سایت تیزر Kojima اطلاعات جدیدی رو فاش کرد!

mohsen.rajabi

کاربر سایت
1118opd.jpg

امروز سایت تیزر کوجیما که چند روز پیش راه افتاده یک شمارش گر معکوس زمان رو نشون می ده و مشخص هستش که 4 روز دیگه این پروژه جدید Kojima اعلام میشه! یک چیز جالب دیگه این هستش که وقتی که رعد و برق میزنه عدد 5 روی صفحه نمایش داده میشه! به نظر می رسه که پروژه بعدی کوجیما Metal Gear Solid 5 یا شایدم یک s بزرگ باشه! به هر حال همه چیز از این کوجیما بر میاد! به هر حال باید 4 روز دیگه صبر کرد و دید که چی میشه!

این کوجیما هم خوب بلده ملت رو بزاره سر کار : دی

من خودم الان رفتم سورس این فایل فلش رو نگاه کردم.
این فلش برای 5 سری زمانی تقسیم بندی شده که زمان های مشخص شده همانطور که در بالا نوشتن اینا هستن:
5/18
5/22
5/27
5/30
6/1

و چون از دستور gotoAndStop استفاده شده یعنی تا سر اون روز هر فلش قابل نمایش هست نه تا پایانش. یعنی 5/18 یعنی دقیقاً شروع روز 18م May نه پایان روز 18م و شروع روز 19.

این لینکی هم که می زارم لینک آخرین فلشی هست که نمایش داده می شه و احتمالاً مشخص کننده بازی هست ولی خوب فایل هنوز در سرور کونامی آپلود نشده:
http://www.konami.jp/kojima_pro/next/img/key_fa.swf

اشکان این لینکی که دادی چیزی نشون نمیده
requested was not found
روی سرور کونامی هم چیزی نبود فکر کنم remove شده باشه کلا
حالا خودت دوباره چکش کن
ممنون

اشکان مرسی :دی الان من غلط گفتم یا درست ؟
بعد روزی که آخرین فلش نشون داده مشه یعنی میشه 1 June . خوب این میشه شب شروع E3 . چرا اون موقع ؟ شفاف سازی کن :دی
اینطور که از محتویات فایل فلش به نظر میاد آخرین فلشی که نمایش داده می شه از شروع روز 1 June هست، همانطور که خودت گفتی می شه شروع E3.
دو معنی می تونه داشته باشه این روز:

1. کلاً منظورش شروع E3 بوده یعنی تو E3 اعلام می شه.
  2. منظورش کنفرانس مایکروسافت بوده که در همون روزه. (چون نینتندو و سونی روز بعدش هستن)
شاید هم این تاریخا بیشتر سر کاری باشه که از کوجیما این کارا بعید نیست.:biggrin1:

اشکان این لینکی که دادی چیزی نشون نمیده
requested was not found
روی سرور کونامی هم چیزی نبود فکر کنم remove شده باشه کلا
حالا خودت دوباره چکش کن
ممنون
سعید جان گفتم که این فایل هنوز آپلود نشده.
requested was not found یا شماره 404 یعنی چنین فایلی نداریم که یا پاک شده یا آپلود نشده که مسلماً گزینه دوم هست اینجا.

این فایل در چند روز آینده و احتمالاً شب همون روز 1 June در سایت قرار می گیره.

آخرین ویرایش:
حالا چرا روي علفزار؟؟
چرا مثلا روي يه دريا نبود اين صحنه؟؟
اگه ميفهميديم خوب بود
اما من فكر ميكنم اين عدد 5 زمان فاش شدن خبر باشه!!!
میتونه مربوط باشه به MGS 3 که محیط بازی تو جنگل بود یا اون جنگ اخر Big Boss با The Boss تو اون علفزار . به هر حال هر جور صلاح هست :دی
اون 5 هم کاونجوری که اشکان گفت میتونه 5 دوره زمانی تا اعلام خبر باشه که تو پایان هر دوره یکی ازش کم میشه .
عکسه واقعایهhttp://www.tinypic.info/viewer.php?file=5oxh98f3h0zj7bjq7qvl.jpg
همین و بس
خودم 5 بار دیدمش

