسنیک به رایدن تو هواپیما اون حرف میزنه رایدن دقیقا اون اخر که ویدیوش اینجاس اینو میگه.این جمله و حرف رایدن دقیقا همون معنی اون جمله اس.
خب اخرش هم Sun که میتونه یه جورایی دختر الگا Sunny مربوط میشه .خب رابطه رایدن و سانی چی میتونه باشه اونم اینکه ماموریت رایدن نجات سانی از دست Patriot بود این تنها رابطه شونه درسته.که از بعد اون ماموریت رایدن گم شد و سایبورگ شد تا اینکه در Act 2 به کمک اسنیک اومد.
حالا در سخنرانی کوجیما در GDC 09 یه عکس به نمایش در اومد که لغت NEXT روش بود و رایدن که نشون دهنده متال گیر بعدی با رایدن بود .
خب نظر من اینه که این میتونه MGS 5 یا حتی یک نسخه فرعی باشه که داستانش حول آزاد سازی سانی به وسیله رایدن است.حتی این تغییر اب و هوای تیزر نشون دهند رعد و برق و ایناس .

حرفت درسته!!!
جدیدن هم شایعه ی ریدن خیلی قوی شده بود!!!
امید وارم شماره 5 باشه!!!:love::love::love:
واقعا نزدیک ترین حدس هست که به ذهن ادم نزدیکه:smile:

دوستان اگه یادتون باشه چند روز پیش Kojima Production در پاسخ به شایعات MGS4 برای 360 گفته بود:

Kojima Productions "unfortunately we are still not working on a 360 version of MGS4. How ever, Were revealing something

ُُمنبع
به احتمال بسیار زیاد قضیه این سایت و معرفی پروژه Kojima Production در کنفرانس مایکروسافت همه یکی هستند و اون چیزی نیست جز معرفی MGS5 به صورت مولتی پلتفرم.

امیدوارم پستم پاک نشه.

با سلام
آقا من يه چيز كشف كردم
اونم اينه كه من سايت رو سيو كردم و بعد از اينكه بازش كردم اين عكس اومد كه زيرش اين بود:
لينك
اين رو زوم كنين 3 تا نوشته داره كه يكيش تاريخ هستش
البته چند پست قبل هم يكي از دوستان هم گفتن
!!!!

لينك درست شد!!! شرمنده

در راستای پست حسام منم یاد یک نکته ای افتادم که شاید جالب باشه :arrowd:

Stay tuned for updates in the coming weeks, as the one-year anniversary of the launch of Metal Gear Solid 4 approaches, we’ll be revealing even more awesome stuff to celebrate!

http://blog.us.playstation.com/2009...-race-mission-and-“patriot”-details-unveiled/

این جمله رو یکی از مسئولان Konami در Playstation Blog گفته که خب میشه یه جوری برداشت کرد که اضافاتی برای MGS4 در نظر داشته باشن... حالا یا DLC برای MGS4 باشه یا غیره...

به نظر من میتونه یه DLC با کاراکتر Raiden برای نجات دادن Sunny یا برگردوندن جسد Big Boss از دست Patriot ها باشه.
البته این چیزی که من گفتم معنیش این نیست که حتما با این تیزر در ارتباط هستند. توجه هم داشته باشید که در Playstation Blog اینو اعلام کردند.

در هر حال باید منتظر موند و دید.

مرسی حسام عالی بود :دی کیوان تو هم مرسی
حسام این فرضیه رایدن کاملا درسته با توجه به اینکه ما اصلا نفهمیدیم جسد Big Boss اونجا پچیکار میکرد یا Raiden چه جوری با Sunny در ارتباط بود .
فقط این وسط یه چیزی هست که به نظر من اومدن یه نسخه دیگه از سری Metal Gear Solid اونم با محوریت Raiden خیلی کار عاقلانه ای نیست ولی خوب برای یه DLC خیلی عالیه .
در کل آدم هر چی بیشتر فکر میکنه بدتر میشه . منتظر بمونیم بهتره . :دی .
به چیز دیگه هم هست راجه به اون April 2007 البته اگر عمدا اونو اونجا گزاشته باشه اینه که بازی روز 12 June پارسال اومد April هم تقریبا میشه 1 سال و 2 ماه قبلش . میشه گفت که این حالا بازی یا DLC یا هر چیه جدید داستان رو از اونجا روایت می کنه این که Snake این مدت کجا بوده Big Boss چی شد و .... . :دی
مسخره بود نه ؟ :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or