سایت تیزر Kojima اطلاعات جدیدی رو فاش کرد!

mohsen.rajabi

کاربر سایت
1118opd.jpg

امروز سایت تیزر کوجیما که چند روز پیش راه افتاده یک شمارش گر معکوس زمان رو نشون می ده و مشخص هستش که 4 روز دیگه این پروژه جدید Kojima اعلام میشه! یک چیز جالب دیگه این هستش که وقتی که رعد و برق میزنه عدد 5 روی صفحه نمایش داده میشه! به نظر می رسه که پروژه بعدی کوجیما Metal Gear Solid 5 یا شایدم یک s بزرگ باشه! به هر حال همه چیز از این کوجیما بر میاد! به هر حال باید 4 روز دیگه صبر کرد و دید که چی میشه!

این کوجیما هم خوب بلده ملت رو بزاره سر کار : دی

http://bazicenter.com/forums/showpost.php?p=689995&postcount=1638
من مخصوصا صبح تاپیک براش نزدم که دوباره تاپیک قفل نشه و یک عده بن نشن!!

لطفا از حرف هایی که باعث خراب شدن جوو تاپیک میشه استفاده نکنید ،چون نیما گفت
این سری بد با خاطیان برخورد میکنه.
از ما گفتن بود!!

-----
منم نظرم این mgs4 ّبرای 360
و mgs5در دست ساخت:biggrin1:
----
کسی ساعت و تاریخ دقیق کنفرانس های MS -sony و nintendoرو داره بگه!!!

راجع به اون روز شمار هم اگر از اخر بیای میشه 2 و 1 و 31 و 30 برای آفتابی . 29 و 28 و 27 و 26 برای باران خفیف . 25 24 و 23 و 22 برای باران شدید و بالاخره 21 و 20 و 19 و امروز که 18 می که رعد و برق شروع شد و روز های قبلش که ابری بود . :biggrin1:
خودمم نفهمیدم اصلا واسه چی اینو گفتم :biggrin1:
فرضیه ی جالبیه آرش!!!
من فکر میکنم MGS5 هست.اگرم که اصلاً کوجیما از خط MGS کشیده باشه بیرون،شاید با یه بازی جدید به نام 5(Five) رو به رو باشیم.اینم یه فرضیه دیگه!:biggrin1:

فرضیه ی جالبیه آرش!!!
من فکر میکنم MGS5 هست.اگرم که اصلاً کوجیما از خط MGS کشیده باشه بیرون،شاید با یه بازی جدید به نام 5(Five) رو به رو باشیم.اینم یه فرضیه دیگه!:biggrin1:
بابا اگه اینطور باشه با یکچیزی پیچیده تر از داستان LOST روبروییم:biggrin1:الکی گندش نکنید:biggrin1:

به نظر من نمیتونه MGS 4 واسه 360 باشه خوب برای نظرم دلیل هم دارم .
یکی اینکه الان اومدن MGS 4 به صرفه نیست برای کوجیما چون این بازی 1 سال و نیم پیش اومده و اونیی که مشتاق این بازی بودن یه عده که PS3 داشتن و بازی کردن یه عده هم رفتن PS3 خریدن و بازی کردن همونطور که تو بازی سنتر خودمون کم نیستن .
بعد اینکه اون تب و تاب اولیه اون بازی کاسته شده و الان همه منتظر یه کار جدید و متفاوت از کوجیما هستند .
حالا این عنوان هر چی بخواد باهش به نظر من نمیتونه یه پورت باشه چون الان وقت ساختن یه بازی متفاوت از کوجیماست مگر اینکه این بازی همینطور از عرضه MGS 4 روی PS3 به مروز و پنهانی پورت شده باشه .
الان دیگه کم کم شرکت هایی که به سونی و مایکروسافت وابسته نیستند به این نتیجه رسیدند که دیگه بازی انحصاری چیزی جز ضرر یا یک سود کم نیست چیزی که نمونش رو خیلی داریم . Final Fantasy و Takken 6 و Lost Planet 2 و ... خیلی بازیه دیگه که سونی اگر هم میخواست نمیتونست مثلا FF رو انحصاری نگه داره چون واقعا خرجش بالاست .
این بازی هم از این قضیه مستثنی نیست و میتونیم بدون خین ریزی یک بازی مشترک از کوجیما رو تجربه کنیم . :دی

آخرین ویرایش:
بابا اگه اینطور باشه با یکچیزی پیچیده تر از داستان LOST روبروییم:biggrin1:الکی گندش نکنید:biggrin1:
کارهای این کوجیما از داستان LOST خیلی پیچیده تره :biggrin1:حالا صبح تو یه فروم خارجی یکی میگفت اون 5 نیست و S هست و MGSS=Metal Gear Solid Sunny!!!این دیگه چه صیغه ایه؟!