خوب یادت نمیاد چه اتفاقی افتاده توی این روز!!!شوخیه ها-نیاید سوال کنید-من هیچچ پاسخی ندارم):biggrin1:
دقیق نمیدونم :دی باید به تحقیقات ادامه بدم :دی
توی این روز یکی از 3تا شرکت کنفرانس داره:biggrin1:
حدست شاید استباه باشه!!!:biggrin1:
1 June که هنوز E3 شروع نشده ولی اونجوری که من گفتم این ختم میشه به 2 June روزی که Sony و Nintendo فکر کنم کنفرانس داشته باشن . :دی
جدا از اون ابر و باد و رعدو برق
درست گفتی:biggrin1:
ایشالا بارونم مید بعد آفتابی میشه :دی
اینطور که از محتویات فایل فلش به نظر میاد آخرین فلشی که نمایش داده می شه از شروع روز 1 June هست، همانطور که خودت گفتی می شه شروع E3.
دو معنی می تونه داشته باشه این روز:

1. کلاً منظورش شروع E3 بوده یعنی تو E3 اعلام می شه.
  2. منظورش کنفرانس مایکروسافت بوده که در همون روزه. (چون نینتندو و سونی روز بعدش هستن)
شاید هم این تاریخا بیشتر سر کاری باشه که از کوجیما این کارا بعید نیست.:biggrin1:

سعید جان گفتم که این فایل هنوز آپلود نشده.
requested was not found یا شماره 404 یعنی چنین فایلی نداریم که یا پاک شده یا آپلود نشده که مسلماً گزینه دوم هست اینجا.

این فایل در چند روز آینده و احتمالاً شب همون روز 1 June در سایت قرار می گیره.
آخه اشکان نمیشه که :دی E3 از 2 تا 4 June ه . اول June که خبری نیست . :دی
این اعداد همه به دوم ختم میشن حالا دوم چه خبره ؟ کی کنفرانس داره .
اگر بخوره به کنفرانس مایکروسافت احتمال زیاد میشه که MGS 4 واسه 360 باشه .

ميتونه سورپرايز مايكروسافت تو e3 باشه .
شايدم mgs5 only on xbox 360 :eek:
شايدم mgs4 substance on xbox 360 :laughing:

بخش جالب صحبت شما بخش MGS5 only on 360 هستش وقتی رو 360 MGS4 رو نداری چجوری امکان داره MGS5 انحصار 360 باشه :confused: اگه چیزی هم باشه MGS4 هستش رو 360 اون جوری که از شواهد بر میاد :smile:

اشکان جاج عزیز چرت گفته این سایت تو خود سایت GMAESPOT و IGN و eurogamer زده شروع نمایشگاه تاریخ 1-4 JUNE و این که کنفرانس ماکروسافت تاریخش برای 3 وم هستش کنفرانس سونی و نینتندو روز 2 وم هستش این سایت یکم مثل این که خوشحال میزنه :laughing: روز اول مربوط به سخنرانی بازی سازان هستش در مورد پیشرفت این صنعت اون جوری که تو خود سایت E3 زده

آخرین ویرایش:
بخش جالب صحبت شما بخش MGS5 only on ps3 هستش وقتی رو 360 MGS4 رو نداری چجوری امکان داره MGS5 انحصار 360 باشه :confused: اگه چیزی هم باشه MGS4 هستش رو 360 اون جوری که از شواهد بر میاد :smile:
حالا کاری ندارم چه پلتفرومی ولی هر چی هست مطمئنا MGS4 نیست کاملا از اون عددی که اونجا نوشته شده مشخصه !

بخش جالب صحبت شما بخش MGS5 only on ps3 هستش وقتی رو 360 MGS4 رو نداری چجوری امکان داره MGS5 انحصار 360 باشه :confused: اگه چیزی هم باشه MGS4 هستش رو 360 اون جوری که از شواهد بر میاد :smile:

چه شواهدی؟ چشماتون رو یک ذره اگه باز کنید میبینید که این ماجرا ربطی به MGS4 نداره
عدد 5 ربط داره یا اون علفزار؟ خسته شدم از بس اینو گفتم

چه شواهدی؟ چشماتون رو یک ذره اگه باز کنید میبینید که این ماجرا ربطی به MGS4 نداره
عدد 5 ربط داره یا اون علفزار؟ خسته شدم از بس اینو گفتم

بابا چرا با خودت این کارا رو میکنی عسبی میشی بابا اومدم بگم شایعه هستش و این بازی MGS5 هستش و دیگه بعد این چند روز شک دارم MGS4 رو 360 باشه گفتم الان همه میریزن سرم انگ فن و کولر رو پنکه و هر چیزی که فکر کنی بهم میبندن گفتم ساده بگم بزارم خوش باشن تا ببینیم تو E3 چه اتفاقی میفته بابا خودت رو ناراحت نکن این که یه آدم کور هم میبینه نوشته 5 خوب چی بگم الان هم بعد این خودم رو آماده کردم

شما خودت رو نا راحت نکن :love:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or