سایت تیزر Kojima اطلاعات جدیدی رو فاش کرد!

mohsen.rajabi

کاربر سایت
1118opd.jpg

امروز سایت تیزر کوجیما که چند روز پیش راه افتاده یک شمارش گر معکوس زمان رو نشون می ده و مشخص هستش که 4 روز دیگه این پروژه جدید Kojima اعلام میشه! یک چیز جالب دیگه این هستش که وقتی که رعد و برق میزنه عدد 5 روی صفحه نمایش داده میشه! به نظر می رسه که پروژه بعدی کوجیما Metal Gear Solid 5 یا شایدم یک s بزرگ باشه! به هر حال همه چیز از این کوجیما بر میاد! به هر حال باید 4 روز دیگه صبر کرد و دید که چی میشه!

این کوجیما هم خوب بلده ملت رو بزاره سر کار : دی

خوب نظر هر شخصی کاملا محترمه ولی نظر من اینه که کوجیما(روباه سفید) داره موش می دوونه و هیچ خبری از MGS4 که نیست بلکه خبری از MGS5 هم نیست و این به احتمال بالای 90% یه IP جدیده و اون عدد 5 و MGS تو Source هم می تونه سر کاری باشه .
دلیل:
به این دلیل می گم چون کوجیما اینقدر عقل داره که بدونه ما هم می تونیم Source وب سایتشو ببینیم و این کار را قبل از فاش خبرش نمی کنه.
کلا باید منتظر یه IP جدید و شاهکار از کوجیما باشیم.
شاید داره یه بازی جدید از داستان کزت می سازه که باید نقش آفرینی باشه.:laughing::laughing:

اخرش 3-4 نفر با بن از تو این تاپیک بیرون میرن... حواستون باشه تو این تاپیک ها چند بار تذکر داده شده به همه
اگر حدسی در این رابطه دارید چند روز پیش خودتون نگه دارید تا مشخص بشه اگر هم نکته جدیدی فهمیدید تو این تاپیک مطرح کنید.

من فکر میکنم منظورش اینه که دفه پنجم هست که همتونو سرکار میزارم:biggrin1:
به نظر من اگه میخواست mgs روی 360 باشه اینجوری نمیکرد! برای 360 هم که اصلا فکرشو نکنید:biggrin1:چرا که کوجیما تا بحال بازیی برای مایکرو نساخته (Subsistence هم که کارگردانی نمیخواد و پورت هست)
من حدس میزنم میخواد متال گییر 5 رو روی PSP2 که احتمال زیاد امسال معرفی میشه نشون بده!
ویرایش: شرمنده مثل اینکه اجازه نداریم حدس بزنیم:)

از این کوجیما همه چی بر میاد.من فکر میکنم که مسخره ترین و عجیب ترین چیزی رو که هیچ بنی بشری پیش بینی نمیکنه اتفاق میافته.مثلا MGS5 on NOKIA 1100 !!
این کوجیما هم دیگه شورشو در اورده.هر دفعه یه جوری ملت رو میبره تو کما

یکی هم گفته شاید Snatcher باشه ! (اگه اون رو به جای 5 حرف S در نظر بگیریم !) یکی از اولین بازیهای Kojima که به سال 1988 برمیگرده !
من که با اینکه دلم لک زده برای دو سه سال سرگرم شدن با تریلرهای MGS (جدآ نصف امید من توی E3 و TGS به تریلرهای MGS بود سالهای قبل !) ولی دوست دارم Kojima یه چیز جدید نشون بده.

یکی هم گفته شاید Snatcher باشه ! (اگه اون رو به جای 5 حرف S در نظر بگیریم !) یکی از اولین بازیهای Kojima که به سال 1988 برمیگرده !
من که با اینکه دلم لک زده برای دو سه سال سرگرم شدن با تریلرهای MGS (جدآ نصف امید من توی E3 و TGS به تریلرهای MGS بود سالهای قبل !) ولی دوست دارم Kojima یه چیز جدید نشون بده.
ولی آریا تو Keyword زده شده MGS من فکر نمیکنم این ربطی به بازی غیر از MGS داشته باشه

بچه ها Konami اتو لیستش واسه E3 مثلا یه چزی یه بازی معرفی نکرده که مثلا Tittle نداشته باشیه یا مثلا IP جدید باشه هنوز نامگذاری نشده باشه ؟
یه جیز دیگه :دی من تو سایت E3 میرم نوشته E3 2009 از 2 تا 4 June . پس چه جوری میشه کنفرانس مایکروسافت 1 June باشه ؟

Last edited by a moderator:
بچه ها Konami اتو لیستش واسه E3 مثلا یه چزی یه بازی معرفی نکرده که مثلا Tittle نداشته باشیه یا مثلا IP جدید باشه هنوز نامگذاری نشده باشه ؟
Konami برای E3 این عنوان رو معرفی کرده :
Kojima Productions Project
یه جیز دیگه :biggrin1: من تو سایت E3 میرم نوشته E3 2009 از 2 تا 4 June . پس چه جوری میشه کنفرانس مایکروسافت 1 June باشه ؟
E3 پارسال هم همین طوری بود ! کنفرانس مایکروسافت قبل از خود E3 برگزار شد.