دیگه همه این کوجیما رو شناختیم و میدونیم هیچی ازش بعید نیست . :دی
واقعا هیچی ازش بعید نیست و اصلا نمیشه چیزی رو به یقین حدس زد .
فقط باید منتظر بمونیم :دی
پ . ن : حیف شد دیشب بیدار موندم فقط به خاطر این مسخره بازی های کوجیما :دی .
کارهای این کوجیما از داستان LOST خیلی پیچیده تره :biggrin1:حالا صبح تو یه فروم خارجی یکی میگفت اون 5 نیست و S هست و MGSS=Metal Gear Solid Sunny!!!این دیگه چه صیغه ایه؟!
اون اگر به فرض محال قرار باشه S باشه میشه Metal Gear Solid 4 : Subsistence .

پ . ن : حیف شد دیشب بیدار موندم فقط به خاطر این مسخره بازی های کوجیما :biggrin1: .
منم مثل تو تا صبح بیدار بودم- سر این گفتم که ییهو بازی رو برای Wiiیا PSPبزنه
حالمون بد گرفته بشه:biggrin1:

راجع به اون روز شمار هم اگر از اخر بیای میشه 2 و 1 و 31 و 30 برای آفتابی . 29 و 28 و 27 و 26 برای باران خفیف . 25 24 و 23 و 22 برای باران شدید و بالاخره 21 و 20 و 19 و امروز که 18 می که رعد و برق شروع شد و روز های قبلش که ابری بود . :biggrin1:
خودمم نفهمیدم اصلا واسه چی اینو گفتم :biggrin1:
من خودم الان رفتم سورس این فایل فلش رو نگاه کردم.
این فلش برای 5 سری زمانی تقسیم بندی شده که زمان های مشخص شده همانطور که در بالا نوشتن اینا هستن:
5/18
5/22
5/27
5/30
6/1

و چون از دستور gotoAndStop استفاده شده یعنی تا سر اون روز هر فلش قابل نمایش هست نه تا پایانش. یعنی 5/18 یعنی دقیقاً شروع روز 18م May نه پایان روز 18م و شروع روز 19.

این لینکی هم که می زارم لینک آخرین فلشی هست که نمایش داده می شه و احتمالاً مشخص کننده بازی هست ولی خوب فایل هنوز در سرور کونامی آپلود نشده:
http://www.konami.jp/kojima_pro/next/img/key_fa.swf

من خودم الان رفتم سورس این فایل فلش رو نگاه کردم.
این فلش برای 5 سری زمانی تقسیم بندی شده که زمان های مشخص شده همانطور که در بالا نوشتن اینا هستن:
5/18
5/22
5/27
5/30
6/1

و چون از دستور gotoAndStop استفاده شده یعنی تا سر اون روز هر فلش قابل نمایش هست نه تا پایانش. یعنی 5/18 یعنی دقیقاً شروع روز 18م May نه پایان روز 18م و شروع روز 19.

این لینکی هم که می زارم لینک آخرین فلشی هست که نمایش داده می شه و احتمالاً مشخص کننده بازی هست ولی خوب فایل هنوز در سرور کونامی آپلود نشده:
http://www.konami.jp/kojima_pro/next/img/key_fa.swf
اشکان مرسی :دی الان من غلط گفتم یا درست ؟
بعد روزی که آخرین فلش نشون داده مشه یعنی میشه 1 June . خوب این میشه شب شروع E3 . چرا اون موقع ؟ شفاف سازی کن :دی
بچه ها یه چیز دیگه حالا نمیدونم Fake یا نه از خودتو ببینید .
اون زیر یه تاریخ پیدا کردن مثل اینکه که زده April 2007 :دی حالا یعنی چی نمیدونم .
http://www.tinypic.info/viewer.php?file=5oxh98f3h0zj7bjq7qvl.jpg

دیگه حالم داره از این بازی در آوردنا به هم میخوره
به قولی: An announcement for an announcement for a countdown for a coundown for a countdown for a countdown for an announcement of an announcement at E3.

دیگه از حد گذروندن...

اون زیر یه تاریخ پیدا کردن مثل اینکه که زده April 2007 حالا یعنی چی نمیدونم .
http://www.tinypic.info/viewer.php?f...zj7bjq7qvl.jpg
این عکس مربوط به طراحی کنار سایت هست که از روی پوستر فیلم GRINDHOUSE دزدین. lol
کلا تو این عکس دنبال چیزی نگردید چون ربطی نداره.

اون زیر یه تاریخ پیدا کردن مثل اینکه که زده April 2007 حالا یعنی چی نمیدونم .
خوب یادت نمیاد چه اتفاقی افتاده توی این روز!!!شوخیه ها-نیاید سوال کنید-من هیچچ پاسخی ندارم):biggrin1:
بعد روزی که آخرین فلش نشون داده مشه یعنی میشه 1 June . خوب این میشه شب شروع E3 . چرا اون موقع ؟ شفاف سازی کن :biggrin1:
توی این روز یکی از 3تا شرکت کنفرانس داره:biggrin1:
اشکان مرسی :biggrin1: الان من غلط گفتم یا درست ؟
جدا از اون ابر و باد و رعدو برق
درست گفتی:biggrin1:

حدست شاید استباه باشه!!!:biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or