اشکان جاج عزیز چرت گفته این سایت تو خود سایت GMAESPOT و IGN و eurogamer زده شروع نمایشگاه تاریخ 1-4 JUNE و این که کنفرانس ماکروسافت تاریخش برای 3 وم هستش کنفرانس سونی و نینتندو روز 2 وم هستش این سایت یکم مثل این که خوشحال میزنه :laughing: روز اول مربوط به سخنرانی بازی سازان هستش در مورد پیشرفت این صنعت اون جوری که تو خود سایت E3 زده
علی رضا دقیقاً می شه بگی این 3م رو از کجا اوردی شما؟
جواب 1 june رو هم الان دیدم که آریا نوشته:
E3 پارسال هم همین طوری بود ! کنفرانس مایکروسافت قبل از خود E3 برگزار شد.
این سایت خوشحال به نقل از خود مایکروسافت اینو نوشته. مایکروسافت حتی ساعت برنامه رو هم دقیق مشخص کرده یعنی 10:30 صبح به وقتPST بعد شما می گی اینجا چرت گفته؟

فعلا منطقی ترین حدس مربوط به اشکان میشه..

ما 5 دوره زمانی دارم که بعد از این 5 دوره زمان شروع E3 هست یعنی 1June که به احتمال کنفرانس ماکروسافت هست..

هر بار هم باید یکی از اون 5 کم بشه یعنی بعد از تامیر بشه 4 ودوباره...

من خودم الان رفتم سورس این فایل فلش رو نگاه کردم.
این فلش برای 5 سری زمانی تقسیم بندی شده که زمان های مشخص شده همانطور که در بالا نوشتن اینا هستن:
5/18
5/22
5/27
5/30
6/1

و چون از دستور gotoAndStop استفاده شده یعنی تا سر اون روز هر فلش قابل نمایش هست نه تا پایانش. یعنی 5/18 یعنی دقیقاً شروع روز 18م May نه پایان روز 18م و شروع روز 19.

این لینکی هم که می زارم لینک آخرین فلشی هست که نمایش داده می شه و احتمالاً مشخص کننده بازی هست ولی خوب فایل هنوز در سرور کونامی آپلود نشده:
http://www.konami.jp/kojima_pro/next/img/key_fa.swf _

ما 5 دوره زمانی دارم که بعد از این 5 دوره زمان شروع E3 هست یعنی 1June که به احتمال کنفرانس ماکروسافت هست..
خوب 100 درصد تو هر کدوم از این 5 دوره زمانی قراره یه اتفاقی بیوفته!

علی رضا دقیقاً می شه بگی این 3وم رو از کجا اوردی شما؟
جواب 1 june رو هم الان دیدم که آریا نوشته:

این سایت خوشحال به نقل از خود مایکروسافت اینو نوشته. مایکروسافت حتی ساعت برنامه رو هم دقیق مشخص کرده یعنی 10:30 صبح به وقتPST بعد شما می گی اینجا چرت گفته؟

سلام اشکان جان حق با شماست تاریخ 3 وم رو با یک چیز دیگه اشتباه گرفته بودم :blushing:

اما این که روز اول برای صحبت های کارشناسان این صنعت هستش من اشتباه کردم چون روز اول مربوط به این قضیه هستش گفتم حتما کنفرانس شرکتی برگزار نمیشه چون تو خود سایت E3 دیدم که روز اول مربوط به گروه های کارشناسی هستش گفتم 2 وم هم که سونی و نینتندو پس 3 وم میشه مال ماکروسافت این جوری شود که سوم شود:-":blushing: نکردم دوباه برم ببینم سال پیش چجوری بود اشتباه از من بود شرمنده اطلاعات غلط دادم شرمنده:-":blushing::(

باور کنید این 5 ربطی به mgs 5 نداره ! حالا ببینید کی گفتم ! این کوجیما با اون چشم های بادومیش یه چیز هایی میبینه که منو شما نمیبینیم ! :cheesygri

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